hedefler
o zaman ilk ben başlıyorum.
organizasyon şirketi kurmak istiyorum.pr şirketi tarzında.kariyerimle aşk yaşamaya karar verdim
önce para biriktirmem lazım.o yüzden kpss ye gireceğim.kazanmak zorundayım.lokantamız vardı.kapattık ama büyük bir yerdi.satılacak ama satılmasını istemiyorum.kurtara biliriz belki orayı.
bir ay yataktan kalkamadım.iki hafta boyunca bir günde yediğimi yedim.ağla ağla helak oldum.çok affedersiniz.açlıktan ç.....rdım.günde taş çatlasa 8 saat uyuyan ben 17 saat uyudum.düşünmeyeğim diye uyuyordum.sakinleştirici bile kullandım.başka türlü sakinleşemiyordum.neyse az çok toparlandım.
bu arada ne düşündüğümü ve ne hissettiğimi bile bilmiyorum.benimkiyle ayrıldık sonra saçma sapan konuşmaları oldu.o sırada kuzenim evlendi.okul arkadaşalrı geldi.orada beğendiğim bir çocuk vardı.gene beğendim ve ona aşık oldum. en azından öyle hissettim.bir sene aklımda kaldı bu yenisi.sonra gene niye eskisine üzülüyorum hala.
eskisini tam silemedim diye mi
Sarki hosmus, Bu ara bence pek turkce dinleme, masum sarkilarin bile anilari olabilir cunku
aslında hedeflerimi uygulamaya başladım.lavanta ve tül falan aldım.nikah,mevlüt şekeri ,bebek şekeri yapmak için.internet baya bir araştırdım.piyasa nasıl diye.dergiler aldım.imsakiye falanda basmayı düşünüyorum.ajans gibi bir iş yeri istiyorum.matbaa tanıdığım da var.
Oh ne guzel,
bende gelin cicekleri evde yapmayi dusunuyorum.
Baya ucuza malzemeleri satiliyor..
Ama burdaki dugun mevsimi gecti, seneye belki yaparim
öyle deme toptan bol bol satıyorlar hem rahat rahat yaparsın.şimdiden başla.birde bakarsın böyle böyle konuşa konuşa ortak oluruz.şirket kurarız.kısmetsizlerin düğün organizasyon şirketi koyarız adınıda.şaka bir yana bu aşk meşk olaylarının üzüntülü yanlarına değilde güzel yanlarına odaklanmış oluruz en azından.hem düğün dernek kısmet çıkar belki.tövbe tövbe:
dün al yazmalımı izliyorum.izliyor musunuz bilmiyorum.orada tahir cem e diyordu ki: oğlum en azından ben dul kalacam.sende o da yok.
ayy dedim ahanda benim halim.:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Hahaha seyretmiyorum ama dogru demis.
Filmini bilirsin, kadir inanir nasil pisman oluyor sonradan asiyeyi aldattigi icin.
Bizimkilerde oyleee pisman olacaklarr insallah
dikkat ettim de aldatan erkekler sevdiklerini hep fanus içinde yaşatmışlar...
otobüste erkek sesi duymaya tahammül edememek tuvalate giderken bile telefon açmak ne demek yaaa
ben 4 yıl beraberlik yaşadım 1,5 yıllık evliyim böyle bir diyaloğun çeyreği bile geçmedi eşimle aramızda...
sanırım aldatan erkekler karşılarındaki kişiyi de kendileri gibi sanıyorlar dikenli tellerin arasına hapsediyorlar...
kızlar bu bi eziyet bunu kendinize yapmayın...kimse kimsenin malı değil herkesin özgürlük alanları olmalı...
allahım tez zamanda ayağa kalkmanızı nasip etsin...
biz güçlü varlıklarız olmasaydık allah bize anneliği nasip etmezdi...
aynen canım.herkes herkesi kendi gibi sanırmış.iyi dileklerin için çok sağol
Kiz sen bir erkegin resmini duvarkagidi olarakmi kullaniyorsun
Varmi onun hayatinda biri, hic birseyden emin olmadan yelkenleri suya indirme sakin.
Ayagini saglam bas once, sonra asik olursun.
Hatta bizler en iyisi dugunden sonra asik olalim,
yoksa ayni seyi tekrar yasarsak kimse toparlayamaz bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?