Tanımlayamadigim o koku

İlginç ama bende p. İle başlayan bir ağrı kesici içince ve ignesini olunca bir koku oluyor gitmiyor etkisi geçene kadar
Çok garip değişik bir koku ama sadece ayni ilaçta diğer agri kesicilerde olmuyor
Acaba ilaç kullaniyormusunuz

Yok kullanmiyorum o da aklıma geldi aslında ilaç kullandigm zaman mi diye ama ilgisi yok

Evet ama bende dalma vs yok 2 3 sn o koku gelip gidiyor isteyince hissetmiyorum kendi kendine oluo yinede bi kontrol olmakta fayda var

Valla bilmiyorum beyin tumoru veya epilepsi olsa coktan bisi ortaya cikardi çok şükür bisi cıkmadigina gore biside yoktur inşaallah

Peki hiç merak edip bı doktora gitmediniz mi sizin kokularda değişiyormuş benim ki tek bı koku:)
Hic doktorluk bi problem oluşu aklima bile gelmedi acikcasi
Ben hastalaninca bile artik 10 gun iyilesmez surunursem anca o sekilde doktora giden biri olarak bunu doktorluk bi sorun olarak gorsem bile gitmezdim buyuk ihtimal:))

Tamamen psikolojik olabilir. Burnuna ilgili (Içinde eğrilik vs) bir durum olabilir. Ağız ve diş yapınla ve hatta midenle , bagirsaklarinla ilgili olabilir. Sağlıkla ilgili problemler doktora danışılır internete değil. Internette hep en kötü olasılığı görürsünüz.

Yanık kokusuyla beyin tümörü arasındaki ilişkiyi ben de duymuştum ama tümör yayılan, ilerleyen bir şeydir. Çocukluktan beri beyninizde tümör olması mümkün değil. Şizofren olsanız bunun başka belirtileri de olurdu. Hiç değilse çevrenizdeki insanlar sizde çok tuhaf ve dikkat çekici belirtiler görmüş olurdu. Belki çok ciddi boyutta olmasa da çocuklukta oluşan bir beyin hasarı olabilir. Önemli bir hastalığınızın olduğunu sanmıyorum ama bir doktora görünmenizde fayda var.

Bana da anneannemi toprağa verdikten sonra evinde mevlit okunurken tanımlayamacağım ama mis gibi koktu deriz ya, öyle bir koku geldi. Koku öyle önümden geçti. Bulunduğum odada da yaklaşık 30 kişi vardı ve hepsi de öyle oturuyordu. O kokunun benzerini dahi bir daha hiç duymadım. Neydi acaba o koku? Konunuzla depreştim.

Oğlumda sinüzit var. Kötü kokular geldiğini söylüyor bazen, muhtemelen sizinki de öyle bir şey. Doktor da doğrulamıştı hatta.

Sinüzit olabilir misiniz? Ya da geniz akıntınız varsa o da koku yapar ve siz sanki dışardan kötü bir koku geliyomuş gibi hissedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…