Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aynen şurda eğlenceli bi olay yapalım dedik birbirimize anılarımız olsun dedik kızın yaptığına bakkötükedihüso çok ayıp yaa:umursamaz:

evet tatlım yaaa..madem güvenemiyorsun..neden kendini ortaya attın ,kimse sen de gel katıl demedi..teklif kendisinden geldi..
öğrenci olmak mazeret değil..burada öğrenci de var,çalışmayan arkadaşlarda var..madem katıldın kendi bütçeni ayarla..lmaz:

tamamen mesuliyet eksikliği..guclubacismile

islom loreal true match i mi diyon..o da güzel..testerlardan hergün git dene..
bir gün birini, bir gün birini..:1rolleyes:

aşkı memnu başlıcak kaçıyom..sona görüşürük hatunlar..yerimseniben

aynen öğrenci olmak bahane değil tabiki bizlerde öğrenciyiz ama ayarladık ona göre kendimizi:umursamaz: bide utanmadan yalan söylemiyomu klava:

ilk mavili elbisenin modeline bayıldım pembeli siyahlı aynı tonlamalı olarak düşünülebilir çok hoş olur askısı gereksiz ama olacaksa da daha şık taşlı olabilir :icecream:

islom cicilerini güle güle kullanopuyorumnanaktan
elbisende kafanda fikir oluşmasına sevindimzemuszemus
ben bile bazen vitrinde bir elbise görünce bunu islo beğenir mi diyomkaydirigubbakcemile3

bende bayılıyorum o ayakkabıya ama daha hiç giymedim sempatiksalakcinni
evet canım fatihten aldıklarım teşekkürler komşim
sağol bebeğim tam ayakkabı aşığı bi hatunum ama taktığım ayakkabıyı giyer diğerlerini çok kullanmam :)

hediye mevzuna gelince kendine güvenmiyosan girmiceksin çekilişe ben artık bunun altında kötü niyet arıyorum.
bi dahakinde yabancı almayalım listeye
temeltospam ayakkabıları bizler için eklemissin çok tesekkur ederiz cnm o kadar çok begendim ki hepsi ayrı güzel bizlerde fikir edinmiş olduk ...çok sagol gülüm
sağol meleğim
senin için açılcaksa bende eklicek ayakkabı var daha nikoncanım yarında eklerim opuyorumnanaktan

sağol bebeğim ..
bende senin bacaklara hastayım sempatiksalakcinni

islandcım karar kılmış olduğuna sevindim ..
eminim çok yakışcak kuzum bayanssulusmile

isomm max iyidir cnm bende onu tavsiye ediyorummboshayallersmile

islom loreal true match i mi diyon..o da güzel..testerlardan hergün git dene..
bir gün birini, bir gün birini..:1rolleyes:

aşkı memnu başlıcak kaçıyom..sona görüşürük hatunlar..yerimseniben
Loreal ve max var aklımda kuzular deneyim bari dediğin gibi canom
ilk mavili elbisenin modeline bayıldım pembeli siyahlı aynı tonlamalı olarak düşünülebilir çok hoş olur askısı gereksiz ama olacaksa da daha şık taşlı olabilir :icecream:
Askısı bana da kaba gözüktü canım ben daha ince taşlı bir şey düşünüyorumboshayallersmile

ilarzum çok tşk ederim ilgine canımmolumunekankayizsmile
ama artık aldırıdım inceler şuan da,yavaş yavaş uzarken şekillendirilecek ,inş. bakalım eyvahedigeldismile

bu arada bu blog adresim

http://pandorabazaar.blogspot.com/

başka pandora isimli bloglar var aynı sı da var yurt dışında o yüzden sorunlu oluyor,grmek..blogun adını değiştirecim sanırım opuyorumnanaktan

islom cicilerini güle güle kullanopuyorumnanaktan
elbisende kafanda fikir oluşmasına sevindimzemuszemus
ben bile bazen vitrinde bir elbise görünce bunu islo beğenir mi diyomkaydirigubbakcemile3
Çok tatlısın nikonum ya kıyamam islosunu da düşünürmüşolumunekankayizsmile

Tospam sonunda karar verdim canım çok opuyorumnanaktan teşekkür ederim.
Ayakkabı tükkanına bayıldım sağlıkla giyboshayallersmile

he valla daha koymadığım yazlıklar var ..
sporlar var eklemediğim kışlıklarıda eklersem
tükkan açabilirim ..

kuğu gibim olcan o gün islandım ben eminim

kokoşum keşke müsait olsan da çantalarını da çeksen
kimbilir daa ne çantalar vardır sende :kedi:

pandoram yooyasakkelime blogunun ismini değiştirme çok asil karizma bir isim buzemuszemus

çantalar var ama çoğunu dağıttım kuzum ..
onlarıda çekerim h.sonu eklerim..
nikoncanım isterde ben vakit yaratmam mı olumunekankayizsmile

ıslandım
tatlım elbisenin bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum bidenem eminim harika bişey olacaktır sende içinde kuğu gibim olursun mezuniyetin en havalı kızı da sen olcan valla millet gözünü üstünden alamayacak sanırım o gün senin için güzel olduğu kadar erkek arkadaşın için bakışları kontrol etmekten dolayı bir o kadar yorucu olacak :jeyyar:
Ayrıca mezuniyet makyajı bahanesiyle makyaj malzemesi stoğu da yapmış oluyorsun valla gerçi, günlük fontodeten pek kullanılmıyor ama olsun özel zamanlar için elinin altında bulunması iyidir fıstıkım benim
Ay şekerparem o gün elbise ve makyajınla foto isityoruz valla ben çok merak ediyorum hata senden heycanlıyım galiba aklinialirimsmile

çantalar var ama çoğunu dağıttım kuzum ..
onlarıda çekerim h.sonu eklerim..
nikoncanım isterde ben vakit yaratmam mı olumunekankayizsmile

Tembelim sen o ayakkabıların çoğunu yeni mi aldın bidenem nirden ne kadar aldın fıstıkım indirim falan mı vardı acep merak ettim de malum ben geçmişi okuyamadım daha da yalnız modelleri züpper bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan

yok canım bi anda almadım
büyük bi kısmı gecen yaz alındı ..
bi kısmı geçmişten geliyo :)
bu yaz heçbişi almıcam eldekilerle idare edicem ..
çoğunu bulamazsın piyasada hepsi geçmiş sezon ürünleri

ben havuçlu kek yapiyom laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…