- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.941
evet bunu ben de düşündüm ama öyle bir şey olsayıd perim gelip, eda hediyesini gönderdiğini bana bildirdi ama hediyem gelmedi derdisuperim inan bende çok üzüldüm zaten edaya soylediklerimide alıntıladım okumussundur ...tabi bu sadece burada gecen konusma bunun bir de ayrıntıları var (özel msjla olan)
benim senden ögrenmek istedigim tek birsey var bu arkadaş sana msj attı mı hediyelerinin eline ulastı mı vb. diye
gacım inanır mısın en son o kaldığı zaman düşündüm ki bu kız avondan yeni katalogdan siparişlerini bekliyor, öyle ya bunun belli bir gelme süresi vardır kolisi eline geçince elbet gönderir dedimakannehir tabi bu arada ne gelip özür beyan etti be bir şey:1shok:çok ayıp..kendine bi ton kozmetik falan almış..avon temsilcisiymiş madem..superisine de avondan herhangi bir hediye gönderebilirdi..kendisi oradan indirimli alıyor..
ona kim göndermişti hediyesini..ona hediyesi gitti..kendisi neden böyle bişey yaptı anlamsız geliyor..
bence göndermedi, göndermiş gibi blöf yapıyor..
evet bunu ben de düşündüm ama öyle bir şey olsayıd perim gelip, eda hediyesini gönderdiğini bana bildirdi ama hediyem gelmedi derdilmaz:
artık herşey online kontrol yapılıyor
pttnin bile kargo fişinde numara var onunla online kontrol yapılıyor
tosbişim ayakkabılara bayıldım hele kırmızı olanaa:asigim:
islandım güle güle kullan aldıkalrını bence lacivert olan çok güzel ama aksesuarıyla birlikte o olmadan belki bu kadar güzel durmayabilir:1hug:a.s.
bende gıcık oldum edaya bu kadar yüzsüzlük olmazki ayıp ya madem durumun yok almıcaksın katılma ozamn livom durum eşitlensin diye onun yüzünden çekilişe katılmadı ayıp değilmi yaklava:
Minikim aksesuar kullancaz canım ama aynısı olmucak ben daha kibar bir şey düşündüm bakalım
Tanrıçam kayınannem bugün ölçülerimi aldı yarın kumaşı alacağız. Model olarak şuna karar verdim:
Mavi elbisenin göğüs kısmı olacak ama kullanılan aksesuar beyaz taşlı daha ince bir şey olacak.
Etek kısmı siyah elbiseninki gibi olacak. Eteğin gelişi çok hoşuma gitti yan geliyor sonra katlar eşitleniyor. Birazcık uzattırcam boyunu. Bir de eteğin yan gelen kısmı var ya oraya da göğüste kullanılan aksesuardan kullanıcaz.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
tosbişim ayakkabılara bayıldım hele kırmızı olanaa:asigim:
islandım güle güle kullan aldıkalrını bence lacivert olan çok güzel ama aksesuarıyla birlikte o olmadan belki bu kadar güzel durmayabilir:1hug:a.s.
Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum:1shok:
Gerçekten 3 kuruşluk bir olay bu kadar uzatılmamalıydı.
Superisi ne desen haklısın canım ama artık sana dünyaları göderse de bir şey ifade edeceğini sanmıyorum.
islom karar vermişsin ne güzel..fakat bi fikir vereyim..göğüse konan aksesuradan eteğe de konulursa biraz fazla göz yorucu,kalabalık olur elbise diye düşünüyorm..eteğine koyma diyorum..
Fondötensiz mezuniyet makyajı olur mu kısss..ben max faxtor lasting performans kullanıyorum parlama carlama bişey yapmıyor..
ama yazın sıcakta hangi fondöten olursa olsun, biraz parlar canım unutma..ama kontrol edersin sık sık..pudrayla pıt pıt yaparsın..
fondöten konusunda yine fikir sor arkadaşlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?