Tanımıyormuş

Yalan oldugu bariz belli ve ortada üstü kapatılacak bisey yok, sizin yerinizde olsam o kadını baska yerlerden de stalklar temkinli yaklasarak gercekleri ogrenmeye calısırım

Merhaba arkadaşlar... Eşimin saçma sapan tavırlarından dolayı bazı şüphelerim vardı. Telefonuna baktım. Birisiyle yarım saat kırk dakika konuşmuş normalde asla o kadar uzun konuşmaları olmaz. Nişanlıyken benle bile uzun konuşmaydı. Telefonla konuşmayı sevmiyorum diye. Neyse ben bu numarayı telefonuma kaydettim. Bi baktım tanımadığım bir bayan resmi var WhatsApp da. Sonra çıldırdım sordum ben asla seni aldatmadım yemin vs sonra kızın resmini gösterdim ben onu tanımıyorum hiç görmedim hayatımda öyle birini dedi. Belki bir kez konuştu bilmiyorum. İş gereği desem bu kırk dakika neyin nesi.. Yemin üstüne yemin tanımıyormuş. Bu ne sizce
İş bahane sohbet şahane sen takipte kal derim :işsiz:

Ay resmen göz göre göre boynuzluyor sizi utanmaz herif. Bir de bahaneye bak, tanımıyorum. Tam bir aynştayn mübarek :işsiz:

Son düzenleme:
Öyle görünüyor sadece şuna takıldım beğenip de görüşeceği birine benzemiyor çok iyi tanıyorum
Hanımefendi karısını 20 yaş büyük kadınlarla aldatan var, siz neden bahsediyorsunuz?

Şimdi de paça kurtarma çalışmaları :"Ayy o çirkin kadına mı bakıcam? Olur mu öyle şeyyyy?! "

Kadinin numarasini ver biz arastiralim .. :kahve: bizi tanimaz en azindan.. burdanda kimmis neyin nesiymis sana bilgi veririz.. whatsappi varsa daha iyi olur.. :işsiz:

Tanimadigi bir insanla nasil 40 dakika konusmus siz en iyisi kadina ulasin ben oyle yapmistim

ben sana birşey söyleyeyim mi yemin edenler genelde yalancı oluyor ..
elalemin kadınıyla ne konuşmuş okadar?

Allah Allah ya kırk dakika kiminle konuştuğunu hatırlamıyor yani çok saçma. Vallahi döve döve konuşturmaya çalışırdım herhalde filmlerdeki gibi. Çocuk mu kandırıyor.

yakın zamanda biriyle kırk dk konuşsam hatırlarım heralde. hani arkadaşın şarjı bitmişti başka numaradan vs aradı dese ikna olunabilir bi bahane olacak ama işte beceriksizlikleri yüzünden saçmalıyolar. arkadaşın dediği gibi hangi don olayı.

Eski eşim de binlerce yemin etmisti seni aldatmadim diye.. Yemin eden erkekten korkacaksin yalancı oluyorlar. 40 dk konuşma var ve bayana ait numaraysa geçmiş olsun size de..

Eski eşim de binlerce yemin etmisti seni aldatmadim diye.. Yemin eden erkekten korkacaksin yalancı oluyorlar. 40 dk konuşma var ve bayana ait numaraysa geçmiş olsun size de..
Bir iki ay önce aranmış bir numara önce 25 dakika sonra beş dakika sonra on beş dakika daha konuşulmuş ve ben onu tanımıyorum diye ısrar ediyor bana olabilecek bütün ihtimalleri söyleyin lütfen

Bir iki ay önce aranmış bir numara önce 25 dakika sonra beş dakika sonra on beş dakika daha konuşulmuş ve ben onu tanımıyorum diye ısrar ediyor bana olabilecek bütün ihtimalleri söyleyin lütfen
Canım ben kendi yaşadığım olayı anlatabilirim. Eski eşimin de tlf görüşmesini yakalamistim yemin ler etti arkadaşım konuştu diye sonra anladım ki aldatiyormus. Ve boşandım. 3 kez konuştuğu no ben tanımıyorum diyorsa kesinlikle yalan söylüyor esiniz.

Yok yok canım kırk dakika konuşup da tanımıyorum hiç görmedim yalanını yemedim zaten ama olay ne onu çözemedim

Yalanını yemediyseniz ve yalan söylediğinden de eminseniz (ki genellikle kadınlar eşlerinin yalan söylediğini anlarlar) yalan söylemesini gerektirecek herhangi güzel bir senaryo olabilir mi? Olabilecek bütü ihtimaller çirkindir zaten. Yalanla kapatılmaya çalışılan bir güzellik gördünüz mü?

• Beğen
Reactions: anu
Bu konuşma günün hangi saatinde olmuş? eşiniz o sırada nerede ? bedavası felan varsa belki akrabanız varsa ergen sevgilisiyle konuşmuş olabilir . Yada işle ilgili bir mevzudan müşteriyle görüşmüş olabilir . Ama kadını tanımadığını söylüyor bence kadina mesaj atin kendi telefonunuzdan telefonum çalındi ben bilmemne diye bakalim ne cevap verecek

Sizin hatanız tam delil elde etmeden hemen patlamanız olmuş, şimdi adamı da uyandırdınız,bakalım nasıl öğreneceksiniz gerçekleri...

Back
X