MonaRoza maşalah ne kadar güzelmişsin sen :) erkek arkadaşına söyleyecek söz bulamıyorum..
Ay bir esmer güzeli daha
Bu topikte bu kadar kadın dertleşiyoruz.. Çoğunuzu görme imkanım oldu.. Adalet mi bu dedim hepsinde de!! O kadar güzel kadınlarsınız ki.. Ya bize nasıl yapılır bu. Nasıl ellerindeki bu güzelliklerden vazgeçiyor bu erkekler anlamıyorum..Yorumumu da yazdım canım.
teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliği sen güzel bakıyosun arkadaşım
ben sarışınım yawww::))
ayy sorma bakıyorum da çok güzelsiniz yemin ediyorum sorunlu bunlar
hepiniz çıtı pıtısınız çok güzelsiniz yüzünüz tertemiz offf ne ister bunlar
offfpufff diyorum Allahım çirkin talihi versin
ananem ne derdi biliyor musunuz "donunu yıkayamayan kızlar daha kıymetli olur" derdi:))"gülerdim çok haklıymış valla
hoşgeldin canım senin konunu hatırlıyorum..boşver üzülme değmez demek isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürer hesabımalesef aynı durumdayız..ama sana tavsiyem facebookuna bakma çünkü baktıkça yeni şeyler görebilirsin buda senin canını acıtır..ben engelledim msnden de hem engelledim hem sildim..çok zor oldu elim kaç kere silmeye gitti yapamadım ama böyle daha çoka cı verdiğini fark edip engelledim..şimdi daha iyiyim..sende unutmak istiyorsan bakma takip etme engelle gitsin..birde ağlama sakın slow şarkılar dinleme üzülme geçecek hepsiiiii
ben sarışınım yawww::))
ayy sorma bakıyorum da çok güzelsiniz yemin ediyorum sorunlu bunlar
hepiniz çıtı pıtısınız çok güzelsiniz yüzünüz tertemiz offf ne ister bunlar
offfpufff diyorum Allahım çirkin talihi versin
ananem ne derdi biliyor musunuz "donunu yıkayamayan kızlar daha kıymetli olur" derdi:))"gülerdim çok haklıymış valla
selam kızlarr =)
selam kızlarr =)
ya kızlar ben normalde kızlarla pek anlaşamayan bir tipim o yüzden hep erkeklere ağlayıp sızladım hepsi de ağlama bir iki dolansın döner filan dedi
bir kızıyorum böyle deyince onlar ne demek bir iki dolansın gelir yahu ne demek
deniz sekinin bir şarkısı vardı:
bu can sana fedaydı bir zamanlar değerini bilemedinnn
gül üstüne güller kokladın kendine gelemedinnn
korkuyorsam ben namerdim sen kaybettinnn ...
ya kızlar ben normalde kızlarla pek anlaşamayan bir tipim o yüzden hep erkeklere ağlayıp sızladım hepsi de ağlama bir iki dolansın döner filan dedi
bir kızıyorum böyle deyince onlar ne demek bir iki dolansın gelir yahu ne demek
deniz sekinin bir şarkısı vardı:
bu can sana fedaydı bir zamanlar değerini bilemedinnn
gül üstüne güller kokladın kendine gelemedinnn
korkuyorsam ben namerdim sen kaybettinnn ...
senden daha iyisini bulursam ne ala
bulamazsam gelirim demek
bende aynen canım :/ vee geri dönmesini bekliyoruumiyi olmaya ve onları unutmaya çalışıyoruz
senn
hoşbuldum tatlımbiraz gönlünü gezdirsin etrafta demek kısaca
hoşgeldin calista_0
bende bu ara sezen aksunun sarı odalara taktım :) ben senin hayatından gittim oğlum hadi yerime koy birini koyabilirsen :)
ya bu arada bu erkekler duygusuz mu gerçekten ne demek dolanıp gelir..oldu canım bizde bi dolanıp gelelim piyasa araştırması yapalım :) hey Allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?