- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
guvercin gonder
herseye olmaz demissin, kardesime soramam, ekleyemem. nasil olacak ki baska?
ismen tanımayabilir beni ancak babamla tokalaştı öptü falan babamı o ara fark ettiyse bilmiyorumO seni farketmediyse hüsrana uğrayabilirsin yine..
hahah şimdi düşünüyorum birileri evlense de gitsemSık sık dugune git :) karsilasma ihtimalinizi artir
Hemn sende githahah şimdi düşünüyorum birileri evlense de gitsembirde bizde şu var çok yakın ise düğünden önce eve tebrik etmeye gidilir hayırlı olsuna. akrabalarının düğünü var bir kaç gün sonra acaba gidecekler mi bizimkiler eve hayırlı olsuna diye
Hemn sende git
Stalklamissin zaten belki o seni ekler. . Malum stalklayan kişileri görebiliyoruz
:) bakalım duruma göre dikkat çekmeden. İnan akraba olmasa düşünmem eklerim ancak laf olur mu söz olur mu akrabayız sonuçta diye düşünmeden edemiyorum
bilmiyordum bak onu. sadece face arama kısmından arattım birde resimlerine baktım
Düpedüz stalk işte :)
Benim bir kuzenim dügünde bir begendigi cocugu yine görmek icin ondan sonraki her dügüne gidiyordu
ahahha evet stalkladım devam ediyorum da
sonuç ne oldu
Bseycik olmaz :):) bakalım duruma göre dikkat çekmeden. İnan akraba olmasa düşünmem eklerim ancak laf olur mu söz olur mu akrabayız sonuçta diye düşünmeden edemiyorum
bilmiyordum bak onu. sadece face arama kısmından arattım birde resimlerine baktım
Cok tuhafki cocugu yine gördü ama cocuk herhalde ilgilenmedi öylede bitti bir süre sonra unuttu oysa akraba felanda degildi cocuk ama baska yerde yine gördük :)
Insan kardesine de acilamiyorsa. Kardesin erkek mi kiz mi?
Bseycik olmaz :)
Onu yapamam bunu yapamam dumanla haber gönder
Öncelikle yaşınız kaç acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?