- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.961
aynen şurda eğlenceli bi olay yapalım dedik birbirimize anılarımız olsun dedik kızın yaptığına bakkötükedihüso çok ayıp yaa:umursamaz:
evet tatlım yaaa..madem güvenemiyorsun..neden kendini ortaya attın ,kimse sen de gel katıl demedi..teklif kendisinden geldi..
öğrenci olmak mazeret değil..burada öğrenci de var,çalışmayan arkadaşlarda var..madem katıldın kendi bütçeni ayarla..lmaz:
tamamen mesuliyet eksikliği..guclubacismile
2 elbisede çok güzel cnm süper bişey çıkıcak ortayaŞeniz:1hug:
islom loreal true match i mi diyon..o da güzel..testerlardan hergün git dene..
bir gün birini, bir gün birini..:1rolleyes:
aşkı memnu başlıcak kaçıyom..sona görüşürük hatunlar..yerimseniben
Beğenmene çok sevindim canım:1hug:
Bitsin hemen paylaşıcam zaten fotoları.
bende bayılıyorum o ayakkabıya ama daha hiç giymedim sempatiksalakcinnialıntı yapmıştım ama şuan çok sinirliyimklava:
bir insan nasıl bu kadar geniş olabiliyo ve ayrıca bile bile yalan söylüyo anlam veremiyorumklava: eda17 yazıklar olsun ve bu kızın hediyesini almayıp da anneler günü indiriminden aldıkların gözüne dizine dursun çok sinirliyim çokkaydirigubbakcemile
tembel tospa ayakkabılarına bayıldımmm
sen tam bi kokoşsun anam her türlü techizat var
hele kırmızı platform topuk ayakabına bitttim
evet canım fatihten aldıklarım teşekkürler komşimsuperisi hediyeni almamış olman üzücü canım..
evet eda17 hediyeyi postaladığını söylemişti..postada kaybolmuş olacağını sanmıyorum..
kaybolsa bizlerden birkaçınında kaybolurdu..Şayet göndermediği halde öyle diyorsa çok ayıp..:umursamaz:
Kimse kimsenin gönderdiği hediyenin maddiyatında değil tabi..sadece bir hoşluktu birbirimize..
Düşündüğüm şeyse, çok kınıyorum bu durumu.lmaz:.ben edanın yerinde olsam tekrar postalardım bir hediye..
tospişim o ayakkabılar neeeee?akannehir
çok tatlılar..hele kırmızı platformlar çoook güzel ,fatihten aldıkların bunlardır..
hepsini güzel günlerde giyzemuszemus,tıkır tıkır gez dolaş sıska tospiş..olumunekankayizsmile
sağol bebeğim tam ayakkabı aşığı bi hatunum ama taktığım ayakkabıyı giyer diğerlerini çok kullanmam :)Tembelim Maşallah ayakkabıların hepsi birbirinden güzel ve rangarenk canım hepsini güle güle kullan ayrıca cidden hem spor hem klasik hem topuklu hem düz taban ne ararsan var kıyafetine uygun ayakkabı bulmakta hiç sıkıntı çekmiyorsundur sanırım aklinialirimsmile
sağol meleğimtemeltospam ayakkabıları bizler için eklemissin çok tesekkur ederiz cnm o kadar çok begendim ki hepsi ayrı güzel bizlerde fikir edinmiş olduk ...çok sagol gülüm
senin için açılcaksa bende eklicek ayakkabı var daha nikoncanım yarında eklerim opuyorumnanaktan
tosbişim ayakkabılara bayıldım hele kırmızı olanaa:asigim:
sağol bebeğim ..
bende senin bacaklara hastayım sempatiksalakcinni
islandım güle güle kullan aldıkalrını bence lacivert olan çok güzel ama aksesuarıyla birlikte o olmadan belki bu kadar güzel durmayabilir:1hug:a.s.
isomm max iyidir cnm bende onu tavsiye ediyorummboshayallersmile
Loreal ve max var aklımda kuzular deneyim bari dediğin gibi canomislom loreal true match i mi diyon..o da güzel..testerlardan hergün git dene..
bir gün birini, bir gün birini..:1rolleyes:
aşkı memnu başlıcak kaçıyom..sona görüşürük hatunlar..yerimseniben
Askısı bana da kaba gözüktü canım ben daha ince taşlı bir şey düşünüyorumboshayallersmileilk mavili elbisenin modeline bayıldım pembeli siyahlı aynı tonlamalı olarak düşünülebilir çok hoş olur askısı gereksiz ama olacaksa da daha şık taşlı olabilir :icecream:
ebişim foto lazım böle pek iştah açıcı olmuyor:)))
pandoram gönlü yumuşağım yüzü sertim:))
kaş konusunda az bişeyler diyeceğim var hele bak:)
öncelikle bloğuna giremiyom bulamıyorum öle bi blok sinir oldum. pandorabazaar yazıyorum gugıldan bişey çıkmıyor.
yarışmadaki kaşlarına baktım detaylı; kaşlarının burun yönüne olan kısmının fazla uzun olduğunu farkettim elim ile fotoğrafta göz pınarından dik olarak parmağımı tuttum kapattım önceki kısmı ifaden biraz daha yumuşadı. Kaşların fazla kalkık havaya canım. o yüzden de bi ebru gündeş eli maşalı havası hakim. bir de tabiki bakışların. bu yarışma makyajında gülerken bile bir sertlik alaycı bir tavır var (dudak kısmında) belki de yukarı bakmandan ötürü. avatarındaki fotonda karşıya bakıyorsun göz hizzasına o fotonda farkındaysan sertliğin s si yok. kaşlarını kesebilirsin evet çok az biraz daha kısa kaş daha da yumuşatır bence.
şöyle bir deneme yap evde.
yara bandıyla kaşlarını iki uçtan kısaltmış gibi yapıştır kamufile et. (yara bandını önce başka yerlere de yapıştır çek ki kıllar kopmasın bide aklıma geldi şimdi)
sonra da kaşlarını o kavis yaptığın yerin altını biraz doldur hafif o kısmı aşağı doğru tara biraz insin ordaki kıllar. o şekilde biraz bak bakalım foto falan çek o halini. bakalım farkedecek mi.
bir çiçek suratlı yazmış hatırlayamadım şimdi kimin yazdığını , kavisin burna yakın olmasıyla da alaka kurmuş. kesinlikle doğru aynı olay annemde de oldu ben de kavisi kaydırdım. şimdi çatık bi ifade yok annemde.
naçizane
Çok tatlısın nikonum ya kıyamam islosunu da düşünürmüşolumunekankayizsmileislom cicilerini güle güle kullanopuyorumnanaktan
elbisende kafanda fikir oluşmasına sevindimzemuszemus
ben bile bazen vitrinde bir elbise görünce bunu islo beğenir mi diyomkaydirigubbakcemile3
bende bayılıyorum o ayakkabıya ama daha hiç giymedim sempatiksalakcinni
evet canım fatihten aldıklarım teşekkürler komşim
sağol bebeğim tam ayakkabı aşığı bi hatunum ama taktığım ayakkabıyı giyer diğerlerini çok kullanmam :)
hediye mevzuna gelince kendine güvenmiyosan girmiceksin çekilişe ben artık bunun altında kötü niyet arıyorum.
bi dahakinde yabancı almayalım listeye
sağol meleğim
senin için açılcaksa bende eklicek ayakkabı var daha nikoncanım yarında eklerim opuyorumnanaktan
sağol bebeğim ..
bende senin bacaklara hastayım sempatiksalakcinni
islandcım karar kılmış olduğuna sevindim ..
eminim çok yakışcak kuzum bayanssulusmile
estağfirullah canım benim:kedi:çantalar var ama çoğunu dağıttım kuzum ..
onlarıda çekerim h.sonu eklerim..
nikoncanım isterde ben vakit yaratmam mı olumunekankayizsmile
çantalar var ama çoğunu dağıttım kuzum ..
onlarıda çekerim h.sonu eklerim..
nikoncanım isterde ben vakit yaratmam mı olumunekankayizsmile
Tembelim sen o ayakkabıların çoğunu yeni mi aldın bidenem nirden ne kadar aldın fıstıkım indirim falan mı vardı acep merak ettim de malum ben geçmişi okuyamadım daha da yalnız modelleri züpper bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?