Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

dervişin fikri neyse zikri de odur sözü o kadar dpğruymuş ki.
beni de kendi gibi kişiliksiz sanıyodu demekki.
inşallah seninki de pişmanlıktan kapında sürünür.
barışmayacak olsam bile öylesine içimi rahatlatıyor ki onu öyle görmek.
ama çok daha beter olucak biliyorum.
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste dememişlerdir boşuna.
kim üzüldüyse Allah üzeni o kadar üzecektir.
çok güzel günler bizi bekliyor kimbilir belkide sınandık böyle...

canlarım kardeşlerim yoldaşlarım :)))))
yazamasam da çok aklımdasın bütün gün bazen diyorum tanımadığın insanları düşünüyorsun farkında mısın?
okudukça nasıl yaaa diyorsunn?

offfpufff tuvalete bile telefonla gideceksin ben banyoya bile telefonla girerdim
evde olduğum anlaşılsın diye evden çağrı atardım saat başı
aaa dur telefonlarımızda "eşim" diye kayıtlıydık bir kızımız olacaktı adı da belliydi o kadar kesindi ki kız olacağı
hımmm daha ne söylesem dışarı çıkmak yasak yalvarırdım annemle ablamla çıkmama bile kızardı ben salak her zaman tamam hayatımm:)))

ahhh canım ben bir açıldım ayrıldıktan sonra bir para harcadım sorma bir de taksitlerim vardı beyaz eşya yemek takımı filan taksidi offf sormayın para biriktirmiştim evleneceğiz diye ha ha ha şimdi gözüm o parada dürtüyor o para gıcık oluyorum yaaa hımmm o paraya da araba almayı düşünüyorum

her gece yatarken dua ediyorum bize
geri dönmesini çok istiyorum yarın kalan cümlelerim var tamamlayacağım ve totosuna tekmeyi yapıştıracağımmm
inşallah evli mutlu çocuklu çok çok sevilin ama çokkkkkkk

atmaya calısıyorum baska seylerle ilgileniyorum :)

Allah bize yapılanları yapanların yanına koymaz =) onlardan çıkmazsa çocuklarından çıksın inşallah..

Canim beniim.
Insallah hersey diledigiin gibi olurr.
Icinde hic bir keske kalmaz, totosunada tekmeyi guzelce koyarasiin.
Bundan sonra hepimiz insallah sevdigimizden cok sevilirizz.
Allahta onlarin belalarini verir insallah yaa.
Canim sen once taksitleri bitir sonra araba alirsin.
Valla seninkine koyar altinda guzel bir arabanin olmasi
Basini duvarlara vurur insallah.

hepimizin ki en büyük taşı bulsun ve kafasını vursunnnn
bazen ölse üzülmem diyorum sonra tövbe ediyorum:))
taksitler de o pislik yüzünden evlilik hayallerim...

^ Su olsede kurtulsam dusuncesi benimde aklimdan cok geciyor.
En azindan mezarin icinde hayatina baskasi girmez, baska bir kizi bana cok gordugu mutlulugu vermez :))

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an...hissettiklerimi anlatamam şuanda.paylaşımına sağlık

Bu arada bebeğimm..Hergün daha mutlu olmana o kadar seviniyorum ki.Arkadaşlar pluie görmeyenler varsa ben sizin yerinize söyleyeyim dünya tatlısı.Bebeğim benim senin o fot.daki gülücüklü resmin var ya insanın kalbi yüzüne böylesine yansır.Çok tanımasamda seni çok seviyorum.Yanındayım.Dualarımla.Tabi hepimiz için dualarım.Yoldaşlarım benimm...Bu arada kızlar hepinize debbie macomber küçük mucizeler dükkanı kitabını tavsiye ediyorum :)

yaşananlar biz kadınlara evlenen evlenecek sevgilisi olan tüm bayanlara ders olsun..bu erkek milleti gebeydi lohusaydı hastaydı ustaydı dinlemiyor..anında fırsatları değerlendiriyorlar..sizde hayatınızı kendiniz yönlendirin sevin ama bağlanıp onsuz ömür geçmez demeyin..erkekler bunu bildikleri an dahada cesaretli oluyorlar..ben ünv. hayallerimi bıraktım eşim için..allahıma şükür şuan mutluyum 1 çocugum var ama 3 çocuk istiyorum ama okumamada devam ediyorum terzilik yapıyorum işim olsun istiyorum güvencem olsun hayatıma ben yönvereyim ve bana bu aşşağılıgı yapmaya kalkarsa elden ayaktan düşmiyeyim..olduktan sonra bir alemi yok değilmi...konu sahibi arkadaşım hernekadar yaşadıklarını yaşamammış olsamda hemcinsim olarak acını paylaşıyorum.inş..tez vakitte o hidsize mutluluğunla unutuşunla haddini bildirirsin..dualarım seninle

ayyy kızlar çok kıskanç olan erkekler o haltı yiyomudur sizce...benim eşimçokkıskançççç

ayyy kızlar çok kıskanç olan erkekler o haltı yiyomudur sizce...benim eşimçokkıskançççç

Bence bunu düşünüp kendini şimdiden üzme.Kafayı yer insan yoksa.Eğer öyle bişey yapıyosada Allah onun kirli yüzünü senin önüne sersin seni daha fazla kandıramasın.Bu şekilde dua et bence sadece ama onun dışında canını sıkma,kötü düşünüp o düşünceyi üzerine çekme.

Amin. Allah senden de razı olsun.

Alışkanlık işte, tanımadığım için öyle yazıyorum.Bundan sonra unutmazsan sana yazarken dikkat ederim. :)

Şuan tabiiki korkarsın, bunu yaşamak çok doğal.
Bunu söylemek kafi değil belki sana ama gelecek inan senin kıymetini sonsuza dek bilecek biri gelecek..
Çünkü kırgın kalplerin hep birgün çok mutlu olduğunu gördüm-duydum.

Bugun nasılsın ?

ay inşallah dediğin gibidir..evden çıkarken resmen adamın morali bozuluyo her dk aramalar saati saatine evde ol demeler..ama kendside ne varsa döker ortaya öyle gizli saklı görmedim birşeyini aman inş.yoktur öybe birşey ve olmaz.. olursada enson duyan kadın olmak istemem..allah korusun yarabbim..

Allah korusun.Ama bana fikrimi sorarsan çok sıkma.Sıkınca erkek kaçıyo.Güvenmediğini belli edersen uzaklaşır.Şüphelensende güveniyomuş gibi yap hatta o güveni ona hissettirerek o büyük sorumluluğu at boynuna.Pişman olacağın şeyler yapma bnm gibi ben çok sıktım sende yapma

slm kızlar..klübe benide alın yazacağım çok şey var aslında ama şaun o gücü bulamıyorum kendimde..yazdıklarını tek tek hem okudum hem ağladım canım çok sıkkın ama buraya girip yazılanları okumak kızların dayanışmasını görmek bile bana güç veriyor..Allah bu terkeden aldatan üzen erkekleri bildiği gibi yapsın..tuttukları altın olsun ama gözleri hep pırlantada( bizde:) ) kalsın.. puuffff

bnde nişantaşı cocuguyum bende unıversıte okudum benıde alsanıza aranıza :)))

korktugun ne varsa basına geliyo allahım bu erkekleri bildigi gibi yapsın hepsi aynı nefret ediyorum ama çözüm çok kolay baglanmayacaksın inanmayacaksın güvenmeyeceksin o da kadının kimyasına uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…