- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ayrıca ayıp değil mi ya eşleri ayrı yatırmak
Şimdi kp ile cici Kv arasında da kavga var
Kadın bu evde sığılmaz otele gitsinler diyor kp de ben çocuklarıma otele gidin Nasıl derim kadın geldi bizi babamızın evine sığdırmadı derler diyor
Eşin babamın evi varken otelde kalırsam babama ayıp olur diyor
1+1 eve kafileyle gitmek kadar degil.
Biz eşimle gidiyorduk ne gzl kardeşleri çıktığı için sorun oluyor zaten Bn istemiyorum zaten bu kdr kalabalık gitmek
Sen gitme o zaman eşin kardeşleriyle gitsin.belki onlar size birilerinin evini ayarlar. Yatmaya oraya gidersiniz Bizde oyle yapılır çünküEşimin babası evlenmiş evi 1 + 1 çok küçük.. Şehir dışında oturuyorlsr.. Biz gidecektik eşimle iki erkek kardeşi de gelecekmiş.. 1 + 1 ev de 4 kişi 4 ya da 5 gün yatılı kalmaya gidiyoruz 2 kişi de oonlar.. Bu duruma çok sinir oldum.. Nerde giyinip nerde uyuycaz? Eşim bn babam kardeşlerim beraber yatarız sen de kadınla dedi. Ben de istemiyorum.. Mutfağa yer yapar yatarım daha iyi rahatsz oluyorum.. Ayrıca ayıp değil mi ya eşleri ayrı yatırmak gıcık oldum ya bn başka kadınla uyumam.. Çözümü olan?
Bu defa da, gaynımlarlan uyumak istemiyorum der.Kadın ve kb odalarında yatar siz de hep beraber salonda
Üstünüzü de banyoda değişirsiniz
Kadın bakalım kocasından ayrı seninle yatmak istiyor mu
Misafir umduğunu değil bulduğunu
Gidin otelde kalın sıkışıklık yaratmayalım deyin
1+1 eve 4-5 günlük misafirliğe gitmek çok mantıksız gece yola çıkın sabah orada olursanız ertesi akşam tekrar yola çıkarsınızEşimin babası evlenmiş evi 1 + 1 çok küçük.. Şehir dışında oturuyorlsr.. Biz gidecektik eşimle iki erkek kardeşi de gelecekmiş.. 1 + 1 ev de 4 kişi 4 ya da 5 gün yatılı kalmaya gidiyoruz 2 kişi de oonlar.. Bu duruma çok sinir oldum.. Nerde giyinip nerde uyuycaz? Eşim bn babam kardeşlerim beraber yatarız sen de kadınla dedi. Ben de istemiyorum.. Mutfağa yer yapar yatarım daha iyi rahatsz oluyorum.. Ayrıca ayıp değil mi ya eşleri ayrı yatırmak gıcık oldum ya bn başka kadınla uyumam.. Çözümü olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?