Tanımadığı kimseyi takip etmeyen erkek?

Fake hesabından, civardaki tüm dişilerle takipleşmiyosa ben de bi şey bilmiyorum ahahaha

Bir insanın instasında neden sadece akrabalar olur? Ya çok asosyal bir insan doğru düzgün arkadaşı, çevresi yok. Ya da bu hesapta sadece akrabaları ekliyor ve asıl hesabı başka. İki ihtimal de kötü :KK51:

Kessin başka hesabı var, ya da o hesabı aktif kullanmıyor, asıl şenlik diğer hesaplarında. :KK8:

Evet bence de kesinlikle böyle.Hesabım yok dese herkes işkillenecek..diğer türlü tüm köylüleri oluşturduğu profile almak zorunda kalacak..annesinin ördüğü süğeterle çekilmiş profil resmi ile bir hesap oluşturmuştur ..diğer profilde maceradan maceraya koşuyordur.
o kadar katılıyorum ki. bekar, ilişkisi olmayan, sağlıklı, karşı cinse ilgi duyan bir erkeğe tamamen ters bir durum. uçana kaçana yürüyen tipleri kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın ama illa ki kendi yaşlarında, çevresinden arkadaş, tanıdık, arkadaşın arkadaşı vs birileri olur öyle sadece akraba makraba olmaz. kaldı ki adam sağlık çalışanı, işsiz güçsüz değil. zamanında bana da böyle biri denk geldi, adamın hesabında hiç kadın yoktu, sadece erkek vardı. aşırı işkillendim. dedim ya gay ya da başka bir hesabı var, bunu aman ne düzgün herif desinler diye açmış kesin :D

o kadar katılıyorum ki. bekar, ilişkisi olmayan, sağlıklı, karşı cinse ilgi duyan bir erkeğe tamamen ters bir durum. uçana kaçana yürüyen tipleri kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın ama illa ki kendi yaşlarında, çevresinden arkadaş, tanıdık, arkadaşın arkadaşı vs birileri olur öyle sadece akraba makraba olmaz. kaldı ki adam sağlık çalışanı, işsiz güçsüz değil. zamanında bana da böyle biri denk geldi, adamın hesabında hiç kadın yoktu, sadece erkek vardı. aşırı işkillendim. dedim ya gay ya da başka bir hesabı var, bunu aman ne düzgün herif desinler diye açmış kesin :KK70:
Listesinde biraz yabancı kadın olabilir, bekar adama çok görmem. Asıl köy kahvehanesi gibi irkek dolu hesaptan ya da bayram günü aile büyüğü evi gibi akraba dolu hesaptan işkillenirim, başka hesapta sabahlar olmasın yapıyordur en iyi ihtimal, adam gay olabilir dediğin gibi, çok acayip fantezileri olabilir kimsenin bilsin istemediği ne bileyim. Cesur ve özgüvenli adam seviyom ben. Nesi varsa ortada olsun.

Listesinde biraz yabancı kadın olabilir, bekar adama çok görmem. Asıl köy kahvehanesi gibi irkek dolu hesaptan ya da bayram günü aile büyüğü evi gibi akraba dolu hesaptan işkillenirim, başka hesapta sabahlar olmasın yapıyordur en iyi ihtimal, adam gay olabilir dediğin gibi, çok acayip fantezileri olabilir kimsenin bilsin istemediği ne bileyim. Cesur ve özgüvenli adam seviyom ben. Nesi varsa ortada olsun.
Yaaani. Yüzlerce kadın olsun, herkesi eklesin takip etsin demiyorum ama gerçekçi sayıda kadın olabilir. İlişkisi olmayan, kimseye sadakat bağı olmayan sağlıklı bir insan için normal böyle şeyler. Ondan sonra adam flört etmeyi beceremeyen, ilişkide ne yapacağını bilmeyen, yatakta beceriksiz çıkınca mutsuz olan biz oluyoruz 😅 benden öncesi beni ilgilendirmez mesela önemli olan benimleyken yaptığı hareketler. Genç, bekar, hayatında biri olmayan adamın arada görüştüğü kadınlar, arkadaşça muhabbet ettiği kadınlar olabilir ve bunların o listede olması çok normal.

Merhaba arkadaşlar, günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. 5 gün önce biri beni ekledi ailelerimiz tanışıyormuş bunu kabul ettikten sonra öğrendim. Profilini inceledim çok kız yoktu, ilgimi çekti saydım (biraz psikopatça gelebilir 😂) 25 kız vardı. Anneme söyledim, hemen tanıdı. Aynı köydeniz filan dedi. o 25 kişiden 11 i de akrabasıymış. Böyle birinin beni eklemesi şaşırttı. Hesabındaki insanların yüzde doksanını şahsen de olsa tanıyorum. Yani tanımadığı kimseyi eklemediğine yüzde yüz eminim. Hikayelerime de bakıyor. Sizce beni beğenmediği için mi yazmıyor, tesadüfen mi ekledi ama hiç benden sonra kimseyi eklmemedi 5 gün oldu. Sizce yazar mı ikimiz de meslek sahibi insanlarız. Ben öğretmenim o hemşire. Teşekkür ederim şimdiden.
Tanımadığınız birinin hesabını bu kadar incelemenizi çok tuhaf geldi

Bi erkeği bilmem ama bende tanımadığım kimseyi takip etmem fake hesabımda yok. Yani kadında bu oluyorsa erkektede nadiren olabilir. Ben konuşmadığım, tam olarak tanımadığım kişileri takip etmeyi sevmiyorum. Hatta sosyal medyadan biriyle tanışmayı hiç düşünmüyorum böyle deyince başıma gelecekmiş gibi hissediyorum :D Çok fazla hayallere kapılmayın bence takip olayında zaten sizinle ilgilenen adam yazarda konuşurda. Bunu yapmıyorsa ya siz adım atın çok içinizde kaldıysa ya da düşünmeyin derim :)

Instagram'a akraba mı eklenir yahu, delirmiş olmalısınız.
Neyse ki hiçbir alanda sosyal medya kullanmıyorum, kafam rahat.

Yani biri ekledi diye bu kadar detaylı analiz, beklenti fazla ya anlamadım eliniz ayağınıza mı dolandı ne oldu 😂

Merhaba arkadaşlar, günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. 5 gün önce biri beni ekledi ailelerimiz tanışıyormuş bunu kabul ettikten sonra öğrendim. Profilini inceledim çok kız yoktu, ilgimi çekti saydım (biraz psikopatça gelebilir 😂) 25 kız vardı. Anneme söyledim, hemen tanıdı. Aynı köydeniz filan dedi. o 25 kişiden 11 i de akrabasıymış. Böyle birinin beni eklemesi şaşırttı. Hesabındaki insanların yüzde doksanını şahsen de olsa tanıyorum. Yani tanımadığı kimseyi eklemediğine yüzde yüz eminim. Hikayelerime de bakıyor. Sizce beni beğenmediği için mi yazmıyor, tesadüfen mi ekledi ama hiç benden sonra kimseyi eklmemedi 5 gün oldu. Sizce yazar mı ikimiz de meslek sahibi insanlarız. Ben öğretmenim o hemşire. Teşekkür ederim şimdiden.
Gelinliğin modeline de karar vermiş gibisiniz bir sakin :D

Back
X