- 10 Ekim 2014
- 32.928
- 148.466
- 798
- Konu Sahibi Kadifeyesil
-
Sorun eski esimdeydi ama cok detata girmem tabi
Isler ılerlerse bırbırınızı begenırsenız soylersınızHerkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Tabi ki hayır denir mi bu.Yerinizde olsam aracıya başımdan kısa süreli bir evlilik geçtiğini söylerim sonra tanisirsa tanışır, tanismazsa tanismaz.Bacak aramdaki zarın ne varlığını ne yokluğunu konu yapıp konuşmam şahsen çok aşalayıcı geliyor bana.Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Canım neden biriyle tanısırken ılla bakire olduğumu bilsin diye neden kendini hemen bakırelıkle ıfade etmek ıstıyorsun..Bence çok daha kıymetlı özelliklerin vardır..Adam seninle tanısmak ısterken söyleyin ben evlenmedım ama bakirim diyor mu..Bir de bu aracıya nasıl söylenir aracı gidip ne diyecek evlenmiş ama bakireymis mi diyecek..Sonuçta evlilik cinsellik yaşamasan da eşinle bırlıkte yatıyorsun kalkıyorsun sonucta ayrı odalarda yaşamıyorsun..Bunu da sorun edecek bırı evlenmesın senınle..Bu çocugu gördün cok etkılendın desem o yuzden kendını ıfade etme cabasına gırmıs dıyecegım anlayacagım ama daha sadece tanısmak ıcın haber gönderen bırı ıcın fazla cırpınmıyor musun ?Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Senden gerçekten hoşlandıgını tutucu bır yerde kısa bır evlılık gecmısınde olsa ıstedıgıyle anlarsın daha ıyı degıl mı? Evlenmek bosanmak da bır ayıp degıl canım kendını kusurlu hissetme lütfenYa araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru
Aracinin bosanmis demesinden daha dogal ne var ki sizin durumunuzda? Yalan degil bir evlilik olmus bosanmissiniz. Cinsellik yasanip yasanmamasi ozeliniz.Ya araci kisi herkese bosanmis olarak duyurursa diye korktum ama bakire demesi de sacma dogru
Evlenmiş ayrılmış oldugunu ilk bastan bilmeli.Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
E siz bakire değilsiniz kiEski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim
Nasıl yani yeri bulamadı derken göbek deliğine mi yeltendi tövbe estEski esim dogru yeri bulamadi desem yeterli olur sanirim en acik haliyle boyle analtabilirim
Ben soylemesem de aileden biri soyler zatenYukarıda yazılmış bir yorum var. Cidden bunu söylerseniz paket cipsten farkınız ne?
Kic.nizda ben falan varsa onu da soyleyin araciya..Adam alacagi mali bilsin yani..Hatta soyle elle yoklasin bir sizi ne var ne yok..Gulsem mi aglasam mi? Siz ve düşünceniz gercek misiniz??Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benim biraz ozel bir sorunum var. Yani ailemle veya arkadaslarimla bunu konusamiyorum tanimadigim birilerinden fikir almak daha kolay geldi. Sorun su ki ben uc ay evli kaldim ama esimle cinsel birlesme yasamadik. Bosanali bir bucuk sene kadar oldu simdi yeni bir talibim var araya bir suru kisiyi sokmus tanismak icin. Tutucu bir bolgede yasiyorum o kiside daha once evlenmis birine nasil bakar bilemedim. Araci kisiye evlenip bosandigimi soyleyecegim ama birliktelik yasamadigimi da soylesem mi cok kararsizim. Talip olan kisiyi tanimiyorum bu arada belki o da daha once evlendi bana bile bilr talip oldu bilemiyorum. Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis bana anlatti. Cok kararsizim
Arkadasiniz kendisi anlatsin dediginde aslinda ayrintiyi vermis araciya..Akibetinde ses kesilmedigine göre demek ki bosanma durumunuzun bir muhimmiyati yok.Araci kisi muhtemelen duymus bir yerden benim bir arkadasima sormus daha once evlendi mi diye o da ozel hayatini kendisi anlatsin ben karismam demis
Ben soylemesem de aileden biri soyler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?