Saç Bakım Ürünleri tangle teezer kullanan var mı?

Regular

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
89
8
298
İstanbul
TANGLE TEEZER
Arkadaşlar bu ürünu kullanan varsa gerçekten işe yarayıp yaramadığıyla alakalı bılgi verır mısınız?
Internet sıtesinde yazanlar bunlar :

Tangle Teezer, en karışık saçları bile acısız ve kolaylıkla açmak, saçlarınızdaki kırıkları önlemek

ve saçlarızın kolaylıkla şekil almasını sağlamak üzee tasarlanmıştır.

Tangle Teezer ile artık karışık saçlar sizin için dert değil…

Sağlıklı, bakımlı ve parlak saçları şimdiye kadar kullandığınız taraklarla elde edemezsiniz.

Saçlarınıza uygun tasarıma sahip olmayan eski tarak ve saç fırçaları uzun ve dolaşmış saçlarda kırılmalara

neden olarak sizi strese sokabilir ve zaman kaybetmenize neden olur.

Saçlarınızın en önemli düşmanı mkine üretimi olan ve dişlerinde prüzler bulunan saç fırçave taraklardır.

Bu tür ürünleri kullandığınızda hasas olan saçlarınız koparak dökülür sağlıklı saçlarınız ise yıpranarak

zayıflar. Normal saç fırçaları sert diş yapıları ile saç derinize de zarar verir.

Ayrıca saçınıza uygun olmayan normal saç fırçaları ile ne kadar uğraşırsanız uğraşın dilediğiniz modeli

ve şekli saçlarınıza kazandıramazsınız. Bütün bu olumsuzlukların yanında saçlarınıza gereğinden fazla

zaman harcamış olursunuz.

Tangle Teezer özel olarak tasarlanmış dişleri ile saç derinize zarar vermeden saç kırılmasına neden

olmadan saçlarınızın dolaşıklığını giderir ve saç tasarımlarınız için size kolaylık sağlar, en önemli özelliği

ise saçlarınıza ayırdığınız vakti azaltarak size zaman yaratır.

Saçlarınızı bu sorunlardan korumak sağlıklı ve gösterişli saçlara sahip olmak ise tamamen sizin
elinizde…Normal saç fırçalarınızı Tangle Teezer ile değiştirin ve farka yaşayarak tanık olun.

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS527l7fcW9arN34R_E2c8qLvjCBx2qS9zlR_7Icg7JwqyIqKhRDYmLt8Q

Ben kullanmadım ama kullanıp çok memnun olanlar var. Ben şimdilik tahta tarak kullanıyorum

bende normal tarak kullanıyorum da gerçekten çok iyiyse almayı planlıyorum bi yorumlara bakayım demiştim :)

Ben de bir milyoncularda şekli çok benzeyenini görüyorum, ama vardır birşey aynısı değildir sanıyorum

Ben kullanıyorum. Saçları tararken hiç acıtmıyor ve koparak dökme olayını yaşamıyorsunuz. Saçlarım kuruyken tangle teezer ile taramayı tercih ediyorum.

Back
X