Tanıdıkça fikri değişir mi?

Haha ya çok hoşsunuz. Güzel bir bakış açısı bunu kullanmalıyım teşekkür ediyorum ❤

Kız kullanman için söylemedim yani böyle bı adam bı kadını mutlu edemez sürekli ık mık diye soylenen, sen kadınsın gönlü yapılması gereken, simartilmasi gereken sensin

Uğraşma yani seni beğenen ve güzel hissettiren bı beyle ol

Imm olabilir ama bende onunkileri biliyorum yani bilmiyorum kus olduğumuz zamanlar hayatımıza birileri girdi sonra yok oldular. Şuan istesekte kimse olmuyor. Hayırlısı ya.
Bence sizin canınız sıkılıyor şimdide tekrar ona yöneldiniz gibi geldi gez toz hayatını yaşa aşk bir anda buluyor insanı

yönümü değiştirmek derken onu anlamadım
Yani ona kankasiymis gibi davranmayın dertlesmeyin iliskilerinizi anlatmayın. Günlük konusmalarınıza devam edin ama mesafeyi koruyarak. Tabii ki canim cicim yapmıyorsunuzdur ama genede ben sizi biraz minnoş tatlış gördüm eminim bunu onada yansitiyorsunuz yapmayın. Badgirl olun gizemli basina buyruk olun bir de özgüvenli hickimse sadece arkadaş icin yol gelmez. Onu begendiginizi belli etmeyin gönderme yapmayın. (Kapalı sinyaller verin) acaba ne demek istedi diye düsündürtün. Kendi fiziksel görünüsünüzle ilgili yorum yapmayın mesela cil konusunda demissiniz ya "insallah cilli birine aşık olursun"diye bu acik acik beni sev göndermesidir. Bunun yerine ben dili kullanarak "Çil ayrıcalıktır. Benim birlikte olacağım kisi ayricalıklı olur" diyebilirdiniz.
Mesela benim de ufak benlerim var nefret ediyorum.(Aldıracağım da ) ama biri bana benlerini aldırmayı düsünüyor musun dediginde hayır ben cok beğeniyorum beni karakteristik yapıyor farklı kılıyor derim. Hic kimseye daha gidip ben sever misin diye sormadım. Veya kilom hakkinda zayifsin dediklerinde benim vücut ölcülerim ideal ben memnunum diyorun

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar çil sahibi olmak için makyajla fake çiller yapıyor ahshshjd ben de bayılırım ve keske bende de olsaydı derim. Ayrıca bir cok erkeğe de cok cekici gelen bi detay, bu adamla vakit kaybetmeyip çilleriniz icin çıldıracak olan milyon erkekten biriyle takılın..:)))

Doğru söylemişsiniz. Bunu kafaya takmayın derim. Benim eşim de esmer sevmez ama ben esmerim. Eski eşi de esmerdi. Ben sakal sevmem, eşimin sakalı var.

Kullanmak derken aklımda bulunsun bu bakış açısı o anlamda söyledim
Haklısınız tamamdır ❤

Teşekkür ediyorum. Sorun çil olmayabilir belki ben çekici değilimdir bilmiyorum artık.
Evet çillerimi seven bir bey ile devam ediyim

Evet biraz kanka gibi olduk sanırım. Haklısınız. Bu arada o gelmedi ben gittim ama onunla görüşmek için değil gezmeye gittim akrabalarim da kaldım onunla da görüştük aynı sehirdeydi. Yok beğendiğimi belli etmiyorum kendisi kumral, benimde esmer kirli sakallı erkekleri beğendiğimi biliyor eğer unutmadıysa konuşmuştuk
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim. ❤Bu arada yüzdeki minik siyah benleri bende beğeniyorum. Sizin gibi aldırmak isteyen arkadaşlarıma karşı çıkıyorum

Inşallah kavuşursunuz o da sizi ister ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…