- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.814
- 158
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Haha ya çok hoşsunuz. Güzel bir bakış açısı bunu kullanmalıyımteşekkür ediyorum ❤
Bence sizin canınız sıkılıyor şimdide tekrar ona yöneldiniz gibi geldi gez toz hayatını yaşa aşk bir anda buluyor insanıImm olabilir ama bende onunkileri biliyorumyani bilmiyorum kus olduğumuz zamanlar hayatımıza birileri girdi sonra yok oldular. Şuan istesekte kimse olmuyor. Hayırlısı ya.
Yani ona kankasiymis gibi davranmayın dertlesmeyin iliskilerinizi anlatmayın. Günlük konusmalarınıza devam edin ama mesafeyi koruyarak. Tabii ki canim cicim yapmıyorsunuzdur ama genede ben sizi biraz minnoş tatlış gördüm eminim bunu onada yansitiyorsunuz yapmayın. Badgirl olun gizemli basina buyruk olun bir de özgüvenli hickimse sadece arkadaş icin yol gelmez. Onu begendiginizi belli etmeyin gönderme yapmayın. (Kapalı sinyaller verin) acaba ne demek istedi diye düsündürtün. Kendi fiziksel görünüsünüzle ilgili yorum yapmayınyönümü değiştirmek derken onu anlamadım
Ben erkeklerde arkadaş kavramına inanmıyorum ya. Daha hic fiziksel olarak beğenmediği biriyle arkadaslık yapan erkek görmedim. Yedekte tutuyordur muhtemelenbence kendinizi kaptırmayın, arkadaş olarak görüyor sizi.
Doğru söylemişsiniz. Bunu kafaya takmayın derim. Benim eşim de esmer sevmez ama ben esmerim. Eski eşi de esmerdi. Ben sakal sevmem, eşimin sakalı var.2 yıldır biri ile tanışıyorum. Ancak daha yeni buluşma imkanımız oldu. 2 yıl da 'da kopukluklar oldu. 1 senedir falan yakınız.
( 2 senenin içinde o biraz böyle flortoz davrandı ancak mantık devreye girdi çünkü mesafeler vardı. Gitti geldi en sonunda da arkadaş olarak devam ediyoruz)
Arkadaş olarak konuşuyoruz.
Benim çillerim var. Ne alaka demeyin.
Bu kişi görüşmeden öncede çil sevmediğini söylemişti ( direk söylemedi ben sordum. Yani senin cillerin var ben sevmem demedi )
Görüştük arkadaşca tabi.
Noldu dedim ne varmış çillerimde(gülerek) bak ellerimde de var falan dedim. Daha sonra sen öyle diyince takmadım ama inşallah çilli birine aşık olursun diye dua ettim dedim.
Boşuna etmişsin sadece sevmediğimi söyledim dedi. ( burdan ne anlaşılıyor?)
Ben ağzını arar gibi bu konu hakkında yine sakayla karışık konuyu açtım. Dün yani telefonla konuşuyorduk bununla ilgili bi konu oldu bende ona söyledim. O da kendi için nasıl siz sakallı erkek seviyorsanız bende çil den hoşlanmıyorum dedi.
Ilk söylediğinde pek umursamamıştım şimdi regl döneminde olduğum içinde olabilir baya takmaya başladım.
Sizce çillerden hoşlanmayan birisi ileride hoşlanır mi ? Yani zamanla tanidikca falan.
Duygun var mi diye sorarsanız. Olmaz demiyorum olur da demiyorum .
Yani zaman bilmiyorum. Anlaşabiliyoruz çünkü.
Sizinde düşüncelerinizi almak istedim
Bir de ekleyim " bu kadar kötü kalpli insanın yaşadığı dünya da biri beni çillerim için sevmeyecekse hiç sevmesin" demiştim
Kullanmak derken aklımda bulunsun bu bakış açısı o anlamda söyledimKız kullanman için söylemedimyani böyle bı adam bı kadını mutlu edemez sürekli ık mık diye soylenen, sen kadınsın gönlü yapılması gereken, simartilmasi gereken sensin
Uğraşma yani seni beğenen ve güzel hissettiren bı beyle ol ❤
Benden gönderebilirimkeşke benim de çillerim olsa
Teşekkür ediyorum. Sorun çil olmayabilir belki ben çekici değilimdirİnsanlar çil sahibi olmak için makyajla fake çiller yapıyor ahshshjd ben de bayılırım ve keske bende de olsaydı derim. Ayrıca bir cok erkeğe de cok cekici gelen bi detay, bu adamla vakit kaybetmeyip çilleriniz icin çıldıracak olan milyon erkekten biriyle takılın..:)))
Evet biraz kanka gibi olduk sanırım. Haklısınız. Bu arada o gelmedi ben gittim ama onunla görüşmek için değil gezmeye gittim akrabalarim da kaldım onunla da görüştük aynı sehirdeydi. Yok beğendiğimi belli etmiyorum kendisi kumral, benimde esmer kirli sakallı erkekleri beğendiğimi biliyor eğer unutmadıysa konuşmuştukYani ona kankasiymis gibi davranmayın dertlesmeyin iliskilerinizi anlatmayın. Günlük konusmalarınıza devam edin ama mesafeyi koruyarak. Tabii ki canim cicim yapmıyorsunuzdur ama genede ben sizi biraz minnoş tatlış gördüm eminim bunu onada yansitiyorsunuz yapmayın. Badgirl olun gizemli basina buyruk olun bir de özgüvenli hickimse sadece arkadaş icin yol gelmez. Onu begendiginizi belli etmeyin gönderme yapmayın. (Kapalı sinyaller verin) acaba ne demek istedi diye düsündürtün. Kendi fiziksel görünüsünüzle ilgili yorum yapmayınmesela cil konusunda demissiniz ya "insallah cilli birine aşık olursun"diye bu acik acik beni sev göndermesidir. Bunun yerine ben dili kullanarak "Çil ayrıcalıktır. Benim birlikte olacağım kisi ayricalıklı olur" diyebilirdiniz.
Mesela benim de ufak benlerim var nefret ediyorum.(Aldıracağım da ) ama biri bana benlerini aldırmayı düsünüyor musun dediginde hayır ben cok beğeniyorum beni karakteristik yapıyor farklı kılıyor derim. Hic kimseye daha gidip ben sever misin diye sormadım. Veya kilom hakkinda zayifsin dediklerinde benim vücut ölcülerim ideal ben memnunum diyorun
Inşallah kavuşursunuz o da sizi ister ❤Bende sevmezdim çil (gerçi eleştirmedim hiç) doğulularıda sevmezdim. Sonra ne oldu biliyor musun? Allah şuan beni ellerinde hatta göz kapaklarında bile çil olan doğulu birine aşık etti. O çilleri bana o kadar tatlı geliyor ki ❤❤ Gerçi o beni istemiyor ama olsun durum bu
Bu da olabilir. Bilemiyorum şuan. Oluruna bırakmak en iyisi.Bence sizin canınız sıkılıyor şimdide tekrar ona yöneldiniz gibi geldi gez toz hayatını yaşa aşk bir anda buluyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?