aç ben ce ohh mutlu mutlu fotoğraflarını da koy missss
benim bir hesabım yok hiç olmadı yasaktı çünkü benim bile açasım varrr
benimkide 2 hafta oluyo canım biz birbirimizi yüz yüze görmeden bitirdik.
ocak 26'da ben kafamda bitirdim bir kaç gün mesaj attı barışalım diye sonra daha fazla yalvaramıcam dedi açık açık.
değişicem falan dedi ama biliyorum değişmez kendimide biliyorum şüpheciyim,kuruntuluyum,kafama bişeyi taktımmı yemek bile yiyemem ben
bi ömrü acaba beni aldatıyomu şimdi nerde diyerek geçiremicemi düşündüm.
Benim canım arkadaşlarım , can dostlarım ben geldim geneÇok özledim sizi , sağolun hiç boş bırakmadınız topiği.. Ben de saniye saniye okudum ama cezalı olduğum için cevap veremedim Bu arada benim dünyalar güzeli arkadaşım galenia ile haber yollamıştım ama bakıyorum da ağlanmış bu topikte Derman olmak için varız burada canlarım dertlenmek için değil..
Tek tek cevap yazmayı çok isterim şuan ama sayfalarca ilerlemiş konu.. Hepinize bin teşekkürler
Monaroza hoşgeldin canımın içi
Bu arada facesi olanlar mesaj atsın kızlar ekleşelim. Çok seviyorum sizi,hadi mamaları yiyip online olun da sohbet edelim :13:
Canımm hoşbuldum sen de hoşgeldin
Bir yandan iyi oluyor eski dostlarımla sohbet ediyorum mesela, oyunlar oynuyorum oyalanıyorum falan.. Ama işte eski sevgilinin profiline zırt pırt bakmamak gerekOrtak arkadaşlar varsa , onlardan birinin birşeyine yorum yapıp gördüğünde falan sinir oluyor insan
Face acarsam, surekli onun profiline bakma ihtiyaci duyarim.
Listemde hala var. kendisi pek aktif degil gerci ama,
bilmiyorum..
Bence sen ac, mutlaka ac hemde, catlasiiin.. Seni bu halde birakti,
mutlu oldugunu gordukce uzulsun insallah..
Bizimki biraz farkli, tatil icin yanina gittim 2 hafta cok guzel tatil yaptim,
gezdik tozduk eglendik, daha onceden evlilik bana gore degil diyodu, korktugunu belli ediyodu ama
yanindaykende sinemada bile ellimi tutup filmini izlemesini yeri geldiginde opup sarilmasinida bildi.
Son vedalasana kadar hatta havalimaninda gel bidaha sarilim dedi.
Daha sonra benim sag salim gelip gelmedigimi ogrenmek ve helallesmek icin aradi.
ben sana simdi icimden gelerek hakkimi helal etmem dedim belki zamanla ofkem gecer ederim dedi.
Tehdit etti, olur ya ilerde hayatina biri girer gider onunla tanisir muhabbet ederim,
belki hoslanmican seylerde anlatirim dedi, oylelikle helal ettim.
Tabiii Allah buyuk kabul edip etmemek ona kalmis..
Aramiza tekrar hosgeldin caniim.
Dun bir dogum gunu kutladim, masallah konun baya ilerlemis.
Su zirt pirt profile bakma olayi olmasa bir dakika durmam hemeeeen acariim..
Bu arada dun gece elimde olmadan uzuldum.
butun gunum cok guzel gecti. Bilardo oynadim, arabayarisi yaptim (karting)
Sonra yemege ciktik, pasta masta derken cok guzel birgun gecirdim
Yatmadan once eski hattima baktim beyefendi aradimi msj attimi diye.
Ne aramis ne sormus. Zoruma gitti. Tamam ozel gunlere onem vermezdi,
ama ne bilim gecen sene beni ilk tebrik eden oydu
Bol bol beddua ettim uyudum fosur fosur
Bu arada Rabbim bizi bu hale getiren erkeklerin,
karsilarina, bizim kadar guzel, bizim kadar becerikli, bizim kadar tatli, bizim kadar sevimli cana yakin kimseyi cikarmasin karsilarina.
Omur boyu bizi ozlemekle mahkum olsunlar, onlarin kopek gibi surundugu gunleri gorelim insallah.
Hepimiz dua edelim birininki tutmasa bile diyerinin duasi mutlaka tutar
Bu arada Rabbim bizi bu hale getiren erkeklerin,
karsilarina, bizim kadar guzel, bizim kadar becerikli, bizim kadar tatli, bizim kadar sevimli cana yakin kimseyi cikarmasin karsilarina.
Omur boyu bizi ozlemekle mahkum olsunlar, onlarin kopek gibi surundugu gunleri gorelim insallah.
Hepimiz dua edelim birininki tutmasa bile diyerinin duasi mutlaka tutar
Bizi ne hale getirdiler yaa.. Az bile valla..
Bazen o kadar kinleniyorumki ölse geberse arkasindan bir fatiha suresi okumayi bile cok gorurum,
halbuki ben yolda mezarlik gorsem, tanimasam bile fatiha suresi okurum
Bizi ne hale getirdiler yaa.. Az bile valla..
Bazen o kadar kinleniyorumki ölse geberse arkasindan bir fatiha suresi okumayi bile cok gorurum,
halbuki ben yolda mezarlik gorsem, tanimasam bile fatiha suresi okurum
yarın 14 şubat yaaa kesin o kıza tektaş alıcakAllah iyiliğini versin kız
güldürdün beni
Aman canım gebermesinler ama sürünsünler gebermekten beter olsunlar.
Yaşarken ölmek ne demekmiş anlasınlar
^ Kiyamam sana ben yaaa.
Rabbim oyleee birini cikarsinki karsina
Kafam kadar tasli pirlanta yuzuk taksin sana
aman boşversene tatlım ya benim de bir ara vardı bir hayrını göremedim:))
bir gün çıkacaktır bütün bunların acısı emin ol
o kızla evlense bile mutlu olamayacaktır ben öyle diyorum son nefesine kadar atamasın beni aklından unutamasın
amin inşallah
ay şimdi yarın etraf mıç mıç çiftlerle kucaklarda çiçeklerle dolcak ya şu zırıltı geçsede rahatlasak
ben gün içinde o kadar düşünmüyorum da sabah kalkınca daha çok aklımda oluyo nedense
yatmadan öncede o kadar aklımda olmuyo sızıyorum resmen
^ Kiyamam sana ben yaaa.
Rabbim oyleee birini cikarsinki karsina
Kafam kadar tasli pirlanta yuzuk taksin sana
aman boşversene tatlım ya benim de bir ara vardı bir hayrını göremedim:))
bir gün çıkacaktır bütün bunların acısı emin ol
o kızla evlense bile mutlu olamayacaktır ben öyle diyorum son nefesine kadar atamasın beni aklından unutamasın
amin inşallah
ay şimdi yarın etraf mıç mıç çiftlerle kucaklarda çiçeklerle dolcak ya şu zırıltı geçsede rahatlasak
ben gün içinde o kadar düşünmüyorum da sabah kalkınca daha çok aklımda oluyo nedense
yatmadan öncede o kadar aklımda olmuyo sızıyorum resmen
tatlım ben sana kısaca özetliyorum özelden olayı =)canımcım evlenirse onunla o kıza yazık olacak eminim
sen de paşalar gibi olacaksın ohh ne ala memleket di mi bir kızı üz hayalleriyle oyna sonra yoluna devam et olmaz canım olmAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?