tanker kadın

Kadına tanker demiş yatakta Naz mı yapsın? kırmızı geceliğini fln da giysin.. offff

Yeni doğum yapmışsınız emziriyorsunuz tabiki kilonuz olabilir. Emzirirken ne kadar diyet yapabilirsiniz ki
Sizi başkalarının yanında aşağılamış ne tepki verdiniz? En azından sen gibi öküz değilim deseydiniz bari
Sinir oldum
Sende zayıfsın ama kuş ötmüyor keşke azıcık yesen belki enerji olur de. sende ona bel altı vur. Hayvan herif

terbiyesiz herif

Ağzını topla tanker gibi üzerinden geçerim senin deseydiniz.
Yerinizde olsam bende başkalarının yanında olumsuz özelliklerini dilime dolardım.
Kendine yapılınca hoşuna gidiyor muymuş bir baksaydı.

Boyunuza göre kilolu değilsiniz ki balık etli tabir edilen vücudunuz var sanki. Bunu ilk kez ordami söyledi evdede yapıyormu bunu size

Kilonuz fazls degil esiniz odun. Yontmak icin en az 30 sene basina kakmaniz lazim. Bir de ilerde umarim kilo almaz,ilerde 1 kilo alirsa 10 kiloluk cektirin

kilo alınır, verilir, çok dert değil ama eşiniz ne kadar kaba ve düşüncesizmiş kusura bakmayın,
çok sinir oldum ne terbiyesizce bir hareket.

Eş kişisine arkadaşların bulduğu İsim, sıfat, zamir konularında tüm yorumlara katılıyorum hepsini bir çuvala doldurup eş kişisinin başından aşağı boca etmek istiyorum. Erkek denen kendini yunan heykeli sanan, saymaya kalksan 4523851258 tane kusura sahip bu cins maalesef kadının kilosuna gramına giyimine tarzına tercihine böyle kaba saldırıların da bir şiddet olduğuna aldırmaz bile. Biz kadınlar, aslında tüm insanlar plastik mankenler değiliz. Bu hayatta 48 kilo da oldum 95 kilo da oldum. Bir eş ya da sevgili ancak ve ancak sağlığından endişeleniyorum hayatım, daha fazla kilo almasan mı? diyebilir. Daha fazlasını söyleyemez izin vermesin buna hiç bir kadın. Kadını sütun bacaklı, manken edalı, süper fizikli diye tercih eden erkek bana yaş ilerledikçe ya da bir hastalık oluşunca ne yapacak diye düşündürür. Aksi düşünceler beni ilgilendirmiyor ama ben vücudumu dokunup sevmesine izin veriyorum diye kiloma vs mi eleştiri hakkı vermiyorum. Hele ki böyle çirkin bir tabirle herkesin içinde rencide eden bir erkekten Allah korusun. Ben soğurum böylesi kişiden ve bu benim elimde olmaz. İzin vermeyin konu sahibi arkadaşım. Ciddi şekilde konuşun asla bir daha bu vb saygısızlık istemiyorum deyin. Birbirimizi rencide etmek için mi evlendik. Böyle kabalığı hiç yakıştıramadım sana. Birbirimizden soğumamızı uzaklaşmamızı mı istiyorsun. Asla tekrarlama bunu deyin ve bir kaç gün surat asın, üzgün takılın, düşüncelere dalın, çok kırıldım çok filan deyin. Anca böyle akıllarına giriyor bu tiplerin

Aslinda cokkilu degilsiniz,esiniz tam bir okuz belli ki

Ben ayni boyda 80 kiloyum. Hicte tanker gibi falan degilim. Bilemedim simdi aslinda biraz göbek disinda iyiym yaa...
Bu arada esiniz kabalik yapmis.

Evet tanker gibiyim çarparsam hastanelik ederim ayağını denk al diyebilirsiniz yani ben olsam kesin derdim. Kilo bizim hayatımızda pek problem değil eşim de ben de normal kilomuzun üstündeyiz dolayısıyla kimse kilo mevzusu açamaz ama velev ki açacak olursa ben Allah yarattı demem.

evlenince kendi bedenimizin üzerinde laf söylemeye hakkı mı oluyor ki kilonuz normal konuşarak halledebilirsiniz bence şimdiden iyi şanslar

Size o boyda öyl dediyse biz ölek eşiniz saçmalamış ben 1.60 boyla daha yeni 72 kilo oldum 84 kilodan indim, sizde ona mutlaka mana bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…