Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

aman ne halleri varsa görsünler kızlar
off neler okuyoruz burda biz ucuz yırttık
millet evleniyo çoluğa çocuğa karışıyo kocası aldatıyo yetmiyo bide gidip başkasından çocuk yapıyo
yada kadın aldatıldığını biliyo evliliğine devam ediyo
geçen haberlerde vardı bitane adam 2 kadınla beraber biri eşi diğeri sevgilisi eşi hasta adama ben ölmeden sevgilinle evlenemezsin diyo
böyle olacağına hayatımızda hiç olmasınlar daha iyi
bunlar baştan belli ettiler karakterlerini Allah'ın sevgili kuluymuşuz sonradanda ortada bırakıp gidebilirlerdi.

Son düzenleme:
aynen bende olmuştum.birde bunu araştırdım.iyi çocukdur dediler.gerçekten bakın iyi rıza mı istiyor

canım ya....

hazmedemiyorum

Allahın sevgili kuluymuşsun ki canım öyle bi pislikten kurtulmuşsun
İnsan bu kadar gözden düşemez ya

Evet canım yorumuna kesinlikle katılıyorum
Dediğin gibi Allahın sevgili kuluyuz ki baştan belli ettiler kendilerini
Ya nişanlıyken yada evliyken çekip gitselerdi ? daha mı iyi olurdu ??
Böyle olması bizim için daha hayırlıymış kızlar ..

Aynen canim valla kurtulduk.
Bir insan kendi kendinede yetmeli.
Biz suan bunu ogrenmeliyiz once.
Yaralarimizi kendimiz sarcaz, guclu birer kadin olcaz,
Bu sekilde hayatin tadi cikar nasil olsa..

o adamın parası çoktur.

ayy kelebek niye öyle diyorsun.çocukcağız bana hayranmış.hem rızaamı istiyor.başta beni deniyor sandım.bunu ona söyledim.yok falan dedi.o sırada yağmur yağdı,bu belime sarırdı ve öptü beni.off sana dayanamıyorum dedi.ama bu oofff üzgün bir off tu.

geldim kızlarr
tatlım siz aynı şehirde misiniz? ben hiç haber alamıyorum diye üzülüyordum ama haber olmakta kötü galiba:26:
evet canım aramız 15 dk

şahsen bir erkek bir kızı seviyorsa cinsel olarak bir şeyler hisseder .o ayrı ama seven erkek sevgilisine laf gelmesini istemez evlenmeden o kızda kalıyorsa bu kızın adı çıkar mı diye düşünmemiş mi
canım kızın anne baba ayrı baba almanyada zaten :) evine aldığı ilk erkekte değildir eminim çıktıklarıyla yatmış sonuçta

g..i zekalı adam.kendisi aldatan birisine geri dönmesini geçtim.hadi o olur ama sana bunları diyemez.sinir olmakta haklısın.
kendisini aldatmışmı bilmiyoruz ki dedi işte pis yaaaa

kötü olmaz mı.her şeyi sildim sanıyordum.evlenmiş diye duydum.güya söyleyen umudumu kesmem için söyledi ama yaram kanadı
off seninkide çok kötü neden böle oluyooo

evet canım bu konuyu okudum
geçrekten çok zor bir durum ya
bizde bunu kendimize dert sanıyoruz
dert denen şey aslında konu sahibinde
Rabbim şifa versin annesine

Valla bende gecenlerde tranvaya cok yakisikli ama tekerlekli sandalyede oturan genc bir cocuk gordum.
Allah var cok yakisikliydi, Yemyesil gozleri felan vardi, halini gorunce uzuldum, Allahim sen ona yardim et.
Benim dert ettigim sey onun derdi yaninda hic bisey olmadigini anladim.
Herseyin basi saglik. Insanin mutlulugu gercekten kendi icinde sakli olduguna inaniyorum.

Birde sunu unutmamak lazim,
imtihan dunyasi, insanlar bir sekilde imtihan ediliyor ve edilecek.
Ve insan en cok neyi veya kimi seviyorsa onunla imtihan edilir,
bizimde imtihanlarimiz bu..
Allahin izniyle cok daha guclu bir insan olarak kazanacagiz bu imtihani..

sınav dünyası demişsin ya.bizim buralar yeni yapılan yerler.araba bile geçmezdi.öyle çift falan görmezdim.bu olaylar olduğunda habire çift görüyorum.hepside mutlu.bende demiştim Allah ' ım sınav dünyası aam yapma ne olur diye

^ Canim benim.
Bu zamanlarda daha cok dikkatini cekmesi normal.
Tamamen ruhhalinden kaynaklanan birsey ama gecicek,
Bu zor gunler gecicek.
Biz onlari dusunerek bosa zamanimizi harciyoruz aslinda.
Onlari anarak gecirdigimiz saniyeye bile yazik.
Ilerde bunun pismanligini daha iyi anliycaz.
Biz kendimizi gelistirmeye bakalim ya.
Hem bilgi yonunden, hem beceri yonunden hem guzellik yonunden.
Onlar kim ki.. Kurban olsunlar bizi Yaradana..
Ki bizi Yaradan Allah bize onlardan daha iyisini nasip etsin.
Onlarida pisman etsin insallah..

kızlarrr kızlarrr moralimin bozuk olmasının nedeni reglimmiş beklenmiyordu ama geldi eee doğal olarak bugün zırladım buraya girip moralinizi bozmak istemedim
ev arkadaşı aradı askerdeydi yeni geldi işte niye ayrıldınız ben barıştırcam sizi ben salak tabi zırladım yine bir sürü ben konuşacağım onunla çok mutsuz siz evlenceksiniz falan filan
pişman olsun pişman
pişman olan adam internette o kıza bu kıza mesaj atar mı atmazzzz boş versene dedim ona da böyle söyle o anlar dedim
pişman olun emi hepinizzzzz

^ sana demistim demi regl donemin yaklasmis olabilir diye.
bendede olmustu cunku 2 gun once bir kac gun daha fazla ozlem vardi.
Ama reglimin 3cu gunune geldim, gecti hersey..

erkekler ayrılıktan sonra acılarını azaltmak için kızalrla iletişime geçerlermiş.asker arkadaşı bile devreye giriyorsa varıdr bir hikmeti.seviyordur seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…