Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

asker arkadaşının araması iyi bişey bence o aratmış olabilir mi:44:

canım ne biliyim 1 buçuk ay oldu işte hala beraberler kız yatağına giriyor para veriyor hangi erkek vzgeçerkiii

gerçekten delirmemek işten değil.peki senleyken de mi aklında bu kız varmış.madem bu kadar seviyordu.neden kızın peşinden gitmemişte seninleymiş.

offff canım ya sevdi biliyorum(((( hissettiiim

Sevmis olsa bile ne fark ederki,
o suan bir baskasinin yaninda,
Canini acitmak istemem,
ama arkana bakip durursan kendine cok zarar verirsin ve ben buna musade etmek istemiyorum.
O senin sacinin bir tek teline bile layik degilken sen onun icin hala icinde umit beslediginin farkindamisin.
nolursun kendine gel, kendine bu kadar eziyet etme.
Arkana donup bakma, arkaya bakarak yurursen onundeki firsatlarida bir bir tepersin.
gecicek bu acilar, hepimiz bir gun bu acilari arkamizda birakacagiz.
Donupte bakmamak icin elimizden geleni yaparsak o yuku uzerimizden cok daha cabuk atarsin.
Nolur bu konuda bana guven. Ne kadar guclu olursan o kadar cabuk atlatirsin,
Ve sen cok guclu bir kizsin, yerinde tas olsa catlar ama sen hala ayaktasin ve bunlari atlatacaksin.

offff canım ya sevdi biliyorum(((( hissettiiim

kafam karıştı ya.madem seni sevdiğine inanıyorsun .o zaman hemen niye o kıza gitti.senden umudunu kaybetti mi acaba.yani büyük bir kavga oldu da ondan dolayı mı ayrıldınız.belki bu yüzden kızgındır sana.falan filan.

canım benim çok güzel konuşmuşsun her kelimen doğru çok haklısın ama onun bana bu yaptıklarını unutup hayatıma devam etmek çok zor anlıyosun belki beni ona defol git diyene kadar rahatlamıyıcak içim bunuda biliyorum

bir buçuk ay kısa bir süre.zamana ihtiyacımız var hepimizin

bilmiorm o kız ona ulaştıktan sonra aramız açıldı zaten sonra ayrıldık (( sevmişti diyim ozaman sevmiyo artık zaten

Birini hayatindan cikarmanin cok zor oldugunu biliyorum.
Buyuk bir bosluk olusuyor icinde.
Uyumadan arayan sevdigin yok olmus,
sabah seni arayarak uyandiran sevdigin ellerin olmus.
Bunlari dusunmek gercekten care degil.
Defol desen ne degisecekki, kendi cekip gitmis zaten.
Sen ne zaman onu unuttursan iiste o zaman o pisman olmaya baslar.
Is isten gectikden sonra doner anca, ve sen iste o zaman defol diceksin.
Simdi bunu diyemedim icimde kaldi diye dert etme.
Dun bir bugun iki, Sabirli ol. Insanlar seneler sonrada eski sevdiklerine yari yolda biraktiklarina donuyolar,
helallik diliyolar, ki ben bile bunlari yasadikdan sonra dusundum,
aceba kimi bu kadar uzdum. Donup baktigimda beni cok seven insanlar olmus,
ve ben onlari farkinda olmadan cok incitmisim.
Belkide onlarin ahi tuttu bilemicem..
Ama bunlari dusunupde canimi s,kamam.
Ben daha hayati yasicam. Para kazanip memleketimi sehir sehir gezicem.
Yardimlar edicem ihtiyac sahiplerine.
Bu sekilde mutluluguma mutluluk katicam.
O insan mutlu oldukca mutlu olcam ins.
beni uzup gecelerce aglatmis olan insanda nasil olsa bir gun pisman olup donecek ozur dileyecek.
Bende kusura bakma o is gecti artik dicem, yada kusura bakma ben hayallerimin katili ile muhattap olmam dicem
restimi cekecek. Ben sag, oda selamet dicemde ona selamet cok, oda felakete gitsin

haklısın yaaaa elbet pişman olur ben hayatıma bakayım şimdi

kusura bakma o is gecti artik dicem, yada kusura bakma ben hayallerimin katili ile muhattap olmam dicem
süper laf

ha soyle. Toparlanin bakiim.
Inanin biz onlardan cok daha gucluyuz.
Onlar yerimizi doldurmak icin ilgiyi baska bedenlerde ararken
biz kendi kendimize yetmeyi ogrencez.
Onlar mutlulugu yanlarinda biri oldugu surece yasayacak
ama biz mutlulugu hep icimizde tasiycaz.
Sizi seviyorum sekerler..
Nolur artik kendimizi uzmeyelim. Onumuze bakalim.hedeflerimizi paylasalim,
birbirimize hedeflerimize ulasma konusunda yardimci olalim.

haklısın canım bence sen çok daha güçlüüsn içimi rahatlatıyorsun bende topiğimizdeki herkesi çok seviyorum iyi ki varsınızz

hedefler

o zaman ilk ben başlıyorum.

organizasyon şirketi kurmak istiyorum.pr şirketi tarzında.kariyerimle aşk yaşamaya karar verdim

önce para biriktirmem lazım.o yüzden kpss ye gireceğim.kazanmak zorundayım.lokantamız vardı.kapattık ama büyük bir yerdi.satılacak ama satılmasını istemiyorum.kurtara biliriz belki orayı.

guclu olmak zorundayim tatlim.
Ben hatta nisanliydim. Sevgili bile degildim.
Aldatilmadim, yada aldatildim ama haberim olmadi.
Ama sonuc itibariyle yari yolda birakildim,
hemde karsimdakinin beni sevdigini bile bile.
Aileler arasindada hic bir sorun yoktu.
Beyefendu evlenmeye hazir hissetmiyomusmus kendisini.

1 ay gecti. Ilk gunlerde belki gunde yarim saat uzuldum derken 10 dk ya indirdim.
Bugunse hiiic uzulmedim.
Gerci regl oldugum gunler biraz daha hassastim ama o kadarda olsun.
Ben onun ilerde ne kadar pisman olacagini biliyorum.
Bunun icinde aklima geldikce dua edicem.
Rabbim bana o gunleri gostersin insallah.
Ama o gune kadar bende insallah hem kariyer yonunden kendimi gelistirmis olcam.
Hem maddi anlamda, hemde guzellik anlaminda. Sarap gibi olcam,
yillandikca guzellesicem.
Onun icin uzulmek benim icin zaman kaybi artik.
Saniyesine bile degmez. Benim vaktim cok daha degerli.
Insallah bunu hak eden biri cikar karsima.
Hem beni ondan daha cok seven, daha karakterli hem daha yurekli olan, hem daha yakisikli olan hemde daha zengin olan
valla Rabbim kulum sen iste ben verim diyo. Bende 4 4luk birini istiyorum artik.

Oyle yaniii. Buda gecer yahuuu.. Allah yardimcimiz olsun ins

bir ay yataktan kalkamadım.iki hafta boyunca bir günde yediğimi yedim.ağla ağla helak oldum.çok affedersiniz.açlıktan ç.....rdım.günde taş çatlasa 8 saat uyuyan ben 17 saat uyudum.düşünmeyeğim diye uyuyordum.sakinleştirici bile kullandım.başka türlü sakinleşemiyordum.neyse az çok toparlandım.

bu arada ne düşündüğümü ve ne hissettiğimi bile bilmiyorum.benimkiyle ayrıldık sonra saçma sapan konuşmaları oldu.o sırada kuzenim evlendi.okul arkadaşalrı geldi.orada beğendiğim bir çocuk vardı.gene beğendim ve ona aşık oldum. en azından öyle hissettim.bir sene aklımda kaldı bu yenisi.sonra gene niye eskisine üzülüyorum hala.

eskisini tam silemedim diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…