Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

onu çok seviyorumuş mutluymuş hayatını onla geçirmek istiyormuş hep onu sevmiş benide sevmemiş zaten

@ Calista,
Evlenmeden bir kizin parasini isteyecek kadar aciz bir adam.
Kizdada akil yokmus valla, gerci o adama ne kadar ihtiyac duyuyorsa,
parasini bile veriyor baksanizda.

@ Calista,
Evlenmeden bir kizin parasini isteyecek kadar aciz bir adam.
Kizdada akil yokmus valla, gerci o adama ne kadar ihtiyac duyuyorsa,
parasini bile veriyor baksanizda.
aynen yaa anlamadım birleştirip beraber harcıyolarmış her ay bankaya 1 milyar yatırmaları lazımmış parada biriktiriyolar

şahsen bir erkek bir kızı seviyorsa cinsel olarak bir şeyler hisseder .o ayrı ama seven erkek sevgilisine laf gelmesini istemez evlenmeden o kızda kalıyorsa bu kızın adı çıkar mı diye düşünmemiş mi

kötü olmaz mı.her şeyi sildim sanıyordum.evlenmiş diye duydum.güya söyleyen umudumu kesmem için söyledi ama yaram kanadı

evlenmiş miii offf en korktuğum şey evlendiğini duymak görmek seninki de uzun bi ilişkimiydi.. o mu terk etti..bu erkelerin nasıl kalbi nasıl vicdanı var anlamıyorum

evlenmiş miii offf en korktuğum şey evlendiğini duymak görmek seninki de uzun bi ilişkimiydi.. o mu terk etti..bu erkelerin nasıl kalbi nasıl vicdanı var anlamıyorum

Aynen ya ..
Bırakıp giderken vicdanları sızlamaz mı bu pisliklerin

ayrılalı 2 sene oldu. uzun ilişki sayılmazdı ama ama hep şaka yoluylada olsa evlilik lafı ederdi.tanıştığımızdan beri.çok fazla kozmetik almışım derdim bana iyi sana kozmetik almaktan kurturduk derdi.han,i sözde falan alınır ya.bizim hikaye karışık.başta sana güvenmiyorum dedi gitti.sonra seni kullanmaya geldim ama rızanı istiyorum dedi.evet doğru okudunuz aynen böyle dedi.tenime ,bakışlarıma ve güzelliğime hayranmış ama o kadarmış.hadi güzelim sağdan sağdan dedim.sonra konuşalım falanda dedi.bütün bunlar ayrılıktan bir sene sonra oldu.bunlar olurken facebookuna baktım.aradıkalrı kadınlar yazıyordu.1- 1,5 ay öncede evlendiğini duydum.

ilkbahar1982 benim konuya gelsene bi araya girdim özür dilerim ama mesaj atamıyomuşum ben ya ordan yazdım cevap

Okurken böyle oldum
Bi erkek bunu nasıl söyler ya
Yuh artıkk :18::18::18:
Bide evlenmiş demek ..

yok artıkkkk..ne demek kullanmaya geldim densiz..hepsinin aklı uçkurunda yaaa canım boşver evlendiği iyi olmuş..rabbim seni korumuş o odundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…