• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığınız birinin evine gidermisiniz?

Kadini gormedigim icin bisey diyemiycem :) ama evini falan gosterme bide koye gidicem demissin soyleme nezaman gidecegini valla ben artik herkeste once kotu niyet ariyorum resmen paranoyak oldum :)hirsizmidir nedir bilemezsin
Ben bide zaten yapi olarak herkesin evine gidemem

Genelde çocuklu olunca konuşuyor anneler seninki şöyle yedi , benimki şöyle yaptı filan..benim de var parkta bir tanıdığım öyle hemde çok düzgün birine benziyor tabi o ne düşünür benim hakkımda bilemem ama sadece parkta görünce konuşuyorum..
Siz de gitmeyin sakın park yeter.. Kırılmasın diye bahane bulmaya gerek yok burası iyi gerek yok eve dersiniz anlar..
Benim üst kat komşum ilk taşındığımızda ısrarla gel kahve içelim derdi 3sene olacak hiç gitmedim şükür bıraktı çağırmayı..sürekli balkondan bağırırdı samimi olmadığımız halde sinir olurduk eşimle, kimi zaman çıkmazdım bile..mantık belli sen gel ki ben de sana rahatca gelebileyim..kimseyle yüz göz olmaya gerek yok ..

Sokakta karşılaştığım bir insanın evine hayatta gitmem:19: Ancak ortak bir akrabamız yada arkadaşımız olur onunla giderim, bizim memleket küçüktür çok olur böyle ama dediğim gibi öyle muhabbet ederken kimsin kimlerdensinle başlar muhabbet.. Hani parkta bahçede karşılaşıp muhabbet yani dışarıda normalde ama direk evine gitmek risk.. Ne malum organ mafyası yada çocuk taciri olmadığı:18: Felaket tellalı gibi oldum ama yinede gitmezseniz iyi olur..

Selamlar, bu benim ilk konum ve size danışmak istedim kadın kadına birbirimize fikir verebiliriz diye düşündüm..

2 gün önce gündüz oğlumu parka getirmiştim dönüşte yolda eve gelirken bi kadınla gülümseydik onunda bebek arabası vardı, benimde sürerek yanından geçiyordum ki kadın beni durdu..

Görüntü olarak normal birine benziyordu bende bir şey soracak niyetiyle durdum ve buyrun dedim.

Bayan oğlunuzun maşallahı var ne yediriyorsunuz acaba dedi bende biz ne yiyorsak onu yiyor dedim. (Oğlum 13 aylık buarada, bayanınki de öyleymiş.)
Sonra başladık ayaküstü konuşmayı yaklaşık bi 15-20 dk..
Bayan bayağı içten geldi bana, annesini 2 ay önce kaybetmiş, kayınvalidesi hastaymış ve eşi yanında kalıyormuş evde yalnızmış.. Oğluma bakamadığımı düşünüyorum onu iyi besleyemiyorum galiba dedi.. Mahallede pek komşum yok siz nerde oturuyorsunuz diye sordu tarif ettim kaba taslak ama pek anlamadı..
Bayağı konuştu ama, içini döktü bildiğin.. Hem şaşırdım biraz ben öyle pek kimseyle konuşacak bi tip değilim sokakta ama kadına kanım ısındı açıkçası..
Sizinle görüşmek isterim dedi birbirimizden bişiler öğrenebiliriz oğullarımız oyun arkadaşı olabilir dedi.. Bende tabi neden olmasın olabilir dedim..
Oğlunun bir elini oynatamadığını ve fizik tedaviyeye götürdüğünü söyledi dua istedi benden, tabii sözkonusu bi evlat tabiki ederim dedim Allah şifa versin..
Sonra bana nunarasını vermek istedi aldım ve benimkini de verdim.. Nekadar doğru yaptım bilmiyorum.
İlla da görüşmek istediğini söyledi evlerine davet etti, biraz ikna etmeye çalıştı eşim fln yok rahatlıkla gelebilirsiniz dedi.. Bende sizinle ilk defa tanışıyoruz evinize gelebilmem ve sizi evime davet edebilmem için karşıklı güven oluşması gerek dedim öncelikle parkta görüşürüz isterseniz giderken haber veririz size dedim..

Ama ben çarşamba günü memlekete gidiyorum artık dönüşte görüşürüz dedim, sizin neyiniz meşhur bana ondan getirirsinşz artık dedi :)
Güldüm biraz şaşırdım olabilir dedim
Sonra bayanda ilk tanışmada böyle denmez mi dedi kusura bakmayın dedi onda güldü:)

Şimdi bu durumda biraz tedirgin oldum illa da evine çapırmak isterse kırmadan nası söyleyebilirim bilmiyorum, bide ne kadar güvenirsiniz sokakta tanıştığınız insana merak ettim sizin fikirlerinizi..

Okuduğunuz için teşekkürler 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne olur ne olmaz bir kaç ay gitmeyin. Iyice taniyin onu ve çevresini ondan sonra yakın olun. Ve sakın ama sakın hiç bi derdinizi ona anlatmayin. Insan gerçek dostum dediğine bile guvenemiyo artık. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Selamlar, bu benim ilk konum ve size danışmak istedim kadın kadına birbirimize fikir verebiliriz diye düşündüm..

2 gün önce gündüz oğlumu parka getirmiştim dönüşte yolda eve gelirken bi kadınla gülümseydik onunda bebek arabası vardı, benimde sürerek yanından geçiyordum ki kadın beni durdu..

Görüntü olarak normal birine benziyordu bende bir şey soracak niyetiyle durdum ve buyrun dedim.

Bayan oğlunuzun maşallahı var ne yediriyorsunuz acaba dedi bende biz ne yiyorsak onu yiyor dedim. (Oğlum 13 aylık buarada, bayanınki de öyleymiş.)
Bayan bayağı içten geldi bana, annesini 2 ay önce kaybetmiş, kayınvalidesi hastaymış ve eşi yanında kalıyormuş evde yalnızmış.. Oğluma bakamadığımı düşünüyorum onu iyi besleyemiyorum galiba dedi.. Mahallede pek komşum yok siz nerde oturuyorsunuz diye sordu tarif ettim kaba taslak ama pek anlamadı..
Bayağı konuştu ama, içini döktü bildiğin.. Hem şaşırdım biraz ben öyle pek kimseyle konuşacak bi tip değilim sokakta ama kadına kanım ısındı açıkçası..
Sizinle görüşmek isterim dedi birbirimizden bişiler öğrenebiliriz oğullarımız oyun arkadaşı olabilir dedi.. Bende tabi neden olmasın olabilir dedim..
Oğlunun bir elini oynatamadığını ve fizik tedaviyeye götürdüğünü söyledi dua istedi benden, tabii sözkonusu bi evlat tabiki ederim dedim Allah şifa versin..
Sonra bana nunarasını vermek istedi aldım ve benimkini de verdim.. Nekadar doğru yaptım bilmiyorum.
İlla da görüşmek istediğini söyledi evlerine davet etti, biraz ikna etmeye çalıştı eşim fln yok rahatlıkla gelebilirsiniz dedi.. Bende sizinle ilk defa tanışıyoruz evinize gelebilmem ve sizi evime davet edebilmem için karşıklı güven oluşması gerek dedim öncelikle parkta görüşürüz isterseniz giderken haber veririz size dedim..

Ama ben çarşamba günü memlekete gidiyorum artık dönüşte görüşürüz dedim, sizin neyiniz meşhur bana ondan getirirsinşz artık dedi :)
Sonra bayanda ilk tanışmada böyle denmez mi dedi kusura bakmayın dedi onda güldü:)

Şimdi bu durumda biraz tedirgin oldum illa da evine çapırmak isterse kırmadan nası söyleyebilirim bilmiyorum, bide ne kadar güvenirsiniz sokakta tanıştığınız insana merak ettim sizin fikirlerinizi..

Okuduğunuz için teşekkürler BEN OLSAM KESINLIKLE GITMEM!!! Benmi çok korkagim bilmiyorum ama kadından ürktüm resmen. Belkide iyi birisi ama samimi gelmedi bana. Organ mafyasi bile olabilir öyle çok allah korusun çocuğunuz var birde ben olsam park dışında görüşmem asla!!!...

bende gitmem ürkerim aynen, parkta belki görüşürüm ama onun dışında hayır. telefonunu vermişsin zamanla çıkar meydana nasıl biri olduğu sanırım. kibarca hayır dersin bahane bulursun olur biter.

sakınnnn sakınnnnnn gitmeeeee....evinede almaaa...yolda görürsen selam ver geç.....dünyanın binbir türlü hali var....

Belki mükemmel bir insandır, belki sadece yalnızdır. Ama diğer türlüsü de var ki allah korusun. Tedbirli olmakta fayda var. Neler neler duyuyoruz. İlle de evde buluşmak şart değil hem dışarda da rahat rahat arkadaşlık edebilirsiniz. Yani özellikle de küçük bebeğiniz varken daha bi uzak tutmalısınız evden.

Bir keresinde seneler evvel annemde bir kadınla tanışmıştı böyle. Annem ona hiç gitmedi ama kadın öğrenmiş evi gelmişti neyse misafirdir dedik sustuk bir iki defa 1saatliğine geldi gitti zamanla çoğalttı annemde gelme diyemiyodu bir haftanın sonunda eve çöreklendi kadın elinde çocuğu sabah geldi akşam oldu gitmiyo sonunda kovmuştu bizimkiler. ha bu kadın öyle midir bilmem de çoğu kendine yer yapmaya çalışıyor tamam tanışırsın arkadaş olursun da 20 dakikada telini vermişsin evini göstermişsin üstüne köye gidicem demişsin. Dikkatli olmalısın

ben olsam gitmem bazı insanlar çok tatlı dilli oluyor güzel numara yapıyor çünkü
altından ne çıkacağını bilemezsiniz bir süre sohbet edin sadece bakın gözlemleyin iyice emin olursanız belki bir gidersiniz ama yine de gitmeden evvel telefonla da olsa birisine haber verin :)

Canım ben olsam gitmezdim ve kesinlikle eşimede anlatırdım çünkü dünya hli insanın başına ne gelir bilinmez

Okuduğunuz için teşekkürler 😉

Siz yazınca benim de kanım ısındı birden o bayana karşı, belli ki arkadaşı yok yalnızlık çekiyor sizi yakın görmüş kendine :)
Tabi ki ben de öyle tanımadan etmeden evlere gitme-gelme işine karşıyım. Bir kaç hafta parkta buluşun görüşün, cafeye falan gidebilirsiniz, ya da cocuklarınızı alıp oyun merkezlerine falan götürebilirsiniz, bu sırada davranışlarını gözlemlersiniz. Sonra güven oluştuguna emin olunca siz davet edin bence, geleceği gün de bir yakınınız daha olabilir evde anneniz veya kayınvalideniz gibi. Eşinize de haberdar edersiniz bu durumdan. Siz ona gideceğiniz zaman da yanınıza birini alın.. Kuşkularınız tamamen silinirse sürekli gider gelir görüşürsünüz ne güzel :)

Insanlardan korkan, tedirgin olan biri degilim, cok rahatim bu konularda. Arabamla giderken tanimadigim insanlari arabama alip gidecekleri yere birakmisligim filan vardir mesela. Hic birini de tanimam. :)

O kisi gozume iyi gorunduyse gitmeye korkmam yani. Giderim. Gorunmediyse gitmem. Insanlarin niyetini gozlerinden, konusmalarindan, durusundan bile anlayabiliyorum, bir insan iyi midir kotu mudur hislerime guvenirim. Su ana kadar pisman olmadim.
Tabi sizin konustugunuz kisiyi gormedigim icin birsey diyemem. Tedirginseniz disarda goruserek tanisin.

Dunya o kadar kotu bir hal aldi ki her seye temkinli, korkarak yaklasiyoruz.Ben de konuyu bile okurken huylandim artik nasil bir paranoyaklik duzeyim varsa :) turlu turlu senaryo gecti kafamdan bebeginiz ve sizin adiniza korktum.Ilk seferden bu kadar israrcilik ve samimiyet fazla bence ne olur ne olmaz temkinli olun simdilik sadece parkta gorusun ve bence de cevreden falan arastirabilirsiniz hissettirmeden.Ama insan korkuyor siz dikkatli olun.Benim annem beni de kiz kardesimi de markete bile yollamazdi tek basimiza kucukken , kiz kardesimi hala yollamaz tek gitme der.Aslinda boyle yapmak da kotu ama iste anne olunca iki kat korkuyor sanirim insan basina bir is gelir diye neler neler duyuyoruz Allah korusun kimseye guven olmaz bu devirde.

Ben olsam gitmem..esimede anlatirim durumu..ama parkta denk gelirse konusurum mesafeli olarak...guvenmek zor bu zamanda..bide cocugunuz var allah korusun..gitmeyin bence evine...ama zamanla tanidikca belkide iyi biridir bilemeyizde...siz yinede parkta karsilasirsaniz gorusun evi bosverin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu tip insanları çok itici buluyorum ve hiçte güven uyandırmıyorlar bende.. Daha 5 dakika önce tanıştığın insanın evini öğrenmek istemek nedir yada telefon numarasını istemek.. Tanışmanında bir adabı bir usulü var yahu yoldan çevirdiğin kadına hayat hikayeni anlatıp ısrar kıyamet evine çağırmak ne oluyor? Dengesiz bir tanışmadan Dengeli bir arkadaşlık beklemem zaten bırakın görüşmeyi daha çok karşılaşmamaya çalışırım

benim etrafımdaki kadınların işte annemin vs de bazen bazı insanlarla ikinci görüşmelerini evde yaptıkları olur. .yani nasıl açıklasam...mesela biz bir yere oturmaya gideriz oraya ev sahibi başka birilerini de çağırmıştır sonra biz o kişiyle anlaşırsak annem eve çağırır ya da o kişi bizi evine çağırır birbirimize gidip gelmeye öyle başlarız , şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.

ama sizinki aynı şey değil sonuçta başka bir arkadaşınızın evinde tanışmamışsınız, ortak bir arkadaşınız yok "x(yani arkadaşım) bu kişiyle arkadaş olduğuna göre kötü biri değildir" falan diyemezsiniz.dediğiniz gibi ilk başta birkaç kere dışarıda görüşürsünüz sonra birbirinizin evine gidip gelmeye başlarsınız.

Eşime anlattım eve gelir gelmez insanın başına herzaman böyle bişi gelmiyor şaşkındım eşim keşke numaranı da vermeseydin dedi ve size havale etti :) KK yaz bakalım ne dicekler dedi :)

Tabiki ortalık kötü insan kime güveneceğini bilemiyor, açıkçası bende öyle çok çabuk samimi olan bi tip değilim yani 3 düşünür 1 söylerim, karşımdakş tartarım eğer kafa yapım uyuşursa o konuşma devam eder yada bi daa biraraya gelmemek için bahane bulurum..
Bu bayana hem üzüldüm annesi, bebeği derken biraz içim burkuldu eşi de yok belli ki kendini yalnız hissediyor, yolda kendine gülümseyen birini de kendine yakın hissetmiş diye düşündüm.. Ben böyle bi durumda olsam yapar mıydım hayır...

Hele evime çağıracağım insanlar tamamen kendinden emin olduğum kişiler olmalı, yani bu bayan bana nasıl güvenipte çağırabiliyor ona da şaşırdım..

He buarada evimi tarif etmedim tam olarak semtimiz bayapı büyük anlatmaya çalıştım ne tarafta olduğumu ama anlamadı tam, kendisi evini tarif etti ama sokak adı, apartman adı fln diye ben sormadan 😳 tuhaf bi kadın.. Sizde şimdi böyle kötü hikayeler anlamışsınız daha mesafeli davranmam gerek kesinlikle..

Neyse ararsa memlekete gitmeden fln parkta görüşmeyi teklif ederiz en fazla, hem çocuklar oynar bizde onlar hakkında sohbet ederiz böylelikle biraz daha ölçüp tartabilirim ilerde görüp görüşemeyeceğimle ilgili..
Evine asla gitmem ama çok da önyargılı olup kestirip atmak istemiyoruk açıkçası belli gerçekten bi faydam dokunur..

Back
X