Tanımadığım kadınla uyumak istemiyorum..

Alemsiniz valla

Misafir giden sizsiniz. Kayinbabaniz o kadinla evlendiyse o evin hanimi artik o kadin.

Hem kadinin 1 arti 1 evine misafirlige gidin hemde ben o kadinla yatmam diye trip atin.

Emin olun kadinda sinir olmustur. 1 arti 1 de o kadar insani nasil agirlayacagim diye.

Otele gidemem kayinlarim gelmek zorunda esime gelmiyorum diyemem eee cozum ne?

Ayrica kadini sucu ne?

Bakalim yeni evliyken o sizinle yatmaya bayiliyor mu?

2 gun sabredeceksiniz care yok. Bu kadar tahamulsuz olmayin.

Ayyy devlet meselesi ettiniz her zaman gitmiyosunya zaten sehir disi ha deyince gorusulmuyo olmezsinya aartik oda aileden biri kaynana sayilir madem mecbur gitcen don totonu yat saldirmaz yaaa
Bende esimle yagmayi tercih ederim ev kucukse istemem filan ama mecbur gitcez diyosun o zaman soun cikarip adaminda burnindan getirme

konu sahibi zaten cumbur cemaat gitmeye hevesli degil kardesler sonradan cikmis esiniz anlayis gostersin bu konuda ozaman bir gun kalin donun yok adam illa inat ediyorsa ya gelmiycem diyceksiniz yada dayanacaksiniz..

Sen gitme o zaman eşin kardeşleriyle gitsin.belki onlar size birilerinin evini ayarlar. Yatmaya oraya gidersiniz Bizde oyle yapılır çünkü

Bu defa da, gaynımlarlan uyumak istemiyorum der.

Burda konuştuğu kadarını kocasına anlatsa,,

Eşin de misafir gittiği evde, ne diye düzene karışsın.
Belki başka planları vAr

Bir keresinde yer yokluğundan kaynanamla yatmıştım eşimin teyzesinin evinde. Sarılıp sarılıp öpmüştü. Birde saçımı okşayıp durmuştu. Ev çok kalabalıktı. Ama iyi insanların kalabalığı gerçekten rahatsız etmiyor.

otel, öğretmen/polis evi seçeneklerini değerlendiremiyorsanız o şekilde kalmak zorundasınız.
çok kalabalık şehir dışı durumlarında zaten kadınlar, bir odada erkekler bir odada kalınır.

1+1 eve 4-5 günlük misafirliğe gitmek çok mantıksız gece yola çıkın sabah orada olursanız ertesi akşam tekrar yola çıkarsınız

Pardon da esinin kardeslerinin gitmeye senden daha cok hakki var. Lafa bak yaa esinin kardesleri cikmismiss millet babasinin dugunune gidiyo sen el kizi olarak pardon da daha mi cok hak goruyosun kendinde. Esleri ayirmak aypmismis kadin da eminim bayilir senle yatmaya uc kurus verip otelde kalamiyosunuz buraya gelip bikbikbik

1. Siz gitmeyin, eşiniz ve kardeşleri gitsin
2. Siz otelde kalin, kayinlar babasinin evinde
3. Siz kp evinde kalin, kayinlar otele gitsin
4. Eşiniz kayinlariniza evin musait olmadığını anlatıp, ayrı zamanlarda gitmeyi teklif etsin
4. Kırk yılda bir dizinizi kırıp size gösterilen yerde yatın. Sevismeyeceksiniz korkmayın

Bence en guzeli 1. ve 4. secenekler :) bence düşünün

İllaki orada kalacaksınız mutfakta yatarım diyorsun ozaman kocamla birlikte yat ayri yatma rahat edememek bidaha gelecek olursa muhakkak ya geri dönelim der yada otel ayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…