Tanımlayamadigim o koku

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.076
133
35
Kızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk

Canım basıma gelmedi ama google ne sordan ya kansersin ya timor var.yani doktora git bence birşey olmaz.sana bir dönemi hatırlatan bir koku vardır onu bulman lazım.ben mesela tek koku almıyorum.bi parfümden bazen bi caddeden geçerken falan ama kokuyu alınca kimden ve ne zamandan geldigini hatırlıyorum.bazen cocukken okul dönemi geliyo aklıma bazen erkek arkadasımla oldugum bir andan geliyor.yani bence normal bi durum.benimde cildimde sivilce gibi bişey cıktı google sordm cilt kanseri diyor doktora gittim stresten dedi geçti

Ya yorumun nasıl iyi geldi anlatamam inşallah öyle biseydir benimki de o kokunun ilk nasıl olduğunu hatirlamaya çalışıyorum ama hatırlayamıyorum

Ya yorumun nasıl iyi geldi anlatamam inşallah öyle biseydir benimki de o kokunun ilk nasıl olduğunu hatirlamaya çalışıyorum ama hatırlayamıyorum
Olabilir bazen bende zor çıkartıyorum.ama aklımıza biryerde o kokular yer ediyor.Bence cok dogal bişey.şizofreninin bu kdr basit birşeyle başlayacagını düşünmüyorum.timor içinde allah korusun dedigim gibi google işte

Valla ben her an her seyin kokusunu alip zamanda yolculuk yaparim
Bazen cok sinir bozucu bazen cok guzel
Hic de aklima bi sorun oldugu gelmedi arastirmadim
Mesela taa ortaokuldaki sevgilimle ayrildigimiz donemin havasinin kokusu var, ara ara gelir burnuma Daha neler var boyle,sizofren miyim acaba

Benimde burnuma bazen cali çırpı yanıyormuş kokusu gelir ama rahatsiz eden cinsten değil. Direk aklima köyüm gelir. Koyumun kokusu der icime cekerim. Nasil bazen deniz kokusunu alirizda denizde olmai isteriz oyle birsey.
Böyle bi yanık olmadan aliyorsunuz o kokuyu dimi durduk yere yani.Evet aynen benimde öyle kokuyu tanıyorum hep aynısı ama tanimlayamiyorum adını bende kafaya takmiordum arkadaşım bı doktora sormuş bende netten bakınca hiç iyi şeyler yazmayınca kafaya taktım benzer şeyler yaşayan var mı die merak ettim

Organik bir sebebi olabileceği gibi psikolojik de olabilir. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız kaçmak yerine bir an evvel nedenine baktırmanızı tavsiye ederim. Şöyle düşünün, ciddi bir durum yoktur umarım ama varsa bile erkenden teşhis edilmesi kurtarıcı olabilir. Geç kalıp vah tüh demektense... Geçmiş olsun.

Allah Allah sizinki de çok enteresanmis.Sizofreniden ziyade epilepsi ve tümör kafamı bulandirdi açıkçası benim o yüzden buraya da bı sorayım dedim yaşayan var mı die

Yok rahatsız olmuyorum netten bakiyim bı bu neymiş dedim var olmayan kokular tümör epilepsi belirtisi yazınca kafaya taktım açıkçası sadece bu bı tümör belirtisi olabilir mi bilmiyorum.Organik sebep ne demek bu arada?

Yapısal birtakım bozukluklardan kaynaklı da olabilir demek istemiştim. Google'da yazanlara çok takılmayın, ben de psikoloğum danışanlarımız kendilerine Google'dan yalan yanlış çok tanı koyuyor. Doktorlarda da benzer durumlar sık oluyor. Bence belirsizlik içinde yaşayıp her koku duyunca stres altında olmaktansa öğrenip rahatlamak daha iyi olabilir. Strese fazla maruz kalmanız bedensel sağlığınızı da etkiler çünkü.

epilepsi türevi olabilir çocukluktan beri varsa tümör ve şizofreni olacağını sanmıyorum. şöyle diyeyim bu kadar uzun süredir olup size negatif bir şey yaratmayan bir hastalık ise bu korkmanıza gerek yok iyi türevli bir şeydir.

Teşekkür ederim gidicem büyük ihtimal
Tatlım valla internete hiç bakmamıssın gibi git doktora tamam mı? Yirmilik dişlerim cıktı altlı üstlü.yanak içimi ısısrır oldum.şişti kabardı.netten baktım agız kanseri diyor.dişçiye gittim yirmilik dişini çekcez dedi.çektirmedim.snra agzımdaki yara kendiliğinden gitti.içini rahat tutt

En iyisi önce noroloji nörolojik bı sorun yoksada bı psikiyatriste gitmek...Teşekkür ederim...

Aynen söylediğiniz gibi...Çocukken daha sıktı sonra baya olmadı şu ara bı kez yine oldu sanki epilepsinin bı türevi gibi...Sonucum epilepsi çıkar doktor hap yazar psikolojik olarak kendimi kötü hissederim diye gitmedim açıkçası doktora rahatsızlık duymuyorum o kokudan çünkü bilincim yerinde ve 3 sn anca sürüyor ama tümör falan yazınca nette korktum çocukluktan bu yana tümör olsa sanırım başka belirtiside olurdu onca sene

Kızım dogdugun da duydugum bir koku vardi. Kizimdan gelmiyordu ama. Sonra gecmisti. Psikolojik olarak kotu oldugum bir donemde kizim 9 10 aylikken yine duymaya basladim. O dönem daha cok sinirlerimi bozmustu. Sonra yine kendiliğinden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…