- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bazıları özeldir yada öyle zanederlerBu gelinlere bir şey oldu son günlerde kkda. Topluca yürek mangal partisi yapmışlar sanırım.Orada en dış kapının dış mandalı konumundaki insan sizsiniz gelmiş burda ne diyorsunuz. Pesss... Kalmayıverin otelde kalın.
Bi biz kendimizi özel hissedemedik:))Bazıları özeldir yada öyle zanederler
Bulunduğu duruma adapte olamayanı doğa afetmez
Bir ekleme yapayım özelikli olalım herkes kendince özeldir çünkü:)Bi biz kendimizi özel hissedemedik:))
Nokta:)Bir ekleme yapayım özelikli olalım herkes kendince özeldir çünkü:)
Konu sahibi itici duruyor günlük yaşantısında da böyleyse kendince özel olabilir ama çoğunluğun gözünde itici soğuk ve egoisttir
Kadın seni yemez ya bende bişey sandım...
Tişikkirlir...bu cümle profil fotona çok uymuş
Afedersin de asıl sizin bukadar kişi minicik eve gitmeniz görgüsüzlük. yeni evlenmişler bide. yatacak yer düşünene kadar bunun yanlış olacağını anlatmayı düşün.Eşimin babası evlenmiş evi 1 + 1 çok küçük.. Şehir dışında oturuyorlsr.. Biz gidecektik eşimle iki erkek kardeşi de gelecekmiş.. 1 + 1 ev de 4 kişi 4 ya da 5 gün yatılı kalmaya gidiyoruz 2 kişi de oonlar.. Bu duruma çok sinir oldum.. Nerde giyinip nerde uyuycaz? Eşim bn babam kardeşlerim beraber yatarız sen de kadınla dedi. Ben de istemiyorum.. Mutfağa yer yapar yatarım daha iyi rahatsz oluyorum.. Ayrıca ayıp değil mi ya eşleri ayrı yatırmak gıcık oldum ya bn başka kadınla uyumam.. Çözümü olan?
Parca parca gitseniz. Kucucuk evde hepiniz bir kalmak zorundamisiniz.Eşimin babası evlenmiş evi 1 + 1 çok küçük.. Şehir dışında oturuyorlsr.. Biz gidecektik eşimle iki erkek kardeşi de gelecekmiş.. 1 + 1 ev de 4 kişi 4 ya da 5 gün yatılı kalmaya gidiyoruz 2 kişi de oonlar.. Bu duruma çok sinir oldum.. Nerde giyinip nerde uyuycaz? Eşim bn babam kardeşlerim beraber yatarız sen de kadınla dedi. Ben de istemiyorum.. Mutfağa yer yapar yatarım daha iyi rahatsz oluyorum.. Ayrıca ayıp değil mi ya eşleri ayrı yatırmak gıcık oldum ya bn başka kadınla uyumam.. Çözümü olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?