- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
inşaAllah canımm unutamazlar bizleri son nefeslerine kadaraman boşversene tatlım ya benim de bir ara vardı bir hayrını göremedim:))
bir gün çıkacaktır bütün bunların acısı emin ol
o kızla evlense bile mutlu olamayacaktır ben öyle diyorum son nefesine kadar atamasın beni aklından unutamasın
Aynen ya yarın her yer sevgililerle dolu olacak. görmek istemiyorumm yaaa ..amin inşallah
ay şimdi yarın etraf mıç mıç çiftlerle kucaklarda çiçeklerle dolcak ya şu zırıltı geçsede rahatlasak
ben gün içinde o kadar düşünmüyorum da sabah kalkınca daha çok aklımda oluyo nedense
yatmadan öncede o kadar aklımda olmuyo sızıyorum resmen
Amiin amiin, benimkide son nefesine kadar unutamasin beni.
Pismanlikla vicdan azabiyla yansin kül olsun..
Allahiiim bu gunleri goster bize insallahhh
yarın 14 şubat yaaa kesin o kıza tektaş alıcak
inşaAllah canımm unutamazlar bizleri son nefeslerine kadar
Aynen ya yarın her yer sevgililerle dolu olacak. görmek istemiyorumm yaaa ..
inşaAllah canım gösterir bizlere. vicdan azaplarından uyuyamasınlar..
Ahh tatlımm kıyamam ben sana yaa
alsa bile o kızla olmaz ben böyle düşünyorum dün gece de konuştugumuz gibi canım
çok farklı düşünmeye başladım canım söledim yaohhhh ohhh sevindim iyisiniz bakıom da
öle banada oluyodu canımiyiyim ya
bugün elim telefona gitti biliyor musunuz gizliden arayıp bir sesini duysam dedim benim olduğumu bilecekti
biz bu iğrenç adamları niye özlüyoruz yaaa
bunalıma giriyorum çıkarın beni
ölsemmm aramam zaten
Ben iyim tatlim hamd olsun,
Sen nasilsin?
iyiyim ya
bugün elim telefona gitti biliyor musunuz gizliden arayıp bir sesini duysam dedim benim olduğumu bilecekti
bende iyiyim tatlım saol..ben artık bişey hissetmemeye başladım kızlar sizde öyle misiniz :)
Mutlu olmana çok sevindim canımmm... Seni hep böyle görelimşuan çok şükür çokçok daha iyiyim mutluyum
Bende bu dertten muzdaribim canımiyiyim ya
Ne mutlu sana o zaman yaa.. Biz ne zaman onlara karşi hissizleşicezbende iyiyim tatlım saol..ben artık bişey hissetmemeye başladım kızlar sizde öyle misiniz :)
canim benim. Onca yasanmis kotu seylere ragmen ozlemek cok kotu yaa. Ofkemden ozleyemiyorum simdilik.
Nefret ediyorum suan ondan geberip gitse keske. Bense 1 fatiha okumayi bile ona cok gorsem.
Allahiim nolur duy sesimi. Bizi bu hale getiren vicdansizlari surundur. Pisman et..
Bir gun biz toparlanip guclenip dahada guzellestigimizde onlari karsimiza cikar,
pismanliklari iki misli artsin. Omur boyu unutamasinlar hep ozlesinler bizi..
Dogum gunumdede aramayinca iyice ofkelendim ben. Serefi noksan herif nolacak..
Icinde umit besleyende kabahat dicemde, umidi son dakikaya kadar veren hayvanda suc..
kızlar günaydın14 şubatın hüznü var üstümde bide dün işyerinden bi arkadaşım demezmi seninki kocaman bi çelenk gönderirse naparsın sinir oldum hala o lafa başım ağrıyo akşam yemeğinden sonra zaten işte yorulmuştum bi uyumuşum bugün sabaha kadar tabi arada aklıma gelmedi değil uyanıp uyanıp onu düşündüm kimbilir o kimi düşündü. olayın iç yüzünü bilmeyen densiz konuşmalara sinir oluyorum
kızlar google anasayfadaki sevgililer günü videosu çok hoşuma gitti inş. bizimde böyle peşimizden koşup her yolu deneyen pes etmeyen bi sevgilimiz olur
bu altıda bir sorun var
az önce arkadaşımın facesine girdim bir baktım benim eskisinin ev arkadaşı "6 yıllık ilişkim bitti" yazmış şeytandürttü yazacaktım ev aradaşından ders al o iyi bilir bitirme işlerini diye tuttum kendimi
ayyyy bugün uzun süre sonra ağladım iş arkadaşım bilmiyordu bugün evlilik dedi ve ben başladım zırlamaya bugün çok mutsuzum çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?