Tanımadığım kadınla uyumak istemiyorum..

1+1 eve misafirlige giden suruyle insan
Ev sahibinin yerinde olmak istemezdim. Ne kadar anlayissizsiniz. Kocaniz ariza cikariyorsa salin ipini gitsin orda da kimle yatiyorsa yatsin. Siz gitmeyin oturun rahat rahat evinizde. Derdiniz de kocanizdan ayri yatmak,peh

Keşke gitmeseniz ev sahibine bir sürü rahatsızlık. Daha gitmeden memnuniyetsizlikler falan. Keşke gitmeseniz, yazık kadıncağıza. O sanki çok istiyor sizinle yatmak.

Ben burada cici kaynananıza acıdım kadıncağız onca insanı nerede yatıracağım diye kara kara düşünüyordur yahu o kadar insanın evin küçük olduğunu bile bile orada ne işi var cümbür cemaat? bir gece kalacaksanız sorun yapmayın ama nahoş bir durum yani. Kadın içinde öyle sizin için değil ki sırf.

Sizin kayınvalidelerle hep sorununuz var yalnız daha önceki konunuzda da öz kayınvalidenizin hep para konusunu yaptığını paracı olduğunu söylemişsiniz. Kendi dükkanında tartışmışsınız kayınvalideniz yaşıyor yani daha nisanda öz kaynananız hakkında konu açtığınıza göre. Peki kaynananız onlara gitmenize tepki vermeyecek mi o kadının evine?

Asıl ayıp yeni evli çifti ayırmak.
Misafirler bir odada kp ve eşi kendi odalarında uyumalı, en mantıklısı bu.
Cümbür cemaaat gitmeyiverin.

Gittiğiniz yerde nasıl bir düzen olirsa oyle yatarsaniz otel olmuyor derseniz...1+1 evde nasıl yatmayı planlıyorsunuz... Gittiğiniz ev sahibide bende tanımadığım kadınlarla yatmak istemem diye düşünüyordur onara yazık küçücük eve kac kisi gelecek

Eşinizin bu kadına bir garezi mi var? Ne bileyim babasıyla evliliğini kabullenemedi de kaçırtmak için özellikle mi rahatsızlık veriyor.

Kadının haline bak; 1+1 eve eşinin tüm çocukları birkaç günlüğüne yatıya geliyor. E bu kadın gelmeyin dese olmaz, bizi babamdan koparmaya çalışıyor olur, gelin dese onca insanı nerede yatıracak bu kadın, hem de beş gün boyunca!
Cidden yaptığınız çok ayıp. Eşinize söyleyin "Bu kadar kişi 1+1 eve yatıya gidilmez, millete rahatsızlık vermeyelim, bir otel tutalım" deyin.

o evde kalmak zorunda değilsiniz. hesaplıca bir otel bulun orada kalın kimse bunalmasın.

Hakkaten. Bi de kocaman insanlar. 3 yetişkin erkek, 1 kadın, 2 de ev sahipleri. 1 +1 ev...
Paris falan mı, bu şartlara rağmen, illa herkesin gidesi, gidince 5 gün kalası var?

Baba özlemi ise, niye adamı ayrı ayrı , kendi evlerinize davet etmiyorsunuz?

Bence olan yine kadınlara oluyor. Babanın ve çocuklarının umrumda bile değil. Halbuki konuşarak çözülemeyecek mevzular değil
Tabi canım orası öyle zira kadın ağirliyor misafiri,diğerleri işin keyfinde.
Eminim şimdi kara kara düşünüyordur nerede yatırırım,ne yedirir,içiririm,nasıl rahat ettiririm diye. Eşide işin evlatlarım geliyor kısmındadır.

Kadın sabahi zor eder bence bildiğim kadarıyla sizin geceleri farklı sorunlarınız da vardı allah o kadına kolaylik versin

Baya lükse alismis olmalisiniz herhalde esinizin babasida esinden ayri uyumak zorunda kalcak sizin yüzünden?
eee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…