Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canom hafifledi ama henuz gecmedi ben burdayım diyo
banada endoskopi yolları görünüyor sanırım
eyvahedigeldismile

bana tetkik günü verdiler ayın 28 ine..evlere şenlik.. ölsen kalsan nolur ki..yine erken diyorlar 3 ay sonraya veriliyormuş.akannehir.insan hastalığını unutur:1ninca:..ama kolonoskopi 5 gün sonraya..üfff..sıkıntılar bastı..

kızlar çilekten nasıl alışveriş yapıyosunuzz kapıda ödeme oluyomu yada hangi kredi kartları kullanıyo bide kargo ücretini bizmi ödüyoruzzbilmiyorumkismile

Bitanem Cecile'i ben Cosmocity'lerden alıyorum aşkom
Bir de Beyoğlundaki Erkul kozmetikte var. kaydirigubbakcemile5

oyy kıyamam güzelime ben, korkma balım istersen özel hastanede genel anestezi veriyorlar artık endoskopi veya kolonoskopi yaparkene
karar senin...
:teselli: :1hug:

kızlar bişey sorucam size bu tarz saçları nasıl yaparızzbilmiyorumkismile

Minikom, ben geceden yıkanıp saçımı bigudiye sarıp yatıorum sabaha böyle oluyo :lepi:

şu an ayağımdalar eprilim bende sene bayılmıştım eyvahedigeldismile

güzel di mi akitom .
gün geçtikçe daha çok ısınıyorum dövmeme kaydirigubbakcemile5.

Ben saba bayılıyom tospikom opuyorumnanaktan
Dövmen de harika olmuş meleğim
boshayallersmile

canolar ben anneannişe gidiyorum 1 hafta kadar giremeyebilirim merak etmeyin diye haber vereyim dedim :kedi:

:gitme: Gidimee kankammm çok özlüyorum ben seni ama..:gitme: olumunekankayizsmile
Ananenin ellerinden öperim aşkom
opuyorumnanaktan

Aman minikom ben İnnova hiç sevmem hem gereksiz pahalı hem de dedikleri gibi bitkisel değil ki, bu numarası yok üstelik bana farı alerji yapmıştı,
ama sen memnun kaldıysan sorun yok balım...opuyorumnanaktan
Nedense bende İnnova'ya karşı antipati var...
guclubacismile

Kuzum öyle valla, gene erken vermişler hakkaten.
Bana kalp ekosu için 6 ay sonraya vermişlerdi
kaydirigubbakcemile3

merkeze gidiyorum fıstıkımm opuyorumnanaktanotelde olucam cnm resepsiyonist olucam sanırımmbilmiyorumkismile

Ayy otelci mi olcan sen kuzummm :lepi:
Nişanlımla meslektaş
:kedi:

gülüm saç uçlarına sürülüyormuş herhangi bir kremde olabilir
diplerine değil uçlarına, tamam canım sağolvereliniortak

tospikimm aşkımmm, sondaki o mavi terleğin grisi ya da siyaını ara ara tara tara bir türlü bulamadım geçen yaz... Nirdeeen aldınnnn nirdennnnnnnnnnn
kız sen ne zaman edit oldun yeşil yeşil yazıyon:mymeka: hiç ağanın koltuğuna oturulur mu:roflol::roflol: hem de tam tonunda yazıyor

:roflol::roflol::roflol::lepi::lepi:
geçen gün telifonda "sunumlarınız" diye bir dosya adı vardı öyle hoşuma gittiki hemen minikim geldi aklıma
kızlar enişteniz burda(hemen bu smile geçmeyin:jeyyar::jeyyar:) sunum yapıcaz ona çalışıyoruz ay ben bunu nasıl unuturum :roflol::roflol::roflol:

minik senin sorduğun mineralli fondoten tanrıçamın miniden ile takas ettiğine benzettim:1rolleyes: emin değilim ama resimden şeyettimkaydirigubbakcemile3

kızlar çilekten nasıl alışveriş yapıyosunuzz kapıda ödeme oluyomu yada hangi kredi kartları kullanıyo bide kargo ücretini bizmi ödüyoruzzbilmiyorumkismile

bitanem Çilek'te kargo ücreti yok :lepi:
sadece parfümlerde fiyatın %10 u kargo.
kapıda ödeme yok canım kredi kartı veya sanal kart ile paypal ödeme oluyor
tüm kredi kartlarına açık kuzum.
taksit de yok
zemuszemus

öylemi bende deniyim aprilim banyodan çıkıncaakaydirigubbakcemile5 innovayı bende hiç beğenmedim fondoten olduğu gibi duruyoo:umursamaz: ama göz kalemi şahane ona dicek yokk hiç akmıyo alerji yapmıyozemuszemus evet cnm bende otelci olcamm:lepi:

hafızanı sildircem seninn unut sunumu munumu:1ninca:kaydirigubbakcemile3 deli şeyyŞeniz

bende onlara benzettim cnm ama bunların boyutu çok küçük gibiibilmiyorumkismile

hmm bende parfüm ve rimel alıcaktımmbilmiyorumkismile keşke parfüm de de olmasa:kedi: taksit olmamasıda kötüymüş yaamafoldumben saol cnmmŞeniz

Kızlarrr geçen hafta markafoniden aldığım çanta geldiii hihoyyyt
bayıldım :asigim:
hem de beklediğimden büyük bir çanta, taş gibi valla çok sevinçlendim kaydirigubbakcemile2
50 TL ye aldım ben, artık yok tabii, kampanya bitti.
Bu tip patchwork tarzı çantalara hastayım. her rengi var artık oh rahata erdim
kaydirigubbakcemile3

aprilim süper yaa çok güzelmişş:asigim: güle güle kullannŞeniz:1hug:

kızlar bu parfümlerden birini kullanan veya kokusunu bilen varmı çilekte indirimde çok uygun fiyatlarııbilmiyorumkismile

celine dion

celine dion

Hard Candy

Fred Hayman - Fred Hayman Touch With Love

eprılişko..güle güle kullan çantanı..
cosmositi nerde var?..malum siirte gelince unuttum ist.usempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…