Tanımadığım kadınla uyumak istemiyorum..

ben olsam otelde kalırım
ev sahıbıne 2 gun o ezıyetı cektırınce rahat edemezdım.
en cok ona zor cunku

Acaba hangi şehirde babanız?birde neden 1+1 ev tercih etmiş olabilirler?neden soruyorum derseniz zaten uzak şehirlerde olduğunuzdan özellikle 1+1 ev tercih etmiş olabilirlermi? gelecek olan düşünür yerimiz olmadığını yatılı gelmezler diye?çünkü evine çok misafir gelme olasılığı olan, örneğin küçük şehirlerde akrabası çok olup büyük şehirde yaşayan,yada tatil yörelerinde yaşayan çoğu kişi sürekli misafir ağırlamaktan yıldıkları için ancak kendimize göre yerimiz var demek için küçük ev ,yataksız eşyalar tercih edebiliyorlar.Açıkcası 1+1 eve yatılı misafir gitmek ayıp olur bence.hadi çok zorda kalındı 1 gün belki ama 5 gün çok fazla.Önceden planlanan bişey olduğuna göre otel ayarlamak daha makbul gibi.

yılın yorumu çok iyi yaa vallahi çok haklisin

Ben de uyuyamazdim gercekten.
Bir kere ark.dugunune gittim il disina,
Gece dugun evinde kalmak istemedim,( sabaha kadar uyumayanlar olacak ,coluk cocuk ses gurultu,migrenim var en onemlisi)arkadasin ve ev sahiplerinin israrlarina ragmen uzulerek ogretmen evinde kalmistim.
Tavsiye ederim..

Gitme bence hiç, eşinin olduğu her yerde olmak zorunda değilsin ki. 1+1 eve o kadar insan nasıl sığacak hemde 1 gün değil. Araba boş gitmesin diye doluşuyorlar da evin durumundan haberleri yok herhalde? 1+1 ev ancak 2 kişiye yeter.

arkanı dön yat teyzeyle boşver aman pireyi deve yapmayın

Değişik bir anı olur deneyin bence

Ayrıca ben de yılbaşında arkadaşımın ev arkadaşı, kadının sevgilisi ve ben üçümüz aynı yatakta yatmıştık. Kadın aramızda yatmıştı ama zaten bir gecelikti. Hoş bizim için bir hafta olsa bile sorun olmazdı bazen her duruma katlanabilmek gerek. Eğer sizin için çok can sıkıyorsa bir gece kalın ertesi gün biz rahatsız etmeyelim diye otele geçin.

Eşiniz hangi hakla başka bi kadının yatağı hakkında karar verebiliyo?

Düşünün kp ve üvey kv 2de kayın size geldi siz daha teklif bile etmeden kp düşünmüş taşınmış sizde kalmayı ve yatağınızı üvey anneyle paylaşmanıza karar vermiş neyapardınız?

Ben kabul etmezdim asla siz ya o gece dönün ya otele gidin

Otelde kalın

Yok öle bi şans onlar illa gelecekmiş tek arsba ile gidilecek uzak şehir klıncak mecbur
Siz neden 1+1 eve bu kadar kalabalık gidiyorsunuz. Ev sahibide zor durumda kalır yani sadece siz değil.
Araba kimin bilmiyorum ama ben olsam gitmem ,onlar gidip dönünce giderim.
Sizi eşinizle ayırmasınlar durumu maalesef makul bir istek değil,o zaman yeni evli çifti de sizinle gelenlerden cift olan varsa onlarıda bir uyutmak lazım ki 1+1 ev için olasılıksız birşey bu. Ya gitmeyeceksiniz yada tanımadığınız kadınla uyuyacaksınız,başka yolu yok maaalesef

Tam bir kısırdöngü ve eminim kimse mutlu değil bu durumdan

Ben o kadın yerinde olsam bu kadar misafiri kabul etmezdim. Bizde de koltuk az. Misafir çağırırken evde oturacak yer sayısına göre çağırıyoruz. Başkası olsa gelsinler hallederiz diyip milleti yerde oturtur. Böyle insanların evine de misafirliğe gitmem.

En doğru çözüm senin gitmemen. Kadın da rahat eder. Çocuklar gitsin babalarını görsün yeni eşi ile tanışsın. Sen de ozur dile 2-3 hafta sonra esin ile git.

1+1 eve cümbür cemaat giden sizsiniz.
Bir de yer beğenmiyorsunuz.
Kadın da düşünüyordur herhalde size nerede yatıracağını. Ona yük olmamak için herşeye razı olmanız gerekirken düşünceleriniz çok ayıp.

Kayınlarınızla aynı odada siz de yatamazsınız, o kadın da yatamaz. Dolayısıyla en mantıklısı sizin kadınla yatmanız.

Aslında en iyisi otel ama o seçenek sizin planınızda yok.

1+1 eve cümbür cemaat gitmeniz hata zaten,ben olsam farklı bir zamanda giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…