Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

inşaAllah canımm unutamazlar bizleri son nefeslerine kadar
Aynen ya yarın her yer sevgililerle dolu olacak. görmek istemiyorumm yaaa ..
Amiin amiin, benimkide son nefesine kadar unutamasin beni.
Pismanlikla vicdan azabiyla yansin kül olsun..
Allahiiim bu gunleri goster bize insallahhh

inşaAllah canım gösterir bizlere. vicdan azaplarından uyuyamasınlar..

yarın 14 şubat yaaa kesin o kıza tektaş alıcak

Ahh tatlımm kıyamam ben sana yaa
alsa bile o kızla olmaz ben böyle düşünyorum dün gece de konuştugumuz gibi canım

şuan çok şükür çokçok daha iyiyim mutluyum

iyiyim ya
bugün elim telefona gitti biliyor musunuz gizliden arayıp bir sesini duysam dedim benim olduğumu bilecekti
biz bu iğrenç adamları niye özlüyoruz yaaa
bunalıma giriyorum çıkarın beni

iyiyim ya
bugün elim telefona gitti biliyor musunuz gizliden arayıp bir sesini duysam dedim benim olduğumu bilecekti
öle banada oluyodu canım öle olduğunda direk başka şeylere yönel çıkart aklından bi süreliğine de olsa

iyiyim ya

canim benim. Onca yasanmis kotu seylere ragmen ozlemek cok kotu yaa. Ofkemden ozleyemiyorum simdilik.
Nefret ediyorum suan ondan geberip gitse keske. Bense 1 fatiha okumayi bile ona cok gorsem.
Allahiim nolur duy sesimi. Bizi bu hale getiren vicdansizlari surundur. Pisman et..
Bir gun biz toparlanip guclenip dahada guzellestigimizde onlari karsimiza cikar,
pismanliklari iki misli artsin. Omur boyu unutamasinlar hep ozlesinler bizi..
Dogum gunumdede aramayinca iyice ofkelendim ben. Serefi noksan herif nolacak..
Icinde umit besleyende kabahat dicemde, umidi son dakikaya kadar veren hayvanda suc..

bende iyiyim tatlım saol..ben artık bişey hissetmemeye başladım kızlar sizde öyle misiniz :)

ne guzel canim. Ins bende en kisa zamanda ondan nefret bile etmicem..
Onun icimde biraktigi boslugu sizlerin doldurdugunuzun farkina vardim bugun..
Iyiki varsiniz..

şuan çok şükür çokçok daha iyiyim mutluyum
Mutlu olmana çok sevindim canımmm... Seni hep böyle görelim

iyiyim ya
Bende bu dertten muzdaribim canım . Bizlere bu kadar çektireni neden bu kadar özlüyoruz yaa. Sanki yaptıklarını unutmuş gibiyiz..
Biz onların yaptığı gibi yapsaydık terketseydik aklına bile gelmezdik eminim ..

bende iyiyim tatlım saol..ben artık bişey hissetmemeye başladım kızlar sizde öyle misiniz :)
Ne mutlu sana o zaman yaa.. Biz ne zaman onlara karşi hissizleşicez

Şu duaya amin dememek mümkün mü

Son düzenleme:
kızlar günaydın 14 şubatın hüznü var üstümde bide dün işyerinden bi arkadaşım demezmi seninki kocaman bi çelenk gönderirse naparsın sinir oldum hala o lafa başım ağrıyo akşam yemeğinden sonra zaten işte yorulmuştum bi uyumuşum bugün sabaha kadar tabi arada aklıma gelmedi değil uyanıp uyanıp onu düşündüm kimbilir o kimi düşündü. olayın iç yüzünü bilmeyen densiz konuşmalara sinir oluyorum
kızlar google anasayfadaki sevgililer günü videosu çok hoşuma gitti inş. bizimde böyle peşimizden koşup her yolu deneyen pes etmeyen bi sevgilimiz olur

Son düzenleme:

evet bizede en çok çelenk yakışır içimizde birer ölü var öldürdüler

Ruyamda onu gordum.
Ruyamda bile ona karsi tahammulum kalmamis.
Ruyamda gerci sevgiliydik ama ruya oldugunu biliyorum ya,
kastim kendimi resmen. Sinir oluyorum artik.
Allahim sen duy sesimi.

yarım kalanlar insanın canını ne kadar yakıyor.bitti diyorsun yoluna devam ediyorsun.sonra durduk yere aklına geliyor.bilemiyorsun hala seviyor musun sevmiyor musun.

bu altıda bir sorun var
az önce arkadaşımın facesine girdim bir baktım benim eskisinin ev arkadaşı "6 yıllık ilişkim bitti" yazmış şeytan dürttü yazacaktım ev aradaşından ders al o iyi bilir bitirme işlerini diye tuttum kendimi
ayyyy bugün uzun süre sonra ağladım iş arkadaşım bilmiyordu bugün evlilik dedi ve ben başladım zırlamaya bugün çok mutsuzum çokk

Son düzenleme:

ay canım kıyamam sana Allah onların iki yakalarını bir araya getirmesin inşAllah tüm işleri ters gitsin. bende sinir oldum bugün önümden çiçekler geçti diğer kuruma doğru içim bi garip oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…