- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Hep aynı koku mu peki bı de o kokuyu tanımlayabilir misin neye benziyordu yoksa tanimlayamadigin bı koku muKızım dogdugun da duydugum bir koku vardi. Kizimdan gelmiyordu ama. Sonra gecmisti. Psikolojik olarak kotu oldugum bir donemde kizim 9 10 aylikken yine duymaya basladim. O dönem daha cok sinirlerimi bozmustu. Sonra yine kendiliğinden geçti
Tanimlayamiyorum. Bence benimde psikolojikti. Zaten çöküntü de oldugum dönemlerde oldu...Hep aynı koku mu peki bı de o kokuyu tanımlayabilir misin neye benziyordu yoksa tanimlayamadigin bı koku mu
Ben dede öyle oluyor çok nadir tat olarakda mesela olabiliyo normal benceKızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk
Valla anlayan anlamış tam da boyleörnekler guzel yanı tabıkı cok sukur olum degıl ama benım aldıgm yalnıs bır karar ıdı buda kardesımi etkiledi oda bana ınat gıdıp o hatayı yaptı benım yuzumden oldu.. Normal zamanda affetmeyeceğim birsey.onunda normal zamanda kesınlıkle yapmayacağı bır sey. Yanı kendımı suclu hıssettıgım ıcın gitgeller yasadım. Fıkır almak ıstedım sizlerden. Cok tesekkurler
Valla ben her an her seyin kokusunu alip zamanda yolculuk yaparim
Bazen cok sinir bozucu bazen cok guzel
Hic de aklima bi sorun oldugu gelmedi arastirmadim
Mesela taa ortaokuldaki sevgilimle ayrildigimiz donemin havasinin kokusu var, ara ara gelir burnumaDaha neler var boyle,sizofren miyim acaba
Bence esas olarak korktigun icin gitmen gerekiyorEvet öyle yazıyor ve sonucunun kötü cikmasindan korktuğum için gitmek istemiyorum ama bir daha hissedersem o kokuyu gidicem saolun
Biseye benzetemiyorum tanımlayamadigim bı kokuNasıl bir koku neye benziyor güzel mi kötü mü? İnşallah önemli bişey yoktur. Bir gidin dra içiniz rahatlasın..
Aynen söylediğiniz gibi...Çocukken daha sıktı sonra baya olmadı şu ara bı kez yine oldu sanki epilepsinin bı türevi gibi...Sonucum epilepsi çıkar doktor hap yazar psikolojik olarak kendimi kötü hissederim diye gitmedim açıkçası doktora rahatsızlık duymuyorum o kokudan çünkü bilincim yerinde ve 3 sn anca sürüyor ama tümör falan yazınca nette korktum çocukluktan bu yana tümör olsa sanırım başka belirtiside olurdu onca sene
Saolun insallahBen yerinizde olsaydım, hemen eeg çektirirdim. Koku olmasa da şüphe duydugum bir olay başıma gelir gibi olmuştu. Hemen epilepsi şüphesi ile eeg çektirmiştim. Çok şükür bişey çıkmamıştı. Sonucun temiz olması o kadar psikolojik ferahlık ki. Umarım bir sorun çıkmaz.
beyın cok acaıp bı organ. bı anıyı bısıyle ozdeslestırır. neyı neye baglar bılmeyız ama. belkı bısey gormek yada duymak bunu tetıklıyodurKızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk
Teşekkür ederim haklısınız Rabbim herkese şifa versin.Yorumunuz iyi hissettirdi iyiki varsiniziyi de bilinmezlik daha kötü değil mi içinizi kemireceğine.
inanın doktorların bile bazen böyle şüpheleri ve korkuları oluyor. ama gözardı edip kaçmaktansa üstüne gidip çoğu zaman altından birşey çıkmadan ferahlamak çok güzel bir his.
anlattığınız basit bir epilepsi türüne benziyor -eğer öyle ise- kontrol altında olmanız gerekirse basit hapla işi çözmeniz daha iyi olmaz mı içiniz de rahat olur kafanızdan atarsınız. insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor nolur kendinizi derbeder etmeyin.
ben her zaman illa hasta olacaksam çözümü olan hastalık bulmasını dilerim. binlerce çaresiz insanı düşünün ve ona rağmen doktor kapılarında beklediklerini düşünün ve kendinizin ne kadar gereksiz bir stres altında kendinizi hırpaladığınızı fark edin lütfen
epilepsi de var evet aklina gelen bir anı birebir yasiyomussun hissi kokular gelir cok yasadim ama baska etkisi yok sanirim. sadece kokunun gelmesiyle epilepsi denmesi dusuk ihtimal..Allah Allah sizinki de çok enteresanmis.Sizofreniden ziyade epilepsi ve tümör kafamı bulandirdi açıkçası benim o yüzden buraya da bı sorayım dedim yaşayan var mı die
Sinuslerden olabilir mi diye düşündüm de çocukluktan olunca epilepsi ihtimali daha yüksek sanki doktora gidicem en azından ne olduğunu bilip ona göre önlem alırım yapacak bişey yok saolunbeyın cok acaıp bı organ. bı anıyı bısıyle ozdeslestırır. neyı neye baglar bılmeyız ama. belkı bısey gormek yada duymak bunu tetıklıyodurhemen de sızofren olmayalım. hep bırbırıne baglı o onu o onu hatırlatıo derken bı bakmıssın koku gelmıs burnuna. dusun korkunc bı ruya gordum ve adam bana seftalı suyu ıcırdı. kokusunu bılıyorum:) ıyı degıldı. ve ne zaman o adamın fıgurune benzeyen bırı bısı gorsem seftali. kokusu gelırdı sanırım ota b.ka doktora gıtmısım ben yaani dmeem o kii biseyım yokmus. ama gectı o durum. uzun surmus senınkı. epılepsı turevını bılmem bı arkadasımda ve bı yengemde var kendılerı baygınlık gecırıyolar allah korusun. google amcadan pek medet ummamak lazım. her basım agrıdıgında tumorlenırım belım agrısa fıtık olurum kulagım cınlasa kesın gidiyorumdur.. kotu bı koku ıltıhap kokusu gıbı bısı olunca sınuslerden olabılıyo :S sen git doktora bosver.
Aynen oyle. Bir yer yanıyormuş cali çırpı kokusu ordan geliyormus gibi ama aslında yanan bi yer yok. Çocukluğumda bile alirdim o kokuyu.. oyle netten bakarak teshis konulsa ben suan 4.çocuğuma hamileydim. AsdjBöyle bi yanık olmadan aliyorsunuz o kokuyu dimi durduk yere yani.Evet aynen benimde öyle kokuyu tanıyorum hep aynısı ama tanimlayamiyorum adını bende kafaya takmiordum arkadaşım bı doktora sormuş bende netten bakınca hiç iyi şeyler yazmayınca kafaya taktım benzer şeyler yaşayan var mı die merak ettim
Bilmiyorum ki doktora gidicem sonucu yazarım sizede epilepsi sizde mi var orasını anlamadimepilepsi de var evet aklina gelen bir anı birebir yasiyomussun hissi kokular gelir cok yasadim ama baska etkisi yok sanirim. sadece kokunun gelmesiyle epilepsi denmesi dusuk ihtimal..
var evet tedavim bitti. umarim ama arada boyle kokular geliyor toparlanamazsam kusma bayilma gibi seyler oluyor dr.um epilepsiden oldugunu soylemisti.Bilmiyorum ki doktora gidicem sonucu yazarım sizede epilepsi sizde mi var orasını anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?