- 14 Mart 2019
- 2.008
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Yok kullanmiyorum o da aklıma geldi aslında ilaç kullandigm zaman mi diye ama ilgisi yokİlginç ama bende p. İle başlayan bir ağrı kesici içince ve ignesini olunca bir koku oluyor gitmiyor etkisi geçene kadar
Çok garip değişik bir koku ama sadece ayni ilaçta diğer agri kesicilerde olmuyor
Acaba ilaç kullaniyormusunuz
Aynen aynen yaa benimde öyle daha önce hissetmedigin bı koku değil mi nedeni ne acaba yaa ama baya kişide de varmış burdan anladigimBendede aynen cocuklugumdan beri ara ara olur sanki pas kokusu gibi farklı bisi iki üç saniye sürüp geçer
Evet ama bende dalma vs yok 2 3 sn o koku gelip gidiyor isteyince hissetmiyorum kendi kendine oluo yinede bi kontrol olmakta fayda varTam epilepsi dedim daha başlığı okurken.
İhmal etmeyin.
Benim öğrencim vardı otizmli 1.5 yaşında
Dalar giderdi çocuk 10 saniye kadar. Günde 2 3 defa. Gözüm kaldı deriz ya o şekilde.
Ailesine dedim bi doktor görsün epilepsi şüphem var.
Götürdüler. Epilepsi çıktı.
Bazen gerçekten minicik birşey bile olabiliyor belirti.
Göz dalması burna koku kulağa ses vs.
Aynen öyle insallahValla bilmiyorum beyin tumoru veya epilepsi olsa coktan bisi ortaya cikardi çok şükür bisi cıkmadigina gore biside yoktur inşaallah
Hic doktorluk bi problem oluşu aklima bile gelmedi acikcasiPeki hiç merak edip bı doktora gitmediniz mi sizin kokularda değişiyormuş benim ki tek bı koku:)
Sinüzit var bende buda etkiliyor mu bilmiyordumSinüzit olduğunuz vakitlerde de koku geliyor olabilir.
Tabi ki olur ani bir iltihap kokusu gelir geçer.Sinüzit var bende buda etkiliyor mu bilmiyordum
İnş kötü bir şey çıkmaz korkmak çare değil önlem almış olursunuzEvet öyle yazıyor ve sonucunun kötü cikmasindan korktuğum için gitmek istemiyorum ama bir daha hissedersem o kokuyu gidicem saolun
Sinüzit olabilir misiniz? Ya da geniz akıntınız varsa o da koku yapar ve siz sanki dışardan kötü bir koku geliyomuş gibi hissedersiniz.Kızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?