Bu işte :92::92:
Daha ne sürter onun burnu.. Ama yok affetmek ! Canımsın ya çok sevindim senin için..
İçimdeki kendini nasıl öldürdü nasıl !
Ama ders oldu bana da.. Bunu da atlatacağım ve çok daha güçlü bir kadın olacağım biliyorum
Demek ki böyle kafese koyandan korkacağız bundan sonra.. Kendi içleri fesat olduğu için tıkıyorlar bizi o parmaklıkların ardına demek ki... Kişi kendinden bilir işi hesabı.. Gözleri çıkasacalar,hormonları kuruyasıcalar
atmaya calısıyorum baska seylerle ilgileniyorum :)Kiyamam yaa. Bende bos oldugum gunler kafama daha cok takiyorum.
Aksama arkadasimin kinasi var. Cogu arkadasim gidemicek.
Ya yanliz gidicem yada hic gitmicem. Ne yapsam bilemedim valla.
Nolur o dusunceleri at kafandan. Bos ver Rabbim daha iyi daha durust daha namuslu birini cikarsin karsina insallah.
Mezhebi genis insandan hayir gelmez..
Bu arada demekki neymiiis, coook kiskanc olan erkeklerin kiskancliklari gozleri disarda olmasindanmiiss.
Kim bilir benim okuz hangi ellerde suan.. Allah hepsini pismanlikla imtihan etsin.
Mutsuz olsunlar bizsiz. Gebersizlerr..
canlarım kardeşlerim yoldaşlarım :)))))
yazamasam da çok aklımdasın bütün gün bazen diyorum tanımadığın insanları düşünüyorsun farkında mısın?
okudukça nasıl yaaa diyorsunn?
offfpufff tuvalete bile telefonla gideceksin ben banyoya bile telefonla girerdim
evde olduğum anlaşılsın diye evden çağrı atardım saat başı
aaa dur telefonlarımızda "eşim" diye kayıtlıydık bir kızımız olacaktı adı da belliydi o kadar kesindi ki kız olacağı
hımmm daha ne söylesem dışarı çıkmak yasak yalvarırdım annemle ablamla çıkmama bile kızardı ben salak her zaman tamam hayatımm:)))
ahhh canım ben bir açıldım ayrıldıktan sonra bir para harcadım sorma bir de taksitlerim vardı beyaz eşya yemek takımı filan taksidi offf sormayın para biriktirmiştim evleneceğiz diye ha ha ha şimdi gözüm o parada dürtüyor o para gıcık oluyorum yaaa hımmm o paraya da araba almayı düşünüyorum
her gece yatarken dua ediyorum bize
geri dönmesini çok istiyorum yarın kalan cümlelerim var tamamlayacağım ve totosuna tekmeyi yapıştıracağımmm
inşallah evli mutlu çocuklu çok çok sevilin ama çokkkkkkk
Rica ederim tatlim, bugun sana yarin Allah gostermesin ama belki bana veya baska birine.
Kadin dayanismasi icin sonuna kadarrr varim. Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza.
Forume biri bu yaziyi eklemisti..
Düşün ki tüm bunların asıl sebebi... aslında bir gün, tam da vaktinde babanın ellerini açıp da göğe "Rabbim.. kızımı doğru yola ilet... Ona zararı dokunacak kötülerden uzak tut" demiş olma ihtimali...
Düşün ki... tüm bunların asıl sebebi... aslında annenin bir gün, tam da vaktinde ellerini açıp göğe "Rabbim.. kızımı öyleleriyle tanıştır ki.. mutluluğu kat kat artsın" demiş olma ihtimali...
Düşün ki.. tüm bunların asıl sebebi... Bir gün ayaklarını yerden kesecek kadar kuvvetle aşık olduğun doğru kişi sana geldiğinde, senin acı tatlı tüm tecrübelerinle, en olgun seviyeye gelmiş hazır bir kadın olman içindi...
Eğlenceyi tercih etmiş biri için atmış kalbini suçlama sakın.. Ve yaşadıklarından duyduğun üzüntünün, onu kaybettiğin için olduğuna inandırma kendini.. Aslında sen... geçen emeğine üzülüyorsun... Oysa ardına bak ve şöyle de "Ben elimden geleni yaptım... Olmadı.." Emeklerin de senin yanına kar kaldı... İnan hayat tecrübeleri için, yaşadığımız o anlarda acı da duysak.. şükretmemiz gerek... Hayatımızın ilerleyen dönemlerinde bize çok yardımı dokunuyor hepsinin...
ayyy kızlar çok kıskanç olan erkekler o haltı yiyomudur sizce...benim eşimçokkıskançççç
Birsen82 ; öncelikle ne olursun sen de, siz değil.. Allah razı olsun senden, ben de inanmak istiyorum güzel günlerin geleceğine.. Birgün yeniden sevme ihtimali şuan beni deli gibi korkutuyor inan. Yeniden canım yanarsa.. Ama herşey biz insanlar için işte. Her gün yeni bir umut doğuyor.. Gelecek ne getirir bilinmez. Ama dilerim bana ettiğinbu dualar gibi seni de çok güzel günler bekliyordur.. Sağol, çook teşekkür ederim
Bence bunu düşünüp kendini şimdiden üzme.Kafayı yer insan yoksa.Eğer öyle bişey yapıyosada Allah onun kirli yüzünü senin önüne sersin seni daha fazla kandıramasın.Bu şekilde dua et bence sadece ama onun dışında canını sıkma,kötü düşünüp o düşünceyi üzerine çekme.
ay inşallah dediğin gibidir..evden çıkarken resmen adamın morali bozuluyo her dk aramalar saati saatine evde ol demeler..ama kendside ne varsa döker ortaya öyle gizli saklı görmedim birşeyini aman inş.yoktur öybe birşey ve olmaz.. olursada enson duyan kadın olmak istemem..allah korusun yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?