neyse yaaaa herkes görsün şerefsizliğini anlatayım
kızlar benim erkek arkadaşımın 4 yıl önce bi sevgilisi varmış ve kız 16 yaşındayken bunlar beraber olmuşlar ve sonra ayrılmışlar. Kız 2 ay önce ulaşmış gene buna konuşmuşlar öğrendiğimde konuştuk kız geldi kadın çıktı nasıl kabul edeyim fln dedi ama sonra bi şekilde benden ayrıldıve sonra ona geri dönmüş detaya girmedim merak edenlere özelden atabiliriiim
evlilik miiiiiiiiiiiiAllah yardimcin olsun Calista gercekten zor bir durum.
Ama onlarin iliskilerinin temeli hic saglam degil,
icin rahat olsun iliskileri evlilikle ilerlesede bir gun mutlaka son bulacak.
ya canım o kızı çok sevmiş sorduğumda onu sölerdi hepcanım o kızı sevseydi ayrılmazdı zaten..bence amacı farklı..sen nasıl öğrendin kendimi söyledi
canım sen o kıza acıyor musun şimdi ?o ayrıldıkları zaman boş durmamış oo eğer sevse yapamazdı bunları 4 yıl sonra nerden çıktı aşkı mı kabardı ? kendini yamamaya çalışıyor kafayı yicem ilk haftadan kıza yüzük takmış bide çocuk gibi aralarındaymış kullanıyor mu bilemem ama inşallah ölediirrr
offf ya okadar gider mi kiOlmaz insallahda kendini en agir seylere simdiden hazirlamakta fayda var..
ya canım o kızı çok sevmiş sorduğumda onu sölerdi hepayrılmalarıda neden hiç bilmiyorum biz çıkarken neden ayrıldınız peki dediğimde aldattı diyordu. Şimdi bunu sölediğimde yani seni aldattı ve geri gidiyosun dediğimde aldatmadı diyor. Sanırım bu onu erkeklerle basmış ondan ayrılmış yani ayrılıkları hakkında kesin bir bilgim yok kızı unutamamış ki 4 yıl sonra geri dönebiliyor hemde onun başkalarıyla yatmasına göz yumaraakk ben yakaladım ayrıldıktan sonra mailinde gördüm
off canım cevabını ben bilsemacımıyorum.konuyu tam anlıyamadım.madem 4 yıl önceki mevzu.şimdi niye o kızla onu anlamadım.madem 4 yıl önce kadın çıktı.niye şimdi ona döndün.birde yüzük taktın.
offf ya okadar gider mi ki
ya canım o kızı çok sevmiş sorduğumda onu sölerdi hepayrılmalarıda neden hiç bilmiyorum biz çıkarken neden ayrıldınız peki dediğimde aldattı diyordu. Şimdi bunu sölediğimde yani seni aldattı ve geri gidiyosun dediğimde aldatmadı diyor. Sanırım bu onu erkeklerle basmış ondan ayrılmış yani ayrılıkları hakkında kesin bir bilgim yok kızı unutamamış ki 4 yıl sonra geri dönebiliyor hemde onun başkalarıyla yatmasına göz yumaraakk ben yakaladım ayrıldıktan sonra mailinde gördüm
off canım cevabını ben bilsem(((((((((((( kız bide maaşını buna veriyor
haklsın ama onun yüzündeki pişmanlığı görene ve ona tekmeyi basana kadr rahatlamıcam benAllah sabir versin tatlim,
Bos ver sen onu,
Migdesi o kadar genislemis bir insandan iyi bir es olmasini bekleme.
Sen karaktersiz birinden kurtuldun.
Kurtulduguna sevin, dusunsene oyle biri cocuklarininbabasi olacakti.
Allah korusun tatlim yaaa..
bilmiyorum sanmıyorum yaa bana dediklerini duysanintikam amacıyla çıkıyor olabilir mi
ölemi dersin olur mudengesiz yaaa..o yaptığından çok pişman olacak buraya yazıyorum..sen ona nasıl geri dönebiliyosun dediğinde kızın aldattığını inkar etmesi çok normal kendini küçük düşürmek istememiş aklınca..ama bunu kaldırabilecek mi hazmedebilecek mi acaba? ikiside senin ahını aldılar mutlu olacaklarını sanma sakın...üzülme sen sıkma canını elbet bulursun sevmeye değecek bi insan..
anlamadım canım :44:hmm şimdi acıdım.
2 sene canım ama işte geçen sene 2 ay ayrıydıkcanım sen onunla ne kadardır beraberdin?
hatırlatır mı o kız kim bilir nelerle aklını alıyoraradan 4 yıl geçince insan kendini toparlar ya.hadi diyelim büyük aşk.peki o ilk heyecanlar geçince acılarını hatırlamayacak mı beyimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?