Yok yok canım kırk dakika konuşup da tanımıyorum hiç görmedim yalanını yemedim zaten ama olay ne onu çözemedimBence siz inanmak istiyorsunuz sadece. Şüpheler inşallah yanlıştır ama peşine düşmekte fayda var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok canım kırk dakika konuşup da tanımıyorum hiç görmedim yalanını yemedim zaten ama olay ne onu çözemedimBence siz inanmak istiyorsunuz sadece. Şüpheler inşallah yanlıştır ama peşine düşmekte fayda var![]()
İş bahane sohbet şahane sen takipte kal derimMerhaba arkadaşlar... Eşimin saçma sapan tavırlarından dolayı bazı şüphelerim vardı. Telefonuna baktım. Birisiyle yarım saat kırk dakika konuşmuş normalde asla o kadar uzun konuşmaları olmaz. Nişanlıyken benle bile uzun konuşmaydı. Telefonla konuşmayı sevmiyorum diye. Neyse ben bu numarayı telefonuma kaydettim. Bi baktım tanımadığım bir bayan resmi var WhatsApp da. Sonra çıldırdım sordum ben asla seni aldatmadım yemin vs sonra kızın resmini gösterdim ben onu tanımıyorum hiç görmedim hayatımda öyle birini dedi. Belki bir kez konuştu bilmiyorum. İş gereği desem bu kırk dakika neyin nesi.. Yemin üstüne yemin tanımıyormuş. Bu ne sizce
Hımm kadın çirkin siz güzel onu anladık da bu işler güzelliğe çirkinliğe bakmıyor maalesef. Öyle olsa aldatılmazdınız.Öyle görünüyor sadece şuna takıldım beğenip de görüşeceği birine benzemiyor çok iyi tanıyorum
Hanımefendi karısını 20 yaş büyük kadınlarla aldatan var, siz neden bahsediyorsunuz?Öyle görünüyor sadece şuna takıldım beğenip de görüşeceği birine benzemiyor çok iyi tanıyorum
Cem yılmazın bi repliği var "hangi don?" diye. Bildiniz mi?
Donanım yok işteKim söyledi ya? Bana söyle bunu kim söyledi. Otur bi' dakka otur bi' dakka. Hangi otel? Hangi otel söyle bana?
Bir iki ay önce aranmış bir numara önce 25 dakika sonra beş dakika sonra on beş dakika daha konuşulmuş ve ben onu tanımıyorum diye ısrar ediyor bana olabilecek bütün ihtimalleri söyleyin lütfenEski eşim de binlerce yemin etmisti seni aldatmadim diye.. Yemin eden erkekten korkacaksin yalancı oluyorlar. 40 dk konuşma var ve bayana ait numaraysa geçmiş olsun size de..
Canım ben kendi yaşadığım olayı anlatabilirim. Eski eşimin de tlf görüşmesini yakalamistim yemin ler etti arkadaşım konuştu diye sonra anladım ki aldatiyormus. Ve boşandım. 3 kez konuştuğu no ben tanımıyorum diyorsa kesinlikle yalan söylüyor esiniz.Bir iki ay önce aranmış bir numara önce 25 dakika sonra beş dakika sonra on beş dakika daha konuşulmuş ve ben onu tanımıyorum diye ısrar ediyor bana olabilecek bütün ihtimalleri söyleyin lütfen
Yok yok canım kırk dakika konuşup da tanımıyorum hiç görmedim yalanını yemedim zaten ama olay ne onu çözemedim