- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.261
kesinlikle dedim ya ben fondötenden nefret ederim diye ama bunu sevdim rahasız etmiyor akmıyor etrafa sürünmüyor kıyafetlere bulaşmıyor aksam makyajını temizlerken pamukta görüyorsun sadece fiyatı ykmde 43 tü ama parfümerilerde daha uygun olur muhtemelen
minikcim ben çıkıyorum tatlım öpüyorum seni çok opuyorumnanaktan
güle güle cnm bende seni öpüyorm görüşrüzzopuyorumnanaktan
canom hafifledi ama henuz gecmedi ben burdayım diyo
banada endoskopi yolları görünüyor sanırımeyvahedigeldismile
minik ant.da nereye gidiyorsun? ne iş yapıcaksın şeker kızkendi..
merkeze gidiyorum fıstıkımm opuyorumnanaktanotelde olucam cnm resepsiyonist olucam sanırımmbilmiyorumkismile
ohhh..fıstık gibi iş.:lepi:.hem tatil hem iş..kebap..hihoyyyt
april kızanı ,bu cecil ürünleri nerelerde var yaa..ben hiç rastlamadım veya gözüme çarpmadı..guclubacismile
üfff kızlar yaa..dr.dan geldim yine..kolonoskopi ve endoskopi tetkikleri verdi..naapçam bilmiyom..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:
kızlar bişey sorucam size bu tarz saçları nasıl yaparızzbilmiyorumkismile
şu an ayağımdalar eprilim bende sene bayılmıştım eyvahedigeldismile
güzel di mi akitom .
gün geçtikçe daha çok ısınıyorum dövmeme kaydirigubbakcemile5.
canolar ben anneannişe gidiyorum 1 hafta kadar giremeyebilirim merak etmeyin diye haber vereyim dedim :kedi:
ben bu zamana kadar boşunamı max a para verdimminanmıyorum ben clinique in ürünlerini çok pahalı sanıyodm ama baktım ben geçen innovadan bir fondoten aldım 50 l ye burda 40 a da var inanmıyorum yaa livim bana bide fondoten önerirmisin hangisini tavsiye ediosunnolumunekankayizsmile
bana tetkik günü verdiler ayın 28 ine..evlere şenlik.. ölsen kalsan nolur ki..yine erken diyorlar 3 ay sonraya veriliyormuş.akannehir.insan hastalığını unutur:1ninca:..ama kolonoskopi 5 gün sonraya..üfff..sıkıntılar bastı..
merkeze gidiyorum fıstıkımm opuyorumnanaktanotelde olucam cnm resepsiyonist olucam sanırımmbilmiyorumkismile
diplerine değil uçlarına, tamam canım sağolvereliniortakgülüm saç uçlarına sürülüyormuş herhangi bir kremde olabilir
kız sen ne zaman edit oldun yeşil yeşil yazıyon:mymeka: hiç ağanın koltuğuna oturulur mu:roflol::roflol: hem de tam tonunda yazıyortospikimm aşkımmm, sondaki o mavi terleğin grisi ya da siyaını ara ara tara tara bir türlü bulamadım geçen yaz... Nirdeeen aldınnnn nirdennnnnnnnnnn
:roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:minik çok zalaksın bikinilerin mi yoh
kızım Ankaranın kurak ve sıcak havasında çok arayacaksın bu geçmiş günlerini
kendi kendinin geçmişine küfür edeceksin:))))
tadını çıkar bronzlaş Ankara gidince de plajdan heç çıkmadım diye hava atarsın
hem bronz ten sunum yaparken de fevkalade duruyor bidenesim
kızlar çilekten nasıl alışveriş yapıyosunuzz kapıda ödeme oluyomu yada hangi kredi kartları kullanıyo bide kargo ücretini bizmi ödüyoruzzbilmiyorumkismile
diplerine değil uçlarına, tamam canım sağolvereliniortak
kız sen ne zaman edit oldun yeşil yeşil yazıyon:mymeka: hiç ağanın koltuğuna oturulur mu:roflol::roflol: hem de tam tonunda yazıyor
:roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:
geçen gün telifonda "sunumlarınız" diye bir dosya adı vardı öyle hoşuma gittiki hemen minikim geldi aklıma
kızlar enişteniz burda(hemen bu smile geçmeyin:jeyyar::jeyyar:) sunum yapıcaz ona çalışıyoruz ay ben bunu nasıl unuturum :roflol::roflol::roflol:
minik senin sorduğun mineralli fondoten tanrıçamın miniden ile takas ettiğine benzettim:1rolleyes: emin değilim ama resimden şeyettimkaydirigubbakcemile3
bitanem Çilek'te kargo ücreti yok :lepi:
sadece parfümlerde fiyatın %10 u kargo.
kapıda ödeme yok canım kredi kartı veya sanal kart ile paypal ödeme oluyor
tüm kredi kartlarına açık kuzum.
taksit de yok zemuszemus
Kızlarrr geçen hafta markafoniden aldığım çanta geldiii hihoyyyt
bayıldım :asigim:
hem de beklediğimden büyük bir çanta, taş gibi valla çok sevinçlendim kaydirigubbakcemile2
50 TL ye aldım ben, artık yok tabii, kampanya bitti.
Bu tip patchwork tarzı çantalara hastayım. her rengi var artık oh rahata erdim kaydirigubbakcemile3
Aprılım gerçekten çok şık iyi kapmışsın valla.
Güle güle kullan.
Kızlarrr geçen hafta markafoniden aldığım çanta geldiii hihoyyyt
bayıldım :asigim:
hem de beklediğimden büyük bir çanta, taş gibi valla çok sevinçlendim kaydirigubbakcemile2
50 TL ye aldım ben, artık yok tabii, kampanya bitti.
Bu tip patchwork tarzı çantalara hastayım. her rengi var artık oh rahata erdim kaydirigubbakcemile3
Aprılım gerçekten çok şık iyi kapmışsın valla.
Güle güle kullan.
aprilim süper yaa çok güzelmişş:asigim: güle güle kullannŞeniz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?