Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım benim
2 hafta önce dedi ki öğrenciyim biraz sıkışıktım zar zor aldım gönderdim
madem zor aldı insan bi merak eder ilgilenir hediyem ulaştı mı, millet ne der diye
yazık! bir de avon temsilciliği yapıyor, bu sorumsuzlukla müşterisini nasıl memnun ediyor bilemiyorum
kimse bu dünyada böyle ucuz şeylerle bir şeyler kazanamaz
yarın öbür gün aynı şey kendi başına gelir
hatta kendi gibi sorumsuz bir müşterisi olur kimbilir!
sadece empati!
ben 2 aydır bir mahcubiyet hissetmeyip özür beyan etmemesine, bu konuyla heyecanla mutlulukla ilgilenmeyişine takığım zaten, bir de gönderdim diyor, hani nerde hediye?

temeltospam ayakkabıları bizler için eklemissin çok tesekkur ederiz cnm o kadar çok begendim ki hepsi ayrı güzel bizlerde fikir edinmiş olduk ...çok sagol gülüm

çok ayıp..kendine bi ton kozmetik falan almış..avon temsilcisiymiş madem..superisine de avondan herhangi bir hediye gönderebilirdi..kendisi oradan indirimli alıyor..
ona kim göndermişti hediyesini..ona hediyesi gitti..kendisi neden böyle bişey yaptı anlamsız geliyor..
bence göndermedi, göndermiş gibi blöf yapıyor..

evet bunu ben de düşündüm ama öyle bir şey olsayıd perim gelip, eda hediyesini gönderdiğini bana bildirdi ama hediyem gelmedi derdilmaz:
artık herşey online kontrol yapılıyor
pttnin bile kargo fişinde numara var onunla online kontrol yapılıyor

gacım inanır mısın en son o kaldığı zaman düşündüm ki bu kız avondan yeni katalogdan siparişlerini bekliyor, öyle ya bunun belli bir gelme süresi vardır kolisi eline geçince elbet gönderir dedimakannehir tabi bu arada ne gelip özür beyan etti be bir şey:1shok:

dogru haklısın melegim o açıdan pek düsünmemiştim

ya şu da olabilir adresi yanlış yazmış olabilir ptt görevlilerinin hatası olup karşı tarafa ürün gitmemiş olabilir yani hersey olabilir ...ya superisine bir mesaj yeterdi "hediyen eline ulastı mı cnm" diye ...ben hayatımda boyle birsey gormedim

Son düzenleme:

dolgu topuk olmasaymış keşke, rengine bayıldım

ah bu, buna bayıldım hayalimdeki ayakabı:asigim:

iyi ki eklemişsin tospiş, içim açıldı valla. güle güle giykaydirigubbakcemile5

Yok Livim bana ne gönderdim diye nede eline ulaştı mı diye herhangi bir mesaj gelmedi ama hadi adresi yanlış yazdı ben tel numaramı da vermiştim diyelim ki yanlış adrese gitti o adreste benim ismimde biri olmadığı anlaşıldığında tel ile görevliler bana geri dönmez miydi yani bana çok anlamsız geliyor.Diyelim bana ulaşmadı kargo geri Edaya gider yerine ulaşmayan gönderiler sahibine iade ediliyor.
Açık konuşmak gerekirse ben aldığı kozmetikleri görünce biraz sinirlendim madem kendine makyaj malzemesi alacak kadar durumu var bu sorumsuzluktan başka bişey değildir cidden kırıcı olmak istemiyorum ama sinir olmadım desem yalan söylemiş olurum yapılan cidden çok büyük AYIP ...

Bugün aldıklarım.
Beyu far bazı güzelmiş sevdim.
Beyu pudra hiç aklımda yoktu:1ninca:
Mezuniyet makyajımı kendim yapacağım canlarım.
Fondoten alsam mı bilemedimbilmiyorumkismile Cildim yağlı hiç sevmem fondoten pudra sürmeyi ama pudrasız olmaz diye aldım. Fondoten alırsam ne tavsiye edersiniz yağlı ciltler için parlama ve sivilceye neden olmayacak bir marka?

[/url][/IMG]

Tanrıçam kayınannem bugün ölçülerimi aldı yarın kumaşı alacağız. Model olarak şuna karar verdim:
Mavi elbisenin göğüs kısmı olacak ama kullanılan aksesuar beyaz taşlı daha ince bir şey olacak.
Etek kısmı siyah elbiseninki gibi olacak. Eteğin gelişi çok hoşuma gitti yan geliyor sonra katlar eşitleniyor. Birazcık uzattırcam boyunu. Bir de eteğin yan gelen kısmı var ya oraya da göğüste kullanılan aksesuardan kullanıcaz.

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

tosbişim ayakkabılara bayıldım hele kırmızı olanaa:asigim:

islandım güle güle kullan aldıkalrını bence lacivert olan çok güzel ama aksesuarıyla birlikte o olmadan belki bu kadar güzel durmayabilir:1hug:a.s.

bende gıcık oldum edaya bu kadar yüzsüzlük olmazki ayıp ya madem durumun yok almıcaksın katılma ozamn livom durum eşitlensin diye onun yüzünden çekilişe katılmadı ayıp değilmi ya klava:

Minikim aksesuar kullancaz canım ama aynısı olmucak ben daha kibar bir şey düşündüm bakalım

bende gıcık oldum edaya bu kadar yüzsüzlük olmazki ayıp ya madem durumun yok almıcaksın katılma ozamn livom durum eşitlensin diye onun yüzünden çekilişe katılmadı ayıp değilmi ya klava:

Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum:1shok:
Gerçekten 3 kuruşluk bir olay bu kadar uzatılmamalıydı.
Superisi ne desen haklısın canım ama artık sana dünyaları göderse de bir şey ifade edeceğini sanmıyorum.

islom karar vermişsin ne güzel..fakat bi fikir vereyim..göğüse konan aksesuradan eteğe de konulursa biraz fazla göz yorucu,kalabalık olur elbise diye düşünüyorm..eteğine koyma diyorum..
Fondötensiz mezuniyet makyajı olur mu kısss..ben max faxtor lasting performans kullanıyorum parlama carlama bişey yapmıyor..
ama yazın sıcakta hangi fondöten olursa olsun, biraz parlar canım unutma..ama kontrol edersin sık sık..pudrayla pıt pıt yaparsın..
fondöten konusunda yine fikir sor arkadaşlara..

Teşekkür ederim canısımopuyorumnanaktan

aynen şurda eğlenceli bi olay yapalım dedik birbirimize anılarımız olsun dedik kızın yaptığına bakkötükedihüso çok ayıp yaa:umursamaz:

He sonunda karar virdim heidinin güzel gözlü aplası
O konu kafamda muallakta doğru diyon gacım alcam orası içinde ama hoşuma gitmezse oraya koymayıveririz etek yeterince hareketli zaten.
Cildim yağlı olunca pek bi nazlı oluyo fondoten de gece makkajının vazgeçilmezi onun için pudra da aldım üstüne basıvercem:lepi:
Loreali çok kişiden duydum kız yapısı hafşfse onu düşünebilirim.
Du bakalım diğer kokoşlarım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…