- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.941
- 28
- 31
Aslında şöyle kuaför adama konu sahibini ayarladıysa, konu sahibi de direk bakireyim dediyse ne bileyim.Çok karışıkKuafördeki kadının adama konu sahibini ayarladığı ve bundan dolayı para aldığını düşündüm ben. Çünkü direk neden otel lafını kullansın ki ?Nuri Alço misali
aaa siz benim deli tarafımı bilmiyorsunuz. öyle bir döverim ki adam feleğini şaşırır. Ama beceremedim işte. mesajlaşırken sinirden duramadımBunun denemesi mi olur? Ayrıca dövmeye gücün yeter mi, saçmalamıssınız
Bence kuaföre söyleyin. En azından kadın bilsin tanıştırmasın bidahaaaa siz benim deli tarafımı bilmiyorsunuz. öyle bir döverim ki adam feleğini şaşırır. Ama beceremedim işte. mesajlaşırken sinirden duramadım
Bence devam etmelisin büyük aşkMerhaba hanımlar işin içinden çıkamıyorum akla ihtiyacım var. Ne yapayım?
Benim devamlı gittiğim bir kuaför var. Başka bir semtte ana kız işletiyorlar. Fiyatları da gayet makul olduğundan 2-3 haftada bir giderim. Gide gele kaynaştık, annem de o kuaföre gitmeye başladı. Sonradan kadın beni bir tanıdığıyla tanıştırmak istedi. O mahallenin esnafıymış, çok iyi bir adammış herkesin yardımına koşarmış vs. Hatta birbirimizi görelim diye 1-2 kez dükkana çağırdı. Neyse en sonunda kabul ettim adamla görüşmeye başladım. 1 kez buluştuk. . Ben ona ilk buluşmadan açıkça bakire olduğumu evlenmeden cinsellik düşünmediğimi söyledim. (Aramızda yaş farkı var, kazık kadar adam. Beklentiye girmesin.) Problem olmadığını, öyle bir arayışta olmadığını söyledi.
Geleyim sadede. Adam bir gün mesajlaşırken yorgun olduğun söyledi. Konu otele gitmeye geldi. Otele gidecekmişiz, ona masaj yapacakmışım. Bunu okuyunca delirdim. Beni deniyor muydu yoksa sahi mi söylüyordu? Mesajlaşırken olur, peki dedim. Amacım adamla buluşunca otel kapısına gidecektim ve orada adamı eşşek sudan gelene kadar dövecektim. ', al sana mutlu sonra biten masaj, al sana rahatlama'' diye dayak atacaktım. Ama mesajlaşırken kendimi tutamadım birbirimze girdik. Ona ne kadar kötü biri olduğunu söyleyip engelledim.
Arkadaşlar ben bu durumu anlayamadım. Bu adam beni mi denedi? Hayır düzgün efendi de bir adaman benziyordu. Kuaför kadına para mı vermişti? Yoksa nasıl cesaret etsin otele çağırmaya? Aralarında bir pazarlık mı var? Şeytan diyor git kuaför dükkanına kadından hesap sor.
Sizce bu olanları unutup yoluma devam mı etmeliyim yoksa adamı arayıp açık açık sormalı mıyım? (para mı aldın diye)Teşekkür ederim.
gücüm öyle bir yeter ki anlatamam. insanın deli tarafına denk gelmeye gör. ben değil adam altımda kalırdı. ne kadınlar var erkekten bin beterBu nasıl konu ya?
_Merhaba ben ayşe.
_Ben murat.
_Ben bakireyim cinsellik düşünmüyorum.
_Öyle mi bana uyar no problem. Otele gelsene.
_Seni döveceğim.
Muhabbet bu mu yani?
Nasıl insanlar var hayatta hayret ya. Sizin gücünüz bir erkeği dövmeye yeter mi sizce.
Siyah kuşak karateciyim, işin teknik kısmını bırakalım. O ayrı. Ama ne kadar idmanlı olursam olayım benden 9 kat güçlü bir adama gücüm yetmez. Siz yürek mi yediniz?
Nasıl şuursuz bir konu bu ya?
Engelleyip geçmek zor mu? Kadın cinayetinin moda olduğu ülkede adam dövecekmiş. Kaç yaşındasınız çok merak ettim.
senaryo değil gerçek. bakireyim demekten kastım seks.İlk buluşmada adama bakireyim mi dediniz? Adam niye sizle ilişkiye başlayacak, pastanede muhallebi yemek için mi? Dokunmak, temas, öpüşme illâki olmayacak mı? Bir de adamı dövmek nedir? Senaryolara bak.
Kadindan neden para alsin ki ben orati anlamadim?hayır açık açık kuaför kadından para mı aldın sen diye soracağım. yoksa hiç muhattap olmamalı mıyım? onu sordum.
senaryo değil gerçek. bakireyim demekten kastım seks.
niye utanayım yahu? hırsızlık mı yapıyorum ahlaksızlık mı? ben utanılacak bişey yapmadım bayrak gibi ortadayı çok şükür adam utanılacak şey yaptıBakireyim dediniz mi gerçektenbugün de utandik şükür
Bu ilk buluşmada, ben bakireyim diye mi söylenir, hiç mi yol yordam bilmiyorsunuz?senaryo değil gerçek. bakireyim demekten kastım seks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?