Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

uyumadan önce duamı ediyorum
merak ediyorum rahat uyuyor mu yatağında hiç mi vicdanı sızlamaz insanın ben günlerce uyuyamadım

uyumadan önce duamı ediyorum
merak ediyorum rahat uyuyor mu yatağında hiç mi vicdanı sızlamaz insanın ben günlerce uyuyamadım
Rabbim dua ederken inanarak etmemizi buyurmuş kimsenin elini boş çevirmez biz duamızı edelim ve olucağına inanalım bi şüphede kalmayalım =)

canlarım üzülmeyin o kızları da bırakacaklar iki gün sonra kapınıza gelecekler sevgi dilenmeye üzülmeyin
kendinizi o güne hazırlayın güçlü olun böyle yaparsanız yumuşarsınız hemen

Kızlar nolur üzülmeyin !! Bakın ben şuan o yatakta yeryüzündeki hangi kız vardır bilmiyorum.. Bilmek te istemiyorum.. Aklıma bile getirmek istemiyorum.. Ettiklerini bulsunlar ne olur üzülmeyin..

İnsan telefonu eline alıncada msj atası geliyo
bende tahmin edebiliyorum aslında şu anda nerde olduğunu
en güzeli hayal kurmak kızlar geleceğe dair benim planlarım arasında
bi araba almak var onunla ortak almayı düşünmüştük
Allah'tan yapmamışım şimdi kendi başıma alıp çatlatasım var

ahh ahh o telefon alınca mesaj atma duygusu bendede oluyo

Binlerce şükürler ki bende yok o mesaj atma isteği..
Ama her mesaj gelişinde bir "acaba mı?" oluyorum..
Kızlar ben hayalimde bir adam yarattım.. Yastığa başıma koyup aklıma bu geldiğinde hemen o hayalimdeki adamla ilgili hayaller kuruyorum Şimdilik aramız çok iyi hayali sevgilimle ama yakında şizofrene bağlayıp kafayı yemezsem iyi olacak

ahh ahh o telefon alınca mesaj atma duygusu bendede oluyo

tatlım k.k.'de bununda çözümü var açıyoruz farzetki o burayı okuyacak neler yazarsın bölümünü
yazıyoruz oraya içimizden geçenleri rahatlıyoruz

öyle mutluysan devam et canım taaki gerçeğini bulana kadar ah bizde başarabilsek

ayy tatlım sakın yeme sen bize lazımsın bi sen güldürüosun beni
koptum yalnız buna ben bu evreye ne zaman gelicemki
ayy bende yappcam böyle bişey evrene mesaj göndermek gibi
hani pozitif düşünki pozitif gelsin gelirmiş hayalindeki sevgili

Tüm aldatılanlar adına çok derinden üzülüyorum
En yakın arkadaşım, senelerce aldatıldı. Hep bir şeyler hissedip sevgilisini sıkıştırıyordu ama çocuk o kadar profesyonelmiş ki 6 sene boyunca bir şekilde kandırmış saklamış!!! En sonunda bir akşam sevgilisi de yanındayken öteki kızla burun buruna geldiler de öyle koptu yaygara.. Öyle çok ağlamış, öyle feryatlar etmişti ki onunla oturup sabahlara kadar ben de ağlamıştım. Dün gibi hissediyorum o acıyı.
Ölü gibi gezdi günlerce, yemedi içmedi, duymadı, konuşmadı, ya ağladı ya uyudu..

Bu olay olalı 2 yıldan fazla oluyor. Ama o lanet adam hala çok pişmanım diyerek ona ulaşmaya çalışıyor. Arkadaşım ondan kaçmak için telefon numaralarını, e-mail, facebook, yaşadığı yer vs.. herşeyini değiştirdi. Ama adam hala peşinde hala bin pişman, her yolu deneyip af dilediğinin haberini yolluyor. Fakat arkadaşım yolunu çoktan çizdi; çok sevdiği bir sevgilisi var nişan hazırlıkları yapıyorlar, onu hatırlamıyor bile. 6 sene uzun bir zaman. Her şeyin ilki demek... Ama gerektiğinde öyle güzel unutuyor ki insan. Unutamayan taraf ise kötülüğü yapan taraf oluyor genelde...

Zor olan o süreç sadece.

Ben çok şükür hiç yaşamadım öyle bişey, aklımdan bile geçirmem yapabileceğini. Tabi Allah bilir ama ben hiç "acaba" demiyorum. Ona rağmen arada bir rüyamda beni aldattığını gördüğüm olur. Allah'ım o nasıl bir acı! Uyurken ağlar mı bir insan? Kendi göz yaşlarıma uyandım resmen ve öyle içime işlemiş ki o acı bütün gün sanki gerçekten aldatılmışım gibi ağlamaklı gezdim, hatta sabah işe giderken eşime sitem ettim. Deli dedi bana :) Ama gerçekten biz kadınlar için evlat acısından sonra gelen bir bu vardır herhalde Hey Allah'ım rüyası bile bu kadar acıtıyorsa gerçeği insanı helak eder bu lanet işin dedim yani..

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Elbet unutulur.

aynen canım aynen evrene mesaj yollayalım hep beraberr

aahh ahh ne zordur 6 sene yahu ben 2 seneye delirdim o napsıın kıyamam :/ ama şu sözün çok doğru geldi bana "Ama gerektiğinde öyle güzel unutuyor ki insan. Unutamayan taraf ise kötülüğü yapan taraf oluyor genelde..."

İnanılır gibi değil...
6 SENE !! Bu rezilliği yapıp ta gizlemek !!!!! :18:
Allah'ım sen koru bizi..
Teşekkür ederim canım duaların için.. Eşinle de sonsuz mutluluklar dilerim size
O arkadaşının hayatına başkası girdi mi peki sonra ? :26:

Tüm aldatılanlar adına çok derinden üzülüyorum

aldatıldım ben bunu haketmedim nerde yanlış yaptım bir eksiğim mi var neden benı buldu! deme!

o ihanet etmiş üzülmesi gereken kendisi sen uzulme...affetmeyıp sepetlemen cok gururlu bır dawranıs..affetsen bile eskısı gibi olacak mı ne kadar mutlu olacaksın...mutlu olmadıgın bır ılıskıyı surdurup kendıne ezıyet edecegıne bıtmesı daha mantıklı
bız bayanlar olarak yalansız ıhanetsız gercek bır askı hakedıyoruz

kurtulmussun boyle dusun... zaten 1 - 2 aya inan çok iyi olacaksın ınan bana ilk gunleri zor gecırmen normal...

Allah yardımcın olsun arkadasım....
son olarak hiç bi şekilde haberleşme onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…