Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

bende aynen canım :/ vee geri dönmesini bekliyoruum

İnşaAllah dönerler canım bunu cok istiyorum
bana yaşattıklarının aynısını oda yaşasın.
benim ona döktüğüm gözyaşımın tümünü oda benim için döksün..
Hiçbir zaman mutlu olamasınlar

Son düzenleme:
inşallah dönücekler canım =) bende çok istiyorum o suratı görmek istiyorum hep beraber görücez inşallahhh

delimidir nedir..canım seninki başka kızlarla gönül eğlendirecek gezecek tozacak ama senide bi kenarda bekletecekmiş galiba..tövbe yarabbim hepsi aynı yemin ederim hepsi aç gözlü..

tatlım senin msj kutun dolu galiba mmsj attım gitmedi.haberin olsun..

aldattılarsa bırakın dönmesinler yahuu..biz daha nelerini buluruz..

inşallah dönücekler canım =) bende çok istiyorum o suratı görmek istiyorum hep beraber görücez inşallahhh

inşAllah isteğiniz gerçekleşir kızlar döndüklerinde kabul etmeyi düşünüyomusunuz kaldığınız yerden devam edicekmisiniz yoksa sadece acı çekmesini görmek aynısını yaşatmak içinmi

inşaAllah canım burdan hep beraber mutlu haberlerimizi veririz inşaAllah
tatlım senin msj kutun dolu galiba mmsj attım gitmedi.haberin olsun..

aldattılarsa bırakın dönmesinler yahuu..biz daha nelerini buluruz..
Canım evet msj kutum dolmuş boşaltıyorum hemen
inşAllah isteğiniz gerçekleşir kızlar döndüklerinde kabul etmeyi düşünüyomusunuz kaldığınız yerden devam edicekmisiniz yoksa sadece acı çekmesini görmek aynısını yaşatmak içinmi

Asla
bana yaşattığı acıların aynısı oda çekecek
benim ağladığım gibi oda benim için ağlayacak
hiçbirşey olmamış onunla asla devam edemem
yalanları , yalan yere ettiği yeminler, sözler ... bunları unutup tekrardan asla barışamam

İNŞALLAH canım... tabikide acı çektirmek için :44:

anladım canım

kızlar ben inanıyorum bi gün buraya girip neler yaşamışız düşünmüşüz bakın ben şimdi başkasını seviyorum ve çok mutluyum dicez birbirimize :13:

Son düzenleme:

canım sence kabul edeyim mi sen söyle şimdi
dönmesini tek bir şey için istiyorum yarım kalanlar var onları tamamlayacağım sadece ağlayıp sızladım daha güçlü olup her şeyi söyleyeceğim beni suçladı gitti

işte bu sorunun vevabı çok zor..hem asla dediklerimi itinayla yaptım o yüzden hayor diyemiyorum..kalbim dön der ama aklım hayır der..o arada da sürünürüm bi tur

anladım canım

kızlar ben inanıyorum bi gün buraya girip neler yaşamışız düşünmüşüz bakın ben şimdi başkasını seviyorum ve çok mutluyum dicez birbirimize :13:
kızlar ya şimdi bana başkası ayıp geliyo hayalime bile başkasını sokamıyorum bugünde rüyamda gördüm onu gene böyle ayrıymışız ama bana aşkım diyodu bende hiç sesimi çıkarmadım:44: gerçek gibiydi :44:

işte bu sorunun vevabı çok zor..hem asla dediklerimi itinayla yaptım o yüzden hayor diyemiyorum..kalbim dön der ama aklım hayır der..o arada da sürünürüm bi tur
aynı duygulr içindeyim canım

canım seninle özeldende konuştuk iki ucu b..... değnek derler ya öyle ben dönme derim zaten bu durumlarda hep kalp farklı
akıl farklı yerlerde oluyo benimkide öyleydi ama aynı şeyleri yaşıcamı gördüm hatta belki daha farklı şeylerle dönücekti pluie hoşgeldin yakaladımmm :)

Son düzenleme:
Canımın içleri

aysima
; baban vefat mı etti canım , ayrılar mı yoksa ? :26: Çok iyi anlıyorum seni.. Ben de babamla yaşıyorum. Ona yüklendiğim oluyor zaman zaman. Halbuki dünyanın en harika babasıdır o.. Arkadaş gibidir. Bütün bu size anlattıklarımı da bir babaya anlatılacağı kadar bilir , yanımdadır hep.. Ama ne yapalım arada yeriz birbirimii sonra da " birbirimizden başka kimsemiz yok" diye sarılırız birbirimize.. Evet bitanem küllerimizden doğacağız bir gün hemde eskisinden çok daha güçlü olarak Bundan önceki eski erkek arkadaşım görüşme çabasına girdi. Ama görüşmüyorum. Şuan çok büyük bir boşluktayım. Gel desem gelir.. Ama yakıştıramam kendime.. Zaten yaralıyım. O çocukla görüşürsem sebebi sadece acımı dindirmek olacak biliyorum. bunu yapmam bu yüzden..

Mona'm ; o nasıl güzel bir şiir !! Son 2 dizesini aldım yazdım malum siteye O son 2 dizenin mesajı süper.. Anlayana tabi.. Şarkı da aynı şekilde..
Var var o evreler kuzum olmaz mı Süresi belli değil ama.. İşte bütün dert o evreleri atlata atlaya hızlı hızlı aşmak.. Ay delirdim vallahi bunu yazarken gözüme koşturup level atlamaya çalışan Mario geldi Biz de öyle altınları toplaya toplaya level atlıcaz işte Ay bu arada yakaladın aynen Hoşbuldum bebeğim.. Tek tek okuyup cevap yazıyorum.. Ben yazarken bile ileliyor sayfalar çok mutlu oluyorum

kelebek ; kuzum ah ne fotolarını görmüştüm eski erkek arkadaşımın.. Ne ağlamıştım. Saçlarını değiştirmiş der ağlardım , sakal bırakmış der ağlardım ... Şuanda yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoları var.. Ağlamayı bırak dokunmuyor bile. Kapanıyor her yara. Üzme sen kendini lütfen.. Şimdi de sokakta yürürken herkesi birazcık buna benzetiyorum. O olmadığını anlayana kadar geçen o yarım saniyede başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor Ama bir gün gelecek geçecek bu da..

offpuff anneannecik yaşıyorsa Allah uzun ömür versin , rahmetliyse mekanı cennet olsun. Güldürdü beni Ne doğru söylemiş valla.. Canım benim Bir de şunu söyleyeyim bebeğim. Bil hatta emin ol ki o senin için doğru adam değil. Sana bunu yapan adamla asla mutlu bir gelecek yaşayamazsın.. Bir gün sana dönerse eğer ; neden hayatının erkeğini bulup bir ömür mutlu olmak gibi bir seçenek varken , sırf alışktığın için seni üzen adamla ölene kadar huzursuzluk içinde yaşayasın ki ??

calista ; ben de aldatıldığımı öğrenene kadar kendimi sorumlu hissediyordum.. Aldatıldığımı öğrendiğim o esnada da yaşadım bunu.. Ama artık hayır ! Özgür olduğumun farkına vardım.. Sen de var bebeğim. Sen güzel, güçlü ve özgür bir kadınsın !! Herşeyden önce sen başkasına kapatma kalbini ki doğru adam girebilsin içeri..

Kızlar ben inanıyorum ki biz burada birbirimize destek olurken bir yandan a bir otem oluşturduk.. Hani 40 kere söylersen olur derler ya eskiler ; biz de böyle söyleye söyleye geri döndüreceğiz bu herifleri.. Ama affetmek yok !! Kendimize bu saygısızlığı bu kötülüğü yapmak yok !! Son gün gelir buradan Geyik Sohbeti köşesine transfer oluruz, kendimize bir başlık açarız da orada da aşk acılarımızdan tamamen sıyrılmış bir şekilde mutluluklarımızı konuşuruz Her birimizin güzel günlerini de görürüz İNŞALLAH !!

Canım ben senin konunu biliyorum
dönme derim ama kalbinde hala ona dair ufak da olsa bi kıpırdama varsa iyice düşünüp karar vermelisin.
gerçekten çok üzmüştü seni

calista_0 canım evet başkasını düşününce için bir kötü oluyor sanki aldatıyormuşun gibi onu di mi
daha erken artık mükemmeli bekliyoruz elbet gelecektir

canım benim ya iyiki varsınız hepinizi tek tek öpüyoruuum aynen 40 kere söylerek döndüreceğiz zaten heriflerii =) siizn içinde dua ediyorum canlarımm

Duygularımın tercümanı olmuşsun kuzum yaa
Bende aynı senin gibi düşünceceyim bi başkasını düşünemiyorum
onu da aynı şekilde başka bi kızla düşünemiyorum yaa offf

canım benim ya iyiki varsınız hepinizi tek tek öpüyoruuum aynen 40 kere söylerek döndüreceğiz zaten heriflerii =) siizn içinde dua ediyorum canlarımm

oyyy canımm benimm yaa bende hepimiz için dua ediyorumm
Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
düşünmeyi geç ben onun başka bi kızla olduğunu biliyorum benden önceki hatta 4 yıl önceki sevgilisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…