Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben geldim kuzular askı memnuya dalmısım yaa
bugün senligede gitmedim askı memenu var diye zemuszemus
zaten bitiyormus
bilmiyorumkismile

islandım mavi elbise cok hos yaa bitince hemmen foto istiyoruz :jeyyar:

Offf bayıldık allıklara harikaymışş:asigim: akitramm ya yerim senii ben de istiyom jelibon:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullann kankamm

dün moralim bozuktu sizide sıkmak istemedim canım o yüzden ses etmedim

sendemi
Ceylom aşkısı moralin bozuk olduğunda da gel o kadar mükemmel insanlar var ki burda hem seni rahtlatıyorlar hem de senin mantıklı düşünemediğin yerde sana yardımcı oluyolar.
canım tanrıcam seni cooook seviyorum Şeniz
bana bunları yollamıs okdr da tembihlememe ragmen bisürü sey yollamıs ya =)
bunu en kısa zamanda tekrarlamalıyız cok heycanlı bişey bayıldım :=)

Ayy kanka bayıldımmm süperrr nasılda yakışır sana:asigim:

Eda yaptığın çok büyük terbiyesizlik kimseyi kandırmaya hakkın yoklmaz:

İsland cnm ilk elbise harika göğüs kısmı boynundaki aksesuar harika bence ama üst kısım ztn gösterişli böyle bi elbisenin altı sade olmalı hareketli olduğu zaman basitleşir eğer etek kısmı hareketli olsun diyosan üst kısım sade olmalıbayanssulusmile

Bunun krem rengini de kep töreni için diktireceğim. Fiyongu olmucak ama.kaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]

yupppii bu sefer kaçırmadım hihoyyytakitim süpperrr olmuşş ya bende istiyorum yaa bayıldımm:asigim:
tsk ederm tatlısım cok güzel bi lens balık gözü gibi durmuyor inan :dance:
gözlerini yirim :)
bende seni yirim opuyorumnanaktan
Akitimm harika olmuş:asigim: gerçi sadece gözünü gördük öyle anlayamayız ki tam yüz olsaydıeyvahedigeldismile

tsk ederm bibertom bnm begenmenize cok sevindim :dance:
tam yüz cekmemiştim canımcım bidaha ki sefere artık hihoyyyt

süper ya gerçekten cnm numarası ve markası nedir bide sana ne kadara mal olduCADIARZU

süper ya gerçekten cnm numarası ve markası nedir bide sana ne kadara mal olduCADIARZU

canım hemmeeen yardımcı olayım sana aklinialirimsmile
lens markası solotica renk esmeralda
asagıdaki linklerden incele tatlıs boshayallersmile

http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/293191-solotica-lens-kullananlar-kullanmaya-dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/357567-solotica-lens-satin-almanin-kac-yolu.html

bitti aşkı memnu.. şu zalak beşir ne çok gizem yaptı yaa..:mymeka:
öfff.. ölmüyo da bi türlü...:dilcikar:

Akitroş..ben bişey anlamadım lenslerden tam yüz fotonu koy canım saç ten renginle örtüştü mü görelim ondan sonra olmuş ya da olmamış deriz..guclubacismilea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…