Tanımadığım kadınla uyumak istemiyorum..

bir de ev sahibinin stresini düşünün şimdi, kadın çıldırıyordur, yani ben olsam 1+1 evime eşimin 3 oğlu ve gelinim gelecek olsa cinnetin eşiğine gelirim.
muhtemelen onlar bir çözüm bulurlar ama bulamasalar da eşinizin yaptığı plan çok saçma, eğer ille o evde konaklanacaksa yine onlar odalarında yatsın, siz ya da kayınlarınız, mutfak, hol gibi bir yere yatak atar uyursunuz.

Kimin nerede yatacagina neden eşiniz karar veriyor ev sahibinin başka bir planı olabilir bu 1.
Üvey kvniz %99 ihtimalle bu kadar uzun süre ve kalabalık yatılı misafir geldiği için şu an cildiriyordur bu da 2.
Madem gitmek ve uzun yol olduğu için kalmak zorundasınız otele para vermek gibi bir niyetiniz yoksa eğer 1 gün kalıp dönün insanları da rahatsız etmeyin bence bu da 3

Bazıları özeldir yada öyle zanederler

Nokta:)

Afedersin de asıl sizin bukadar kişi minicik eve gitmeniz görgüsüzlük. yeni evlenmişler bide. yatacak yer düşünene kadar bunun yanlış olacağını anlatmayı düşün.

Ben olsam otel ayarlarim kendimize.Zaten evim disinda baska birinin evindw kalmaktan nefret ederim.Kendi ailesi bile olsa bence yakisik almaz o kadar kisi 1+1 evde

Parca parca gitseniz. Kucucuk evde hepiniz bir kalmak zorundamisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…