Tanıdıklık Hissi

Akrabam diyorsunuz farkındaysanız herhangi biri değil kaldı ki ortak arkadaşlarda varsa onlarda akrabalarınızdır yani burada sevgili muhabbeti yapmanıza şaşırdım ne derecede akraba olduğunuzu bile bilmiyorsunuz ve sırf daha önceden tanıyormuş gibi geldi diye araştırmalar falan önce akrabalık derecesini öğrenin ve bu akraba ilişkilerini normalleştirmeyin lütfen yani. Çocuğun sevgilisi olmayabilir ama sevdiği olabilir kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

Ooo yakin isiklari

kabul etti :)

ekledim zaten

stalklamak ne demek

arama kısmında ismini aratıp profilini incelemek

dedelerimiz tarafından akrabayız diye biliyorum dan diye ayy neyimsin diye soramam. 1. derece de kuzen vs değiliz ki karşıyım kuzenlik olayına. ortak arkadaşımız da kardeşim ve yazar bir kaç kişi. akrabalar değil yani

ne yazdııın? Korkulur senden? Anlatsana
merhaba dedim merhaba ama tanıyamadım dedi. bnde maçlardan dolayı kardeşimden adınızı vs duyuyorum akrabaymışız dedm tamam hatırladım dedi ordan bir yardırdık hafta sonu maça gitmeyi teklif etti. sensiz kalkmaz araba falan dedi :)) sonra çalıştığım yere gelirsen(kafe park tarzı biryermiş) bir çayımı içersin dedi. sonra düğünde görmedim ben seni falan dedi. telafi edicem bunu dedi. sonra sinemaya gitmeyi teklif etti

Aslında yazmayacaktm yazamam diye düşünüyordum ancak bir arkadasimin babasının ölüm haberini aldım ve hayatın ne kadar kısa olduğu bir kez daha yüzüme çarptı

Aslında yazmayacaktm yazamam diye düşünüyordum ancak bir arkadasimin babasının ölüm haberini aldım ve hayatın ne kadar kısa olduğu bir kez daha yüzüme çarptı
Valla bravo:) hadi bakalım hakkınızda hayırlısı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…