- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
Aslında takıldığım bir konu daha var.Biraz kültürlerimiz farklı.Kendisi doğulu ben iç anadoluluyum.Bu durumu dile getiririken ne yapabilirim?
Ailem aslında çok fazla sorun edeceğini sanmıyorum ama işte yine de bazen korkuyor insan sorun çıkar mı diye.
Bende daha anne bile bilmiyor.Galiba ilk iş ona söylemek :)
Aslında takıldığım bir konu daha var.Biraz kültürlerimiz farklı.Kendisi doğulu ben iç anadoluluyum.Bu durumu dile getiririken ne yapabilirim?
Ailem aslında çok fazla sorun edeceğini sanmıyorum ama işte yine de bazen korkuyor insan sorun çıkar mı diye.
Hiç korkma, ben doğuluyum eşim batılı hiç de sıkıntı olmadııı:)
Tabi canım annene söyle oo gereken işleri halleder zaten. Bende annem söyledi. Pembe yi istremeye gelecekler diye. Kardeşimin biraz daha karışıklık mevzusu. Onuda annemle teyzem birlikte söylediler. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben anneme söylemeye çekinmiştim ama sonradan yakalandıksonra anlattım olan biteni babama söylemedik tabiki erkek arkadaşımın ailesi hatta sülalesi biliyordu bizi sonra bana bir iki görücü gelince tutuştu bizimkiler hemen beni istemeye geldiler istemeden ziyade tanışma oldu çünkü daha okullarımız vardı ama görüşmeleri tanışmaları hem çok güzel geçti hem de bizim için iyi olmuştu umarım senin için de güzel geçer tatlım
Bu işler her zaman planlı programlı gitmez. Ama girizgâh önemli tabi.
Annem zaten biliyordu. Bir süre sonra yani iş ciddileşince tanıştırmamı istedi. Annem öncülük eder zaten hep.
Eşim yemeğe geldi. Ailemle tanıştı.
Bir kaç gün sonra ben onun ailesiyle tanışmaya gittim.
Sen bunları atlat da gerisini zaten büyükler getiriyor.
annem tam bu sebep yüzünden 3 buçuk senelik sevgilimi hiiiiiiiççç görmemesine tanımamasına rağmen hala kabullenemediBende bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yinede annene bunuda söyle en azından haberleri olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annen nasıl biridir
erkek arkadaşım var desen ne der mesala
tepkisi çok önemli hemen babana söylerse olmaz
annen onaylacakki babanada annen onaylatacak
onun için önce annene tatlı dille acıkla
hatta önce annenle sevgilini tanıştır kaynaştır
sevgilin kendisini annene sevdirsin
gerisi kolay zaten
annen herşeyi halleder
ben anneme söylemiştim sonra tanıştırdım annem zaten tanıyordu azıcık sonra çok sevdi eşimde bana baskı yapıyodu babana söyle artık diye bende çekiniyordum hep:18: anneme şikayet etti eşim babama söylemiyor tanışmaya gelemiyoruz nişan yapamadık bi diye daha 1 aylık sevgiliyiz bu arada biz annemde benden gizli babama söylemişti babamın yüreğine iniyodu neredeyse
tabi benimde
bence anneler anlayışlı olurda babalar o kadar anlayışlı olmuyor tam 5 defa istemeye geldiler araya büyükler girdi öyle verdim babam babandan kork canım annen anlayış gösterir bence
kocana çok acıdım kelebekk
5kere istemeyemi gidilir yahu
babam 5. seferde verdiğinde biz inanamamıştık valla
inanmadı ki tekrar sordu sonrada şaka değil oldu artık haftaya gene istemeye gelmeyeceğiz o tuzlu kahveden içmicem bi daha demi dedikocan şok olmuştur
inanmadı ki tekrar sordu sonrada şaka değil oldu artık haftaya gene istemeye gelmeyeceğiz o tuzlu kahveden içmicem bi daha demi dedi(bunu sadece bana söyledi tabi)
ben her geldiğinde içirdimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?