Tanışma aşamasındaki erkek?

GamzeLiGirLL

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
282
255
23
32
Merhaba arkadaslar ben yaklaşık 2 haftadır biriyle görüşüyorum kendisiyle şu an farklı şehirlerdeyiz o yüzden sadece telefondan felan konuşuyoruz. 1 ay sonra yüzyüze geleceğiz. Sorun şu kendisi ilgisiz gibi. Mesela Dün gün boyu hiç arayıp sormadı akşam ben aradım konuştuk konuşunca 1 saat felan konuşuyoruz rahat. Ama dün geceden beri ne konuştuk ne mesajlaştık. Yoğun çalışıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde bu ara başka işleride var yapması gereken çok yorgun oluyorum felan dedi. Acaba daha tanışma aşamasındayız diye mi böyle davranıyor sevgili felan değiliz mantığıyla mı bakıyor. Kendisinin beni sürekli arayıp sormasını zaten beklemiyorum ama bir mesaj bir 5 dk aramak zor değil bence. Bunu beklemem yanlış mı sizce? Ve bu adamla devam etmeliyim mi acaba? Yüzyüze gelmeden karar da vermek istemiyorum böyle davranmamasını ona nasıl söylemeliyim?

Hiç sevmediğim insan tipi. Çok yoğun olsa bile yemek yediği zaman bir mesaj atamaz mı ya da uyumadan önce iki dakika arayamaz mı? İnsanlar tanışmanın ilk zamanlarında daha heyecanlı olur görüşmek konuşmak için fırsat yaratır. İlk etapta böyleyse sonrasını düşünemiyorum. Çok fazla anlam yüklemeyin bence.

Bende bir iki defa laf çarptım yemekte mi yemedin diye yoğunum diyince. Sanırım hayatında uzun bir süredir kimse yok ve çevresi de hep erkek. Kafasına göre takılmaya alışmış sanki. Bende çok anlam yüklemiyorum ama ne zamana kadar devam eder bilmiyorum

Kafasına göre takılmaya alışmış olması bu davranışlarını açıklamıyor. Bence size fazla değer vermiyor. Hatta bence değer vermiyor. Ben olsam aramam sormam. Birileriyle ilgilenip ilgi bekleyince afedersin ama bi tarafları kalkıyor.

Bende arayıp sormadım zaten dünden beri ondan bir adım gelemeyinceye kadar da arayıp sormayacagım

evli ya da herhangi bir ilişkisi olmadığına emin misin?

Biraz kendini çek. En son aramandan sonra bir daha arayıp sorma ondan bekle. Eğer ben aramazsam o hiç aramıyor diyorsan o ilişki zaten olmaz. Hemen bitir.

evli ya da herhangi bir ilişkisi olmadığına emin misin?
Evli değil başka bir ilişkide benimde aklıma geldi biliyor musunuz?
Biraz kendini çek. En son aramandan sonra bir daha arayıp sorma ondan bekle. Eğer ben aramazsam o hiç aramıyor diyorsan o ilişki zaten olmaz. Hemen bitir.
Kr
Öyle yaptım zaten açıkçası balık baştan kokar gibime geliyor

Evli değil başka bir ilişkide benimde aklıma geldi biliyor musunuz?
normal olmadığı kesin, yerinde olsam riske girmem salarım.bdv'de kaç defa konu açıldı evli olduğunu anlamamıştım karısı beni bulmuş bana saldırdı hakaret etti falan diye.davranışları hoş değil ama masum bile olsa

Kesinlikle hemen karar verme. Sonra pişman olabiliyorsun ve geri dönüşü olmuyor. Belki mesajlaşmayı sevmeyen bir insandır bende öyleyim mesela yüz yüze saatlerce konuşurum ama mesaja gelince beceremiyorum. Belki seni çok sıkmak istemiyordur gelince görüşürüz diye düşünüyordur

Yüzyüze görüştükten sonrada aynı şekilde devam ederse olmaz bu haliyle farklı seçenekleri değerlendiriyor da olabilir

Aranıza biraz mesafe koyun tavrına bakın. Ondan sonra karar verip, devam edip etmeyeceğinizi düşünürsünüz.

Ama yüzyüze ancak 1 ay sonra görüşebilecegiz beni şimdiden pek aramayan sormayan kişi yüzyüze görüştükten sonra değişirmi ki bunu ona nasıl söylemeyelim acaba sevgili felan değiliz hemen o havalardaymış gibi görünmek istemiyorum takmıyormuş gibi davranıyorum

Yüzyüze görüştükten sonrada aynı şekilde devam ederse olmaz bu haliyle farklı seçenekleri değerlendiriyor da olabilir
Yüzyüze görüşüne kadar daha var maalesef ama saçma bir durumdayız sanki akşamdan akşama mesajlaşıyoruz sadece ilk başlarda daha konuşuyorduk açıkçası sonradan böyle oldu acaba konuşmak mı istemiyor öyleyse direk söyleyebilir kafam karıştı

Internette tanismissaniz ve bu kisiyi tanimiyorsaniz lutfen yaninizda biriyle gidin. Bu konuyla ilgili değil ama sadece tehlikeli oldugu icin yazayım. Yogun olabilir, yorulmus olabilir biraz kendi haline kalmak istiyor olabilir. Bunlar insani ihtiyaçlar. Kuruntu yapiyoruz biz kadinlar bazen. Su an baska islerinin olduğunu da söylemiş. Bir de insanlar belli bir yerden sonra 1 saat konusacak seyler bulamayabilirler. Bu süreci atlatmasını bekleyin eminim eskisi gibi olacaktır herşey. Yüzyüze geldiginizde bu durumlari konuşursunuz bence

Direk söylemez niye kestirip atsın bir köşede kal zararı mi olur o öyle düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…