Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

canım o kızı sevseydi ayrılmazdı zaten..bence amacı farklı..sen nasıl öğrendin kendimi söyledi

canım o kızı sevseydi ayrılmazdı zaten..bence amacı farklı..sen nasıl öğrendin kendimi söyledi
ya canım o kızı çok sevmiş sorduğumda onu sölerdi hep ayrılmalarıda neden hiç bilmiyorum biz çıkarken neden ayrıldınız peki dediğimde aldattı diyordu. Şimdi bunu sölediğimde yani seni aldattı ve geri gidiyosun dediğimde aldatmadı diyor. Sanırım bu onu erkeklerle basmış ondan ayrılmış yani ayrılıkları hakkında kesin bir bilgim yok kızı unutamamış ki 4 yıl sonra geri dönebiliyor hemde onun başkalarıyla yatmasına göz yumaraakk ben yakaladım ayrıldıktan sonra mailinde gördüm

acımıyorum.konuyu tam anlıyamadım.madem 4 yıl önceki mevzu.şimdi niye o kızla onu anlamadım.madem 4 yıl önce kadın çıktı.niye şimdi ona döndün.birde yüzük taktın.

Allah sabir versin tatlim,
Bos ver sen onu,
Migdesi o kadar genislemis bir insandan iyi bir es olmasini bekleme.
Sen karaktersiz birinden kurtuldun.
Kurtulduguna sevin, dusunsene oyle biri cocuklarininbabasi olacakti.
Allah korusun tatlim yaaa..

intikam amacıyla çıkıyor olabilir mi

dengesiz yaaa..o yaptığından çok pişman olacak buraya yazıyorum..sen ona nasıl geri dönebiliyosun dediğinde kızın aldattığını inkar etmesi çok normal kendini küçük düşürmek istememiş aklınca..ama bunu kaldırabilecek mi hazmedebilecek mi acaba? ikiside senin ahını aldılar mutlu olacaklarını sanma sakın...üzülme sen sıkma canını elbet bulursun sevmeye değecek bi insan..

Allah sabir versin tatlim,
Bos ver sen onu,
Migdesi o kadar genislemis bir insandan iyi bir es olmasini bekleme.
Sen karaktersiz birinden kurtuldun.
Kurtulduguna sevin, dusunsene oyle biri cocuklarininbabasi olacakti.
Allah korusun tatlim yaaa..
haklsın ama onun yüzündeki pişmanlığı görene ve ona tekmeyi basana kadr rahatlamıcam ben
intikam amacıyla çıkıyor olabilir mi
bilmiyorum sanmıyorum yaa bana dediklerini duysan

aradan 4 yıl geçince insan kendini toparlar ya.hadi diyelim büyük aşk.peki o ilk heyecanlar geçince acılarını hatırlamayacak mı beyimiz

ölemi dersin olur mu geçen senede ayrıldık biz ocak sonlarında terk etti hatta sevmiyorum soğudum dedi 1 hafta sonra başka kızlaymış diye duydum 2 ay sonrada geri döndü ve bende aptallık kabul ettim ama şimdi farklı o kız onun ihtiyacında karşılıyor parasınıda veriyor bide onu çok sevmiiiş 4 seneden beri unutamamış baksanıza

hmm şimdi acıdım.
anlamadım canım :44:

ne dedi sana.benim eski sevgilimin ayağına kadar gitmiştim.yaşadığı şehre.bana BAŞKASININ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUUM demişti.sonra ne oldu.yıllar geçti ve bana özür meilli attı.yıllarca vicdan azabı çekmiş

canım sen onunla ne kadardır beraberdin?
2 sene canım ama işte geçen sene 2 ay ayrıydık

aradan 4 yıl geçince insan kendini toparlar ya.hadi diyelim büyük aşk.peki o ilk heyecanlar geçince acılarını hatırlamayacak mı beyimiz
hatırlatır mı o kız kim bilir nelerle aklını alıyor haftanın 5 6 günü beraberler iş çıkışı kızı işe bırakıyor hafta sonu onların evine gidiyor kalıyor ooooh keyfi paşada yok

peki bu kızın 4 sene aklı neredeymiş.bence kullanıyor kızı.intikam amaçlı bu.maaşını bile alıyor kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…