Tanımlayamadigim o koku

Hep aynı koku mu peki bı de o kokuyu tanımlayabilir misin neye benziyordu yoksa tanimlayamadigin bı koku mu

sahip oldugum tüm doktorlarim ne olursa olsun bir rahatsizlik berlitsini internette arastirmamami söyler , ben dinliyorum sahsen. google a göre hepimiz kanseriz :)

Nasıl bir koku neye benziyor güzel mi kötü mü? İnşallah önemli bişey yoktur. Bir gidin dra içiniz rahatlasın..

Ben yerinizde olsaydım, hemen eeg çektirirdim. Koku olmasa da şüphe duydugum bir olay başıma gelir gibi olmuştu. Hemen epilepsi şüphesi ile eeg çektirmiştim. Çok şükür bişey çıkmamıştı. Sonucun temiz olması o kadar psikolojik ferahlık ki. Umarım bir sorun çıkmaz.

Ben dede öyle oluyor çok nadir tat olarakda mesela olabiliyo normal bence

Ama sızın bır yaşanmıslıgınız var bu neden ile kokaaar durur eski gunler delı ruzgarlar estıkce helede bu arkadas hıc bılemediği bır kokunun ara ara burnuna geldıgıni söyler

iyi de bilinmezlik daha kötü değil mi içinizi kemireceğine.

inanın doktorların bile bazen böyle şüpheleri ve korkuları oluyor. ama gözardı edip kaçmaktansa üstüne gidip çoğu zaman altından birşey çıkmadan ferahlamak çok güzel bir his.

anlattığınız basit bir epilepsi türüne benziyor -eğer öyle ise- kontrol altında olmanız gerekirse basit hapla işi çözmeniz daha iyi olmaz mı içiniz de rahat olur kafanızdan atarsınız. insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor nolur kendinizi derbeder etmeyin.

ben her zaman illa hasta olacaksam çözümü olan hastalık bulmasını dilerim. binlerce çaresiz insanı düşünün ve ona rağmen doktor kapılarında beklediklerini düşünün ve kendinizin ne kadar gereksiz bir stres altında kendinizi hırpaladığınızı fark edin lütfen

Saolun insallah

beyın cok acaıp bı organ. bı anıyı bısıyle ozdeslestırır. neyı neye baglar bılmeyız ama. belkı bısey gormek yada duymak bunu tetıklıyodur hemen de sızofren olmayalım. hep bırbırıne baglı o onu o onu hatırlatıo derken bı bakmıssın koku gelmıs burnuna. dusun korkunc bı ruya gordum ve adam bana seftalı suyu ıcırdı. kokusunu bılıyorum:) ıyı degıldı. ve ne zaman o adamın fıgurune benzeyen bırı bısı gorsem seftali. kokusu gelırdı sanırım ota b.ka doktora gıtmısım ben yaani dmeem o kii biseyım yokmus. ama gectı o durum. uzun surmus senınkı. epılepsı turevını bılmem bı arkadasımda ve bı yengemde var kendılerı baygınlık gecırıyolar allah korusun. google amcadan pek medet ummamak lazım. her basım agrıdıgında tumorlenırım belım agrısa fıtık olurum kulagım cınlasa kesın gidiyorumdur.. kotu bı koku ıltıhap kokusu gıbı bısı olunca sınuslerden olabılıyo :S sen git doktora bosver.

Teşekkür ederim haklısınız Rabbim herkese şifa versin.Yorumunuz iyi hissettirdi iyiki varsiniz

Allah Allah sizinki de çok enteresanmis.Sizofreniden ziyade epilepsi ve tümör kafamı bulandirdi açıkçası benim o yüzden buraya da bı sorayım dedim yaşayan var mı die
epilepsi de var evet aklina gelen bir anı birebir yasiyomussun hissi kokular gelir cok yasadim ama baska etkisi yok sanirim. sadece kokunun gelmesiyle epilepsi denmesi dusuk ihtimal..

Sinuslerden olabilir mi diye düşündüm de çocukluktan olunca epilepsi ihtimali daha yüksek sanki doktora gidicem en azından ne olduğunu bilip ona göre önlem alırım yapacak bişey yok saolun

Aynen oyle. Bir yer yanıyormuş cali çırpı kokusu ordan geliyormus gibi ama aslında yanan bi yer yok. Çocukluğumda bile alirdim o kokuyu.. oyle netten bakarak teshis konulsa ben suan 4.çocuğuma hamileydim. Asdj

Benim de tanımlayamadığım bir koku var. Çocukluğumdan beri ara ara olur. Tanıdık bir koku gibi, çocukluğumla ilgili gibi ama hatırlamakla hatırlamamak arası değişik bir his. Hiç doktora gitmedim, çünkü önemsememiştim.

Korkutmak gibi olmasın, sizinki kötü bir koku değilmiş zaten.
Annem bir süre "çürümüş bir şey kokuyor" dedi durdu. Sonra beyinle ilgili rahatsızlandı biraz. Şimdi iyi çok şükür.

Sizinki kötü koku değilmiş ve çocukluktan beri varmış ama ihmal etmeyin yine de.
Bende uzun zamandır olmadığı için aklıma gelmemişti ama ben de bir gidip görünsem iyi olur.

Bilmiyorum ki doktora gidicem sonucu yazarım sizede epilepsi sizde mi var orasını anlamadim
var evet tedavim bitti. umarim ama arada boyle kokular geliyor toparlanamazsam kusma bayilma gibi seyler oluyor dr.um epilepsiden oldugunu soylemisti.

Küçüklükten beri duyduğunu söylemişsin kötü bir şey olsa şimdiye kadar çoktan olurdu ayrıca bu koku neye benziyor güzel mi kötü mü mesela bir yemek kokusuna mı benziyor küçüklüğünden beri hep aynı yerde mi yaşıyorsun seninle birlikte senden başka bu kokuyu duyan varmı hiç sordun mu etrafına belki gerçekten bir koku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…