- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Hadi canım?Stalklamissin zaten belki o seni ekler. . Malum stalklayan kişileri görebiliyoruz
O zaman ekleme unut boşver zaten bi anlık hoşlantıdedikodu yaptıktan sonra silmenin bir anlamı yok. akrabayız ve aileme laf gelsin istemem
belki deO zaman ekleme unut boşver zaten bi anlık hoşlantı
bende öyle düşünüyorum rabbim kimi nasip ettiyse onu çıkartır karşısına insanınHiçbir şey yapmayın bence gerek yok. Yolumuz birse kesişir zaten
ahahha yanımda halam vardı ve kendisi damadın kuzeniydiNeden korktun ki? Gidip adini sorsaydin. 'Merhaba, danismadan soruyorlar isminiz?' deyip kacsaydin.
ama halama sordum kim o babama sarıldı tokalaştılar falan diye x'in oğlu dediNeden korktun ki? Gidip adini sorsaydin. 'Merhaba, danismadan soruyorlar isminiz?' deyip kacsaydin.
ama halama sordum kim o babama sarıldı tokalaştılar falan diye x'in oğlu dedibabasının adını öğrenmiş oldum sonra da soyadlarından çocuğun adını buldum
özgüveni fazla yüksek biriyim. akraba olmsaydı şuan eklemiş muhabbete dalmıştım bileDur gicik konusayim:
Gidip ona soracak kadar kendine guvenin yok mu bakim
Suan ne haldesin anlayabiliyorumözgüveni fazla yüksek biriyim. akraba olmsaydı şuan eklemiş muhabbete dalmıştım bileama akraba olunca olmuyor laf olur söz olur diye :)
bir 5 dk önce yine stalkladım. eklesem mi acaba ya dedim sonra ondaki ekli olan akrabalar geldi aklıma vazgeçtimSuan ne haldesin anlayabiliyorum
Suan ne haldesin anlayabiliyorum
Güncelleme : kardeşimle konuştum evli mi diye sordum hayır da buna mı göz koydun dedi güldüyakışıklı değil ama sevimli çocuk işte. sonra eklerdim ama laf olur söz olur babama derse dedim yok ya demez ekle ne olacak dedi ekledim beklemedeyim kabul etmesini
ayy inşallah :)Hayırlısı olsun o zaman
inşallah canım :)Olur niye olmasın
Stalklayınca bildirim gitmez. Teknik olarak kimin kimin profile baktığını biz anlamayız diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir algoritma yok benim bildiğim. Bu konuda sıkıntısı olan varsa diye söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?