- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
-
Yok internet değil arkadasım aracılığıyla tanıştık. Evet konuşacak seyler bulunmayabilir ama insan bir kaç dk da arayıp konuşabilir sonuç olarak daha yeni yeni tanışıyoruzInternette tanismissaniz ve bu kisiyi tanimiyorsaniz lutfen yaninizda biriyle gidin. Bu konuyla ilgili değil ama sadece tehlikeli oldugu icin yazayım. Yogun olabilir, yorulmus olabilir biraz kendi haline kalmak istiyor olabilir. Bunlar insani ihtiyaçlar. Kuruntu yapiyoruz biz kadinlar bazen. Su an baska islerinin olduğunu da söylemiş. Bir de insanlar belli bir yerden sonra 1 saat konusacak seyler bulamayabilirler. Bu süreci atlatmasını bekleyin eminim eskisi gibi olacaktır herşey. Yüzyüze geldiginizde bu durumlari konuşursunuz bence
Doğru söylüyorsunuz su an yaptığım sey uzaklaşmak oldu anlar mı bilemiyorum amaDirek söylemez niye kestirip atsın bir köşede kal zararı mi olur o öyle düşünür
Bir ay çok Bi zaman değil boşver böyle gitsin geldiğinde görüştükten sonra kesin emin olursunAma yüzyüze ancak 1 ay sonra görüşebilecegiz beni şimdiden pek aramayan sormayan kişi yüzyüze görüştükten sonra değişirmi ki bunu ona nasıl söylemeyelim acaba sevgili felan değiliz hemen o havalardaymış gibi görünmek istemiyorum takmıyormuş gibi davranıyorum
Yaaa siz de mi aynı durumdasınızResmen kendimi gördüm şu an bu durumda. Mesleği ne acaba adamın?
Evet biz de dün gece gelecek planları kurduk. Bugün saat 13:30'dan beri mesaj atmıyorYaaa siz de mi aynı durumdasınız
Arkasımda aynısını söyledi takılın böyle arkadas olarak yüzyüze konuşmak çok farklıdır sonra bakarsınız diye teşekkür ederim yorumunuz içinBir ay çok Bi zaman değil boşver böyle gitsin geldiğinde görüştükten sonra kesin emin olursun
Belki karsi taraf gercekten cok yogundur. Ben esimle internetten tanıştım ve derslerim her zaman yogundu o da senin gibi dusuncelerin icine girdi haftalarca aramadigim mesaj atmadigim zamanlar oluyordu ki biz 2 ayri ulkelerdeydik. Insanin gercekten bazen kafasini kasiyacak zamani olmuyor. Bence sende ona zaman ver ki daha en bastasiniz. Bu cizgi de sende biraz geri al kendini. Yüzyüze geldiginizde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Eger boyle biriyse sen yoluna ben yoluma olur. Bu zamana dek fazla gorusmediginiz icinde bi aliskanliginiz olmaz.Yok internet değil arkadasım aracılığıyla tanıştık. Evet konuşacak seyler bulunmayabilir ama insan bir kaç dk da arayıp konuşabilir sonuç olarak daha yeni yeni tanışıyoruz
Vardiyalı çalışıyor 1 gece 1 gündüzEvet biz de dün gece gelecek planları kurduk. Bugün saat 13:30'dan beri mesaj atmıyor
Anlam veremiyorum erkeklere ben artık. Acaba çok mu yoğun bir işi var diye aklıma takıldı o yüzden mesleğini sormuştum
Aynen öyle canım aynısını yaşadım bende sonra kestirip attım bidaha yazma diye. Sonra pişman oldum tabiArkasımda aynısını söyledi takılın böyle arkadas olarak yüzyüze konuşmak çok farklıdır sonra bakarsınız diye teşekkür ederim yorumunuz için
Benimki de polis. Yapıcak bişey yok yani takılmamaya çalışıcaz gittiği yere kadarVardiyalı çalışıyor 1 gece 1 gündüz
Bende anlama veremiyorum yaa başta çok olmasa da daha konuşuyorduk ama şimdi akşamdan akşama mesajlaşıyoruz en son dün akşam mesajlaştıkEvet biz de dün gece gelecek planları kurduk. Bugün saat 13:30'dan beri mesaj atmıyor
Anlam veremiyorum erkeklere ben artık. Acaba çok mu yoğun bir işi var diye aklıma takıldı o yüzden mesleğini sormuştum
Biz yüz yüze gelene kadar gider mi acaba ya acaba biz kadınlar mı abartıyoruz bu işleri daha relax mı davranmalıyızBenimki de polis. Yapıcak bişey yok yani takılmamaya çalışıcaz gittiği yere kadar
20 dakika geç yazsam arayan adam 4 gündür aramıyor düşün. İki haftada böyle oldu. İlgi gösterince nasıl olsa cepte gözüyle bakıyorlar. Sabahtan beri mesaj yok. 5 dakika bile akıllarına gelmiyor muyuz acaba gerçekten çok ilginçBende anlama veremiyorum yaa başta çok olmasa da daha konuşuyorduk ama şimdi akşamdan akşama mesajlaşıyoruz en son dün akşam mesajlaştık
Evet canım biz çok abartıyoruz onların kafası dümdüz. Yazarsan konuşuruz yazmazsan başkası yazar kafasındalar maalesef. Yazınca da ilgi gösterince de kolay gözüyle bakıyorlar. Ne yapıcağımı şaşırdım valla ben deBiz yüz yüze gelene kadar gider mi acaba ya acaba biz kadınlar mı abartıyoruz bu işleri daha relax mı davranmalıyız
Doğru söylüyorsunuz geri aldım zaten tesekkür ederim yorumunuz içinBelki karsi taraf gercekten cok yogundur. Ben esimle internetten tanıştım ve derslerim her zaman yogundu o da senin gibi dusuncelerin icine girdi haftalarca aramadigim mesaj atmadigim zamanlar oluyordu ki biz 2 ayri ulkelerdeydik. Insanin gercekten bazen kafasini kasiyacak zamani olmuyor. Bence sende ona zaman ver ki daha en bastasiniz. Bu cizgi de sende biraz geri al kendini. Yüzyüze geldiginizde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Eger boyle biriyse sen yoluna ben yoluma olur. Bu zamana dek fazla gorusmediginiz icinde bi aliskanliginiz olmaz.
Kesinlikle öyle ilgi göstermemeliyiz hemen tamam oldu bu kız diyorlar yoksa.20 dakika geç yazsam arayan adam 4 gündür aramıyor düşün. İki haftada böyle oldu. İlgi gösterince nasıl olsa cepte gözüyle bakıyorlar. Sabahtan beri mesaj yok. 5 dakika bile akıllarına gelmiyor muyuz acaba gerçekten çok ilginç
Ben de şaşırdım yaa Gerçekten fazla ilgi göstermemeliymişiz bir kez daha anladım Şu an ben de onun bana davrandığı gibi davranıyorum yazarsan yazarım aramıyorum bakalım aramak aklına gelecek mi?Evet canım biz çok abartıyoruz onların kafası dümdüz. Yazarsan konuşuruz yazmazsan başkası yazar kafasındalar maalesef. Yazınca da ilgi gösterince de kolay gözüyle bakıyorlar. Ne yapıcağımı şaşırdım valla ben de
Benim sana tavsiyem düşünme onu kendine başka uğraşlar bul ama ne kadar düşünme desende düşüneceksin her yaptıgın seyde .konuşmak isteyen merak eden insan ne olursa olsun zaman bulurDoğru söylüyorsunuz su an yaptığım sey uzaklaşmak oldu anlar mı bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?