- 17 Aralık 2015
- 27.120
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Oooyakin isiklari
Stalklayınca bildirim gitmez. Teknik olarak kimin kimin profile baktığını biz anlamayız diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir algoritma yok benim bildiğim. Bu konuda sıkıntısı olan varsa diye söylemek istedim
stalklamak ne demek
Akrabam diyorsunuz farkındaysanız herhangi biri değil kaldı ki ortak arkadaşlarda varsa onlarda akrabalarınızdır yani burada sevgili muhabbeti yapmanıza şaşırdım ne derecede akraba olduğunuzu bile bilmiyorsunuz ve sırf daha önceden tanıyormuş gibi geldi diye araştırmalar falan önce akrabalık derecesini öğrenin ve bu akraba ilişkilerini normalleştirmeyin lütfen yani. Çocuğun sevgilisi olmayabilir ama sevdiği olabilir kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.
acaba kim önce yazacak :)
Online san eğer yazar şimdi.
İş yine sana düştü desene. Merhaba ile başla bakalım akrabamıyız merak ettim desabah kabul etmiş isteğimi ama daha icraat yok
İş yine sana düştü desene. Merhaba ile başla bakalım akrabamıyız merak ettim de
Kız onu biliyoruz sen sor da muhabbet başlasın diye dedimdiakrabayız aslında canım ama neci olduğumuzu bilmiyorumkardeşim kuzenlerinden çok bahsediyordu birlikte maça falan gidiyorlar
Kız onu biliyoruz sen sor da muhabbet başlasın diye dedimdi
Merhaba nasilsin yaz
Online san eğer yazar şimdi.
Oooyakin isiklari
ne yazdııın? Korkulur senden? Anlatsanaben yazdım kendisine :) akşamdan bu yana konuşuyoruz. face ile başladık whatsap a geçtiksinemaya gitmeyi teklif etti hobilerden vs konuşurken :)
merhaba dedim merhaba ama tanıyamadım dedi. bnde maçlardan dolayı kardeşimden adınızı vs duyuyorum akrabaymışız dedm tamam hatırladım dedi ordan bir yardırdıkne yazdııın? Korkulur senden? Anlatsana
Valla bravo:) hadi bakalım hakkınızda hayırlısı. :)Aslında yazmayacaktm yazamam diye düşünüyordum ancak bir arkadasimin babasının ölüm haberini aldım ve hayatın ne kadar kısa olduğu bir kez daha yüzüme çarptı
Amin inşallah ')Valla bravo:) hadi bakalım hakkınızda hayırlısı. :)
Hadi hayırlısıAslında yazmayacaktm yazamam diye düşünüyordum ancak bir arkadasimin babasının ölüm haberini aldım ve hayatın ne kadar kısa olduğu bir kez daha yüzüme çarptı
Amin inşallah ')Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?