tanker kadın

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
eşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı

Boy kilo aynı bana da eşim çok takılıyor ağır vasıta diyor bazen bende ona takılıyorum ama eğer sizi inceltmek için demiyorsa sıkıntı yapmayın bence

Çok ayıp. İnsan biraz düşünür de konuşur. Ne kadar kırıldığınızı söyleyin ona. Kilonuzla ilgili bir şey söyleyecekse başbaşayken söylemeli ve doğru kelimeler kullanmalı.

Kötü haber: Eşiniz bir denyo

Başkasının yanında demesi çok çok yanlış.

Burada bu tarz konuları çok görüyorum.
Erkekler neden bu konuda bu kadar düşüncesizler acaba.
Bence obezite gibi sağlık sorunu halini alan bir durum olmadığı sürece başkaları yokken demesi de yanlış. Bunun adı body shaming.

Daha önce birebirken söyledi mi ki hiç insan içinde sıfatlara kadar geldi..
Benzetmeni kendine sakla deseydiniz keşke.

Ağzına geleni söyledi diyip geçin bence. Akşam yatakta naz yapın Sizde ona takılın. Kilo vermek isterseniz de verin, böyle güzelim diyorsanız da etrafa böyle güzelim diyin. Beğenmiyorsan kapı orda diyin. Hayat bir şeylere takmak için çok kısa. Keyfinizi kaçırmayın, neye ,niye uzuleceksinizki

Eşin hangi köyün öküzü acaba. Böylesini ceviz ağacına bağlayıp saman koyacaksın önüne ki aslına dönüş yapsın.

O zayıf diye ne olmuş dünya yakışıklı falan mı
Sizin yerinizde olsa o tanker vucuduma degemezsin birdaha görürsün derdim.

evlendiğimden beri 18 kilo aldım, sabah tartıldım bir kilo daha almışım, eşim bana ne zaman diyecek merak ediyorum ben de
Haklısınız, siz yalnızken söyleseydi daha iyidi. Siz istiyorsanız verirsiniz, kendinizi böyle beğeniyorsanız vermezsiniz, önemli olan sizin seçiminiz.

Ay biz bu adamlara yeterince ağızlarının payını vermiyoruz ya, ondan böyle oluyor. Normalde kavga ederken bile dikkatli konuşan bir insanım. Belli başlı konuları bir türlü çözemiyorduk eşimle. Bir tartışmamızda canıma tak etti, ne düşünüyorsam cayır cayır söyledim. Bir baktım yıllardır çözülmeyen şeyler tek tek çözülmeye başladı bir anda. Bunca sene kendimi boşuna üzmüşüm valla. Eşiniz de olsa kimseye kendinizi ezdirmeyin. Toplum içinde diline geleni söylüyor mu, güzelce karşılığını verin. O utansın. (Gerçi şu hareketinden dolayı utanması lazım zaten de, neyse.) Sabahlara kadar düşünüp de kendinizi üzdüğünüze değmez. Kiloyu da kendinizi iyi hissedecekseniz verirsiniz.

Çok ayıp etmiş,hiç bir açıklaması olamaz söylediği şeyin. Sizde eşinizde beğenmediğiniz özellikleriyle isimler koyarak dalga geçin ozaman.. Sizin sorununuz kiloysa onunda başka olabilir,boy,saç,diş vs.. Ne ayıp şey..
Gerçeğe gelecek olursak 167 boya 70 li kilolar evet fazla,10 kilodan daha fazla vermeniz lazım normal görünmek için. En az 15..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…