Tanıdıkça fikri değişir mi?

Ya Allah seni bildiği gibi yapsın :D
Dedi ki sana çillerinden dolayı bu ilişki olmaz. Kesinlikle. Ne yapmayı düşünüyosun?
Yada sen onu sakalsız gördün mü? Belki sakalsız inanılmaz çirkindir. Sakallarını kesince hislerin bitecek mi?
Öyle düşün ve durup durup çil konusunu açıp da adamın peşinden koşuyormuş havasına bürünme.

İnsanlar genelikle onu sevmem bunu sevmem der ve öyle biriyle evlenir:63:Bende de var çil çok seviyorum ve çokta yakıştırıyorum eminim sizde de öyledir takmayın kafaya:KK55:
Işte bende kendimden yola çıkarak bu zamana kadar ne sevmem dediysem yanında buldum kendimi 😂
Teşekkür ediyorum. El ve kollarınızda da var mi?

Bence sizden hoşlanmıyor çünkü hoşlansa sizde olan bir fiziksel özelliği sevmiyorum demezdi seviyorum hoş görünüyor derdi. O yüzden bence kendinizi kaptırmayın. Erkekler öylesine de görüşüp konuşuyor illa çok beğenmesine gerek yok bazıları için. Ben sizden hoşlanmadığıni düşündüm. Birde bence kabalık etmiş bu kadar açık açık sevmiyorum diye söylemekle. Daha hos kibar bir tepki verebilirdi.

Ya Allah seni bildiği gibi yapsın :KK70:
Dedi ki sana çillerinden dolayı bu ilişki olmaz. Kesinlikle. Ne yapmayı düşünüyosun?
Yada sen onu sakalsız gördün mü? Belki sakalsız inanılmaz çirkindir. Sakallarını kesince hislerin bitecek mi?
Öyle düşün ve durup durup çil konusunu açıp da adamın peşinden koşuyormuş havasına bürünme.
Haha ya. Bisey yapmayı düşünmüyorum. Bende onu sordum ya değişebilir mi diye. Belki burdakilerin hayatında benzer örnekler vardır diye fikir alma amacı ile yazdım.
Durup durup açmıyorum 😂 3 4 kere konuşulmuştur

İsterse fikri değişmesin.Siz siz olduğunuz için değerlisiniz.Çil ne ki? Ufak bir detay
(Bence tatlı bir detay)

Işte bende kendimden yola çıkarak bu zamana kadar ne sevmem dediysem yanında buldum kendimi 😂
Teşekkür ediyorum. El ve kollarınızda da var mi?
Eskiden yoktu artık oralarda da oluşmaya başladı😂Şirin gösteriyor insanı hoşuma gidiyor.Derseniz çok sevmem güneşte accık daha dikkatli olun 👒 kullanın falan :)Ya da en iyisi boşverin oluşsun sevenin gözü onu falan görmüyor zaten:KK53:

Bence sizden hoşlanmıyor çünkü hoşlansa sizde olan bir fiziksel özelliği sevmiyorum demezdi seviyorum hoş görünüyor derdi. O yüzden bence kendinizi kaptırmayın. Erkekler öylesine de görüşüp konuşuyor illa çok beğenmesine gerek yok bazıları için. Ben sizden hoşlanmadığıni düşündüm. Birde bence kabalık etmiş bu kadar açık açık sevmiyorum diye söylemekle. Daha hos kibar bir tepki verebilirdi.
Olabilir. Düşüncelere açığim . Bu derinlerinizde bir ihtimal tabi. Hoşlanmak istese çilleri bahane etmezdi zaten.
Gordukten sonra deseydi çil konusu evet üzülürdüm. Hiç görmeden dedi yani çilleri genel olarak sevmiyor. Evet kalabalık etti 😊

Eskiden yoktu artık oralarda da oluşmaya başladı😂Şirin gösteriyor insanı hoşuma gidiyor.Derseniz çok sevmem güneşte accık daha dikkatli olun 👒 kullanın falan :)Ya da en iyisi boşverin oluşsun sevenin gözü onu falan görmüyor zaten:KK53:
Benimde ellerimde oluşmaya başlıyor. Baya ıyi bir güneş kremine başladım bakalım yaz gelince göreceğiz 😄 dikkatli olsam bile azcik güneş görmesi yeterli çıkmaları için.
Aynen beni seven böyle sevsin ne kafa yoruyorsam amaaan :halay:

Ben olsam onun bakış açısıyla değil de kendi bakış acimla düşünmeye çalışırdım

Mesela beni fiziksel olarak çekici bulmayan ya da beğenmeyen ve bunu açıkça ifade eden biriyle olur muydum, düşünür muydum? - hayır

Tüm cillilerde peşinden koşuyordu eminim haspam😂

Benimde ellerimde oluşmaya başlıyor. Baya ıyi bir güneş kremine başladım bakalım yaz gelince göreceğiz 😄 dikkatli olsam bile azcik güneş görmesi yeterli çıkmaları için.
Aynen beni seven böyle sevsin ne kafa yoruyorsam amaaan :halay:
Aynen öyle tek kusurumuz çil olsun o kadar da artık:süslü: Sizde öyle sormayın kimseye sever misin sevmez misin kendilerini nimet sanıyorlar😂

Açıkcası sizden hoşlansa, sizin çilli olduğunuzu bile bile hoşlanmıyorum çilden demez.
Size duyguları olsa çilden hoşlanmıyorum ama sana çok yakışıyor diyerek gönlünü hoş etmeye çalışırdı.
Flört aşamasında erkeklerin, kızları tavlamak için kırk takla attığını düşünürsek bu çil konusunda söylemleri size karşı bir duygusu olmadığı izlenimi oluşturdu bende.

Ben olsam onun bakış açısıyla değil de kendi bakış acimla düşünmeye çalışırdım

Mesela beni fiziksel olarak çekici bulmayan ya da beğenmeyen ve bunu açıkça ifade eden biriyle olur muydum, düşünür muydum? - hayır

Tüm cillilerde peşinden koşuyordu eminim haspam😂
Haha ya çok hoşsunuz. Güzel bir bakış açısı bunu kullanmalıyım😄🌸 teşekkür ediyorum ❤

Sizden hoşlanmıyor ve öylesine konuşuyor sadece içinde birazcık bile hoslanti olsaydı sizi kiskanmaktan kafayı yerdi
Imm olabilir ama bende onunkileri biliyorum😂 yani bilmiyorum kus olduğumuz zamanlar hayatımıza birileri girdi sonra yok oldular. Şuan istesekte kimse olmuyor. Hayırlısı ya.

Ben çilli olsam hiçbir erkeğe gidip de çil seviyor musun ya beni beğenmezsen diye sormam, ne münasebet yani.
Konusu yapılacak birşey mi bu Allah aşkına. Kendinizi küçük görmeyin, kimseye de göstermeyin. Özgüvenli olun.
Şuan moda hem, millet makyajla falan yapıyor bunu.
Çilliyim diye sevmeyen, beni beğenmeyen, bu yüzden benle olmak istemeyen de 2 kilometre ötemde olsun mümkünse.

Back
X