- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
bende aynen canım :/ vee geri dönmesini bekliyoruum
inşallah dönücekler canım =) bende çok istiyorum o suratı görmek istiyorum hep beraber görücez inşallahhhİnşaAllah dönerler canım bunu cok istiyorum
bana yaşattıklarının aynısını oda yaşasın.
benim ona döktüğüm gözyaşımın tümünü oda benim için döksün..
Hiçbir zaman mutlu olamasınlar
bana ne dedi biliyomusunuz sen yüzüğü takma tamam olur kabulüm ama ayrılmayalım.
kendisi yüzüğü takmayıp barlarda kızlara telefon numarası verdiği için benide kendi gibi sandı heralde
daha neler dedim ya
İnşaAllah dönerler canım bunu cok istiyorum
bana yaşattıklarının aynısını oda yaşasın.
benim ona döktüğüm gözyaşımın tümünü oda benim için döksün..
Hiçbir zaman mutlu olamasınlar
inşallah dönücekler canım =) bende çok istiyorum o suratı görmek istiyorum hep beraber görücez inşallahhh
İNŞALLAH canım... tabikide acı çektirmek için :44:inşAllah isteğiniz gerçekleşir kızlar döndüklerinde kabul etmeyi düşünüyomusunuz kaldığınız yerden devam edicekmisiniz yoksa sadece acı çekmesini görmek aynısını yaşatmak içinmi
inşallah dönücekler canım =) bende çok istiyorum o suratı görmek istiyorum hep beraber görücez inşallahhh
Canım evet msj kutum dolmuştatlım senin msj kutun dolu galiba mmsj attım gitmedi.haberin olsun..
aldattılarsa bırakın dönmesinler yahuu..biz daha nelerini buluruz..
inşAllah isteğiniz gerçekleşir kızlar döndüklerinde kabul etmeyi düşünüyomusunuz kaldığınız yerden devam edicekmisiniz yoksa sadece acı çekmesini görmek aynısını yaşatmak içinmi
İNŞALLAH canım... tabikide acı çektirmek için :44:
inşAllah isteğiniz gerçekleşir kızlar döndüklerinde kabul etmeyi düşünüyomusunuz kaldığınız yerden devam edicekmisiniz yoksa sadece acı çekmesini görmek aynısını yaşatmak içinmi
kızlar ya şimdi bana başkası ayıp geliyo hayalime bile başkasını sokamıyorumanladım canım
kızlar ben inanıyorum bi gün buraya girip neler yaşamışız düşünmüşüz bakın ben şimdi başkasını seviyorum ve çok mutluyum dicez birbirimize :13:
aynı duygulr içindeyim canımişte bu sorunun vevabı çok zor..hem asla dediklerimi itinayla yaptımo yüzden hayor diyemiyorum..kalbim dön der ama aklım hayır der..o arada da sürünürüm bi tur
canım sence kabul edeyim mi sen söyle şimdi
dönmesini tek bir şey için istiyorum yarım kalanlar var onları tamamlayacağım sadece ağlayıp sızladım daha güçlü olup her şeyi söyleyeceğim beni suçladı gitti
canım sence kabul edeyim mi sen söyle şimdi
dönmesini tek bir şey için istiyorum yarım kalanlar var onları tamamlayacağım sadece ağlayıp sızladım daha güçlü olup her şeyi söyleyeceğim beni suçladı gitti
Duygularımın tercümanı olmuşsun kuzum yaakızlar ya şimdi bana başkası ayıp geliyo hayalime bile başkasını sokamıyorumbugünde rüyamda gördüm onu gene böyle ayrıymışız ama bana aşkım diyodu bende hiç sesimi çıkarmadım:44: gerçek gibiydi :44:
canım benim ya iyiki varsınız hepinizi tek tek öpüyoruuumaynen 40 kere söylerek döndüreceğiz zaten heriflerii =) siizn içinde dua ediyorum canlarımm
Amiiiiiiiiiiiinoyyy canımm benimm yaa bende hepimiz için dua ediyorumm
Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
düşünmeyi geç ben onun başka bi kızla olduğunu biliyorum benden önceki hatta 4 yıl önceki sevgilisi..Duygularımın tercümanı olmuşsun kuzum yaa
Bende aynı senin gibi düşünceceyim bi başkasını düşünemiyorum
onu da aynı şekilde başka bi kızla düşünemiyorum yaa offf
oyyy canımm benimm yaa bende hepimiz için dua ediyorumm
Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
düşünmeyi geç ben onun başka bi kızla olduğunu biliyorum benden önceki hatta 4 yıl önceki sevgilisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?