Tanıştığım adam ve beni denemesi...

Abartmayınız nadir olsada var erkek döven kadınlar bizim bir teyze aynı anda 2 adamı paket etmişti polisler gelmişti 5 tane zor tutmuştu bu teyzeyi orta yaşlarda birisi idi şimdi aynı herkes korkar ondan

Bu ilk buluşmada, ben bakireyim diye mi söylenir, hiç mi yol yordam bilmiyorsunuz?
Bu adam da garip tamam ama siz de ne nerede ne şekil söylenir öğrenin bence.
tam yeri tam zamanıydı. beklentiye girmesin diye söyledim ona rağmen otele çağırdı. Bakire olduğumu söylemeseydim kim bilir ne teklif edecekti pis sapık

Mesajlaşırken olur, peki dedim. Amacım adamla buluşunca otel kapısına gidecektim ve orada adamı eşşek sudan gelene kadar dövecektim. ', al sana mutlu sonra biten masaj, al sana rahatlama'' diye dayak atacaktım.
Konu sahibi,bence kafan biraz kırık.
Hiç normal davranışlar değil bunlar.
Ayrıca kadın neden para alsin, adami insan sanmıştir,tanıştırmak istemiştir. Adam seni otele çağırdıysa kadının ne suçu var? Kendine neden hemen pavyona satılmış kadın muamelesi yapiyorsun?
Ayrıca ilk buluşmadan bakireyim demek ne kadar ezikce. İnsanlara ne senin biyerine girenden çıkandan.
Bence yol,yordam bilmeyen fevri birisin.
Konunu okurken resmen hababam sınıfındaki Perran kutman enerjisi aldım sizden

senaryo değil gerçek. bakireyim demekten kastım seks.
Yani armut gibi de bakireyim denmez ama. Senaryo derken kuaförle mi anlaşmış gibi şeyler yazmışsınız, ona istinaden dedim. Adam bir şeyler yaşamak istemiş olabilir, seks olmasa da öpüşmek, sevişmek gibi. Onunki de zamansız ve absürt olmuş, tıpkı sizin ilk buluşmada bakireyim demeniz gibi.

niye utanayım yahu? hırsızlık mı yapıyorum ahlaksızlık mı? ben utanılacak bişey yapmadım bayrak gibi ortadayı çok şükür adam utanılacak şey yaptı
Biz sizin adınıza utandik zaten. İlk buluşmada bakireyim demek, erkeğe bunu bir nimet gibi sunmak kadınlık adına utanç verici.

Yav şu görselle desteklemeli cuk oturan yorumlara ölüyorum

İlk görüşmede nasıl bekaretinize konu gelebilir

Otel kapısında dövme hayalleri falan baya baya ergenlik modları.

Kuaföre gider söylerdim.

Şaka gibisiniz. Kazık kadar adam diyorsunuz. Başka birini mi bulamadınız ? Ayrıca nasıl döveceksiniz ? Bir daha o kuaförede gitmeyin

Hahahja kesinlikle müthiş tespit.

Sinifa girer girmez ben 35 yaşında bir kızım diye vurgulamasi kismi aynı.

Kafeye giriyoruz. Sandalye çekip oturuyoruz.

"Ben hürrem ve ben bir kızım, bozkırda acan nadide bir çiçek gibi eldeğmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…