Tanımadığım kadınla uyumak istemiyorum..

Benim de evim o ölçülerde şuan kayınpederim 4 5 kişi gelmeye çalışıyor aynı odada yatacaklar.Bana sormadan geliyoruz diyorlar.Ben de kabul etmiyorum.Ki 3 yıllık evliyiz eşimle.Hangi akla hizmet gidiyor eşin ve tayfası.Hangi devirde yaşıyorlar küçücük evde o kadar kişinin ne işi var madem durumu yok yada cimri parasını ayarlayıp arkadaşların dediği gibi bir yer tutsunlar öyle gidin gidecekseniz.Şuan problem birlikte aynı yerde yatmanız değil de,eşinin yaptığı düşüncesizlik...Bir de evleniyorsunuz çoluğunuz çoçuğunuz gelecek o 1+1 ev de neyin nesi...Gitmeyin diye yapılmış gibi ama yine de gidiyorsunuz gbi....
Ayrıca bütün problemli insanları da çekmişsin ne eşinin ailesi ne kendi ailen hiçbiri hiçbirinden üstün degil malesef.Allah kolaylık versin.

Bir kere 5 gün gitmeniz insanlara eziyet sadece yazık değil mi ev sahibine küçücük evde kadın nasıl agirlasin onca insanı?
2.si eşiniz neden kafasına göre yatis planı yapıyor belki kadın kocasıyla ayrı yatmak istemeyecek başkasıyla uyuyamayan biri ?
Ben sizin yerinizde olsam güzellikle konuşur gitmezdim madem 3 kardeş gitsin rahat rahat takilsinlar.
Bi şekilde esimi ikna eder gitmezdim daha sonra giderdim.

Marmara depremi olduğunda,hatırlarsınız,herkes aylarca sokaklarda kalmıştı.Bizim bölgemiz nispeten ucuz atlatmıştı ama bir çok can kaybı vardı yinede.İlk günler seferberlik gibi, günü kurtaracak planlar yapıldı.İkinci akşam kadınlar ve erkekler için ayrı yerler bölündü,brandalarla.Can kaybı olanlar enkaz başında bekliyor,öyle bir durum.Bir kaç aylık evli bir kadın tutturdu,ben kocama sarılmadan uyuyamam,illa onla yatacağım,mümkünatı yok.Ötede kaybettiği yakınlarına ağlayanlar,bu yanda buldumcuk gelin.Bir kadın canı burnunda,şöyle demişti.Babanın evinde kocan mı vardı,yatıyor musun yat şuraya,kes sesini.Eşten ayrı yatırmak ayıp değil mi ama diyen konu sahibine de armağan ediyorum aynı cevabı...

biz babamin evine gidince onlarin yatakda yatiyor, onlarda benim çocukalrla salonda kanapaede yatiyor, ben diretiyorum yok diyen ama kabul etmiyolar babam sabah çokk erken uynaioyor diyee
babamin ikinci evliligi ,3 çcougum var ev 1+1

sizin baska seçeneginiz yok kadinlar uyyacaksiniz mecbur ..
kp le uyyacak haliniz yok ..

o kadında mutluluktan havalara uçuyodur şimdi, seninle uyucak diye. eşin ve kardeşleride o kadın için yabancı erkekler. belki kpyle kavga ediyolardır, ben bu küçücük evde onlarla rahat edemem diye. kpde eşin kadar inatçıysa, ben çocuklarıma gelmemi diyim diyodur

Abartmissin bence. Tamam zor da omur boyu degil ya iki gun. Esin icin katlanabilirsin. Ustunu banyoda degistir. Esin kardesleriyle bir araya gelcek, onun icin guzel olcak, sen de idare ediver, bu kadar tahammulsuz olmayin lutfen, iki gun rahat edememekle insan olmez ama gonul yapmak guzel bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…