Merhaba arkadaşlar.Ben erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum.Bizimkilerin hiç haberi yok.Kpss sınavından sonra olacak inşallah.Ancak şimdiden heyecan bastı.Sizden yardım almak istiyorum.İlk tanıştırmalar nasıl olmalı.İlk kime söylemeliyim.Yapmamam gereken hatalar neler.Ya da nasıl anlatmalıyım gibi v.s.Birde iş ciddi yani tanıştırsam karşı taraf direk istemeye gelecek durumdalar şu an.O yüzden tecrübeli olan olmayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Siz neler yapmıştınız,nasıl tanıştırmıştınız.Bekliyorum yorumlarınızı şimdiden teşekkürler :)
Ben de takipteyim konuyu, ağustosta tanıştırcam inşallah.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur :)
Amin canım inşallah. Benim şansıma annem babama söylemişti ve babam zaten fotoğrafımızı görmüş ve tanımak istediğini söylemiş :)
Merhaba arkadaşlar.Ben erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum.Bizimkilerin hiç haberi yok.Kpss sınavından sonra olacak inşallah.Ancak şimdiden heyecan bastı.Sizden yardım almak istiyorum.İlk tanıştırmalar nasıl olmalı.İlk kime söylemeliyim.Yapmamam gereken hatalar neler.Ya da nasıl anlatmalıyım gibi v.s.Birde iş ciddi yani tanıştırsam karşı taraf direk istemeye gelecek durumdalar şu an.O yüzden tecrübeli olan olmayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Siz neler yapmıştınız,nasıl tanıştırmıştınız.Bekliyorum yorumlarınızı şimdiden teşekkürler :)
Bende daha anne bile bilmiyor.Galiba ilk iş ona söylemek :)
Anneme olayların ciddilleştiğini söyledim. Annem babama söyledi. İlk önce nişanlım geldi tanıştı. Sonra ailecek geldiler. Sonra söz için geldiler..
Bence de :):13:Bizdede tıpatıp aynısı oldu en doğrusuda böyle bence
bunları söyleme sırası bi sıkıntı oluşturmaz. öyle böyle bilsinler tanıştırmak istiyorsan erkek arkadaşının iyi niyetini onlara iyice hissettirmelisin, kendinin de kararlı olduğunu.
anne baba damattan tek beklentisi "kızını mutlu edebilecek potansiyelde olup olmadığıdır."
onlar bir kaledir. sen de o kalenin prensesi. seni almak için kaleyi güzellikle fethetmeli. misal tanışmaya gelecek ya, sana bi çiçek, annene de bi çiçek alsın.
hangi anne genç bir adamdan çiçek almaktan hoşlanmaz ki.
Merhaba arkadaşlar.Ben erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istiyorum.Bizimkilerin hiç haberi yok.Kpss sınavından sonra olacak inşallah.Ancak şimdiden heyecan bastı.Sizden yardım almak istiyorum.İlk tanıştırmalar nasıl olmalı.İlk kime söylemeliyim.Yapmamam gereken hatalar neler.Ya da nasıl anlatmalıyım gibi v.s.Birde iş ciddi yani tanıştırsam karşı taraf direk istemeye gelecek durumdalar şu an.O yüzden tecrübeli olan olmayan bütün arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Siz neler yapmıştınız,nasıl tanıştırmıştınız.Bekliyorum yorumlarınızı şimdiden teşekkürler :)[/QU
İlk önce annene söyle. Zaten annen gerekeni yapacaktır. Babana söyler. Benim sevgililik döneminde evdeki herkes bildiği için sıkıntı yaşamadım.Ancak tanışmaya ilk önce kendisi geldi sonra ki gelmeleri ailecek oldu tabiki isteme
Bu biraz da aile yapınıza bağlı aslında. Ben ikisine aynı anda söyledim. Erkek arkadaşım var evlenmek istiyoruz gibi açmadım konuyu ama. Okul çoktan bitti kendi işimi kurdum artık önümü görebiliyorum evlilik konusunu da bana düşündüren biri var vs diye girmiştim. Onlar da merakla ee kimmiş neymiş derken anlattım tabi sorular çok oluyorSonrasında da tanışmak istediler tabi bize geldi nişanlım. Sonra ailecek geldiler tanışmaya. Sonrasında da nişan oldu.
Heyecanlı süreçler ya ne yapacağını bilsen de elin ayağına dolaşıyor haklısın :) Burda önemli olan annenin babanın takıldığı konular neler ve nasıl insanlar. o hassasiyetleri dikkate almalısın. Mesela ben evlenmeye karar verdim desem biraz kırılabilirlerdi; o yüzden böyle biri var görüşmek istiyorum uygun mudur sizin için de gibi konuştum. 1 ay fln sonra da zaten tanışma oldu.
Hayırlısı olsun hakkında şimdiden tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?