- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Kadifeyesil
-
Ay taktı bakirelige....Ben soylemesem de aileden biri soyler zaten
bence sosyal medyadan da bu tarz paylaşımlar yapmak daha etkili olabilir.Evlenip ayrıldım ve cinsel ilişkim olmadı.
Adambu şekilde aha bakire diye bakabilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Sizin vajinismus olduğunuzu düşünebilir.
Ayrıca ilk buluşmadan ben bakireyim derseniz biraz Hürrem hocanın kendini tanıtması gibi olmaz mı
bu konu gerçek mi? bunu ciddi ciddi mi soruyorsunuz? hiç tanımadığınız bir adama özelinizi mi açacaksınız yani? ciddi ciddi? adamı daha görmediniz bile. belki kötü biri, belki sevmeyeceksiniz. ne gerek var bunu bilmesine?
diimde tüy bitti şu kadınlara biraz kendinize değer verin, kendinizi sevin, sizi siz olduğunuz için, iyi ve kötü ne varsa her şekilde sevecek insanları hayatınıza alın demekten.
ayrıca bakire olsanız ne olur olmasanız ne olur? daha önce evlendiniz mi, evlendiniz. adamın biri sizin hayatınızda kısa da olsa koca sıfatıyla yer aldı mı? yer aldı. eeee ne anladım ben bu işten. denemişsiniz olmamış ama o adamla yatağa girdiniz, soyundunuz vs anlatabiliyor muyum? bu nasıl bir bakirelik madem bakireliğe taktınız kafayı?
Eski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim
ay ahahahhahaa gülmekten gözümden yaşlar aktı yaşlar hahahaa. harika bir benzetme, muhteşem bir gödnerme, forumda okuduğum açık ara en komik mesajdı sdjakfşdskEvlenip ayrıldım ve cinsel ilişkim olmadı.
Adambu şekilde aha bakire diye bakabilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Sizin vajinismus olduğunuzu düşünebilir.
Ayrıca ilk buluşmadan ben bakireyim derseniz biraz Hürrem hocanın kendini tanıtması gibi olmaz mı
Puhahahahabir story atarsın, ne güzel bir gün, bugün de bakire uyandım, diye.
Bu kadar gülmenize sevindim.ay ahahahhahaa gülmekten gözümden yaşlar aktı yaşlar hahahaa. harika bir benzetme, muhteşem bir gödnerme, forumda okuduğum açık ara en komik mesajdı sdjakfşdsk
Kocası yerini bulamamış ondan bakire yoksa ooooPardon bakire olmak sizi bakire olmayanlara göre daha mı iyi yapıyor ?
Daha mı kadın yapıyor?
Daha mı masum yapıyor?
Kadının kadına yaptıgını 10 erkek gelse yapamaz yeminle geldiğimiz nokta bile bu kadın zihniyeti yüzünden.
Aracı kişi her kimse bence gayet saygılı birine benziyor.Çünkü bir evlilik yaşadığınızı bile kendisi söylemeyip bu kadar özel konuyu sizden öğrenmesi gerektiğini söylemiş.Buradan yola çıkarak zaten aracıya detay vermeyin, bir kullanıcının da dediği gibi eğer içinize sinen biri olursa o noktada evlenip boşandığınızı söylersiniz.Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?