Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cecili aklıma yazdım minivereliniortak
benim yoklamam şaşmazkaydirigubbakcemile3

etraftaki fit hatunları görünce içlenip ,kendini cipse vuruyo..delikafadulden
geçende bende ööle yaptım..kendimi şokellaya vurdumbuyrunnnnnnnnngaşuk gaşuk hemide:teytey:bilmiyorumkismile
ay bendee, canıma tak edincekaydirigubbakcemile5 yasakkelime
fit hatunlara niye bakıyon aynaya baksana a güzelim. hemi bakımlı hemi zayıf hemi de asil gacısın vallazemuszemus

tanrıçam çokkkkkkkkkkkkkkkk özledim be kızanım seni,hade beklıoz gel bebemzemuszemus
sen de hoşgeldin serm Şeniz
april veya tanrıçam gelince sen gelmeden olmas:jeyyar:

zılgıtçı mini die kim yazdı delikafadulden
gacı mı acabadelikafadulden

bunlar dün ağşamınan yaptığım fincanda keklerim..

bu da..böğün aldığım leopar şalım..zemuszemus--tatlicadiarzu--

vallaha ya sen ya gacı ablam nikom delikafadulden
be burda aç bir öğrenci olaraktan kekleri görünce markete doğru yol alıorm , ellerine ssağlık çok gözel görünüyolar,şal da aklinialirimsmile

mımmmmhh eline sağlık gacı sultanzemuszemus
nasıl, memnun kaldın mı pişirmeden
afiyet bal şeker olsun paşama
fular çok güzel hakkaten, güle güle takınboshayallersmile
tam gacının tanıdıpa göre değil miaklinialirimsmile

be burda aç bir öğrenci olaraktan kekleri görünce markete doğru yol alıorm , ellerine ssağlık çok gözel görünüyolar,şal da aklinialirimsmile
ilarzuyla akiti unutmaaklinialirimsmile
etiket basıcılar:roflol::roflol:

pembe koltukta
ilarzu koltuğa otururken eteklerini topladın mı gı, yazdım

o da
toplayamadım altıma uzun don giymedim yazmış manyah:roflol: :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey

nikoşum sağolasın, öptüm nanaktan..Şenizzemuszemus

ama etiket hususunda adım çıkmışş:umursamaz:..ben yazmadım mini.lmaz:.nikon yazmıştır

hitler smili ne kaa denüşük..

lülülülülülü:roflol::roflol:

sen ne arıyon kız bu tatil zabahı, bando mu çaldın yohsamsempatiksalakcinni

epru sen çalışıyon mu kız, sana tatil yok mu gençlik:jeyyar:

çalışmıyorum maalesef :sm_confused: tatlım iş arayan gençliktenim 30 lu yaşların gençlerinden malum 30lu yaşlardaki gençleri almıyorlar ya pek oyle bekliyorum iş arıyorum yani bana hergün tatil :teytey:

hani ben hani ben beni unutmussun ama :umursamaz:

teşekkür ederim tatlış minim..

nikooooşş..aklinialirimsmiletam benim bi tanıdığa göre..:hulya:kaydirigubbakcemile3
ben unuttum o unutmamış..
fil hafızası...sositosositolülülülülülü
yafrim..pişiriminden tadından memnun kaldım, tavsiye ederim..:lepi:
nedense benim malzemeden 5,5 fincanlık çıktıkafamçokkarıştı..buçuk olanı,türkkahvesi fincanına oğluşumagamyoncuiremsu özel yaptım..
:hulya:

bu arada tanrıça ,alıntı yapıp cvp yazmaktan, yine beyin şerbetlemesi geçirecek..kafamçokkarıştılaelaelaelaelaedelikafadulden

o güzel güzel gözlerine ne asker makyajı yaptın en söz vereninden
çok geç şaplağı yedin bikere ay kankam acıdı mı
kıyamam
sen koy sen seç bakalım bilcen mi :umursamaz:
hem vuruyo,hemde kıyamıyo deli:roflol::roflol:
kanka inanki çok doğal nude makyajlar yaptım...kahve bej tonlarda farlar uyguladım genelde..ten rengi..rujdada çok nudeydim..pembeler parlatıcılar yerine ten rengi ruj sürdüm genelde..
usta senin için bitane fotoyu anlatıcam şimdi..umarım doğru fotodoreyvahedigeldismileayrıca senin gözlerinin güzelliği manyahh

tanrıçam güle güle kullan watsons tan aldığın termal suları kullandn mı memnun musun
ceylo ceylom,zaten termal sular aynıdır..ben önceden avene ve vich gibi markalar kullandım,sonra bi baktım sarıkızın felanda var.hemde daha ekonomik..sonra bidaha baktım watsonsun ondanda ekonomiksüprizzzzzkısaca watsons termal sulardan memnunum bebeşimvereliniortak
20 tl felan vichlere bayılıcağıma en ekonomiğinden alırım watsonsu..ohh pıssbayanssulusmile

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
gülüm nettin sen banamafoldumbenminim ve aprilim arkadaşlarını kaybetti,biberto hala barışmadı demek,ama livimin sorunu olduğunu bilmiyodum..
minim ve aprilimin başı saolsun..allah ailelerine sabır versin,ve rabbim cennetinin en güzel yerine koysun arkadaşlarımızın sevgili arkadaşlarını:Saruboceq:mafoldumben
livim ve bibertom ayrılmazallahın izni ile onlarda başırlara.s
akitimdemi ayrıldıohaoldumsmileya oda barışırkesin bitmemiştir..öyle umuyorum:Saruboceq:hepinize güzel enerji yollıyımopuyorumnanaktanbakın herkez barışma haberlerini vericek görürsünüz:jeyyar:
vay eda vayyöğrenciyim diye gelir ağlarsın,ama kendine alır alır sonra topiklere eklersin..bide utanmadan ona gelen hediyeyi ekledi!!hangi yüzle ekledi vede kullanıyo diyicem ama böylelerinde utanmada olmazki-tatlicadiarzu-
insan 1 tl ye olsun yarım elma gönül alma hesabı bişey yollar..biz holding sahipleri değiliz,sabancının torunlarıda değiliz,ama bi işin altına giriyosun,o sorumluluğa sahip çıkıcaksın arkadaş..yiyemiceğin...altına girmiceksin abiiiiiiiyerimseniben
bu işin maddiyatla değil,sorumzuzluk ve utanmazlıkla alakası var..nede yaşla!!bakın çok iyi dinliyin..yaşla diyorum..bu kız göya 17 yaşında ya,ben bunun yaşınada vermiyorum,çünkü 17 yaşında olup ailesine bakıcak sorumlulukta ve olgunlukta olanları biliyorum:1closedeyes:ve her türlüde KINIYORUMkötükedihüsohayatta kimseyi küçük düşürmem..düşürenleride sevmem,ama eda inanki senin gibiler hakediyo..ayılıp bayılıp benide alın die cırladın,sonra kızın hediyesini yollıyacağına kendine ciciler aldın bi güzelbayanssulusmileama nası olucak agayerimsenibeno yüzden bırak bu işleri,buda sana bi ders olsun yoksa hayatta hep küçük düşürsin

aa demek buluşuyolarhihoyyyt:teytey:resim istrük:enbuyukkk:
aprilim demek kpss ile savaşıyobilmiyorumkismiledevlet neyi doğru yapıyoki:1ninca:neyse:1closedeyes:anarşik olmıyım 2 dakkada:smiley-cool:
pimbe koltuğada bakıcam nikom saolsın melek sekromŞenizbide diyoki istediğini sor hepsine cevap vermek zorunda:roflol:cevap ver ula:mymeka:

Aşkom gelmiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş lilililililili hihoyyyt laelaelaelaelae hihoyyyt delikafadulden
mini mini
delikafadulden naniknanik

zekaya bak ya maşallah
nasıl hepsi aklında öyle
boşunamı sekreteryam onun adı:smiley-cool:
heyyyt beeeaaa tanrıça cadum gelmiş..:sm_cool::dance:
hele anlat..neler yaptın neler ettin..:icecream::1rolleyes:?
özlettin kı, kendini..bi daa bu kadar arayı açama emi?:smiley-cool:
özledinmi beni:jeyyar::1hug:
arkamdan sunum yaptı die makara yaptıysanız allah tepenizden baksın işallah:smiley-cool:

kaç gündür geziyoruz,anca bu gün evdeyim:kedi:geri gitme konusu henüz netleşmedi,hala izinli ve istanbulda bitanem..
herşey yolunda meaşallah
:asigim:
ama hep aklımdaydınız yeminleopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
çok fenasın ha:jeyyar:
şşşşh cips yasak kelime biberim duymasınn sırnaşık şeysırnaşık şey
kaşarı niye kızartıp yazdınki kanka:roflol: :roflol:..yalnız ceyloda süper he,cips çikileta yanına kaşar..hani ne alakaysa:roflol:cokacimcoook
melem çektin zılgıtı:roflol:
canımın içi arkadaşın için çok üzüldüm..nikom söyledi:çok üzgünüm:allah ailesine sabır versin ne diyim minim..
kelimenin tükendiği durumlar bunlar..başkada bişey diyemiyorum..
oyy ölürüm,biliyorum zaten minim,güzel enerjinizi hissediyorum hepopuyorumnanaktan

tanrıçam çokkkkkkkkkkkkkkkk özledim be kızanım seni,hade beklıoz gel bebemzemuszemus
sermo,senin sorularını bile özledim kızım:))nasılsın çiçek suratlı
zılgıtçı mini die kim yazdı delikafadulden
anam zaten etiletlere koptum bu ne yadelikafadulden:roflol:
bunlar dün ağşamınan yaptığım fincanda keklerim..

bu da..böğün aldığım leopar şalım..zemuszemus--tatlicadiarzu--
vay vay avyyycokacimcoook
ellerine sağlık gacım..tarfinide yazaydın ya:tomato:harika görüküyo..leopar kıraliçası bu garı allamakapmış leoyu..güle güle kullan dola boynuna koynunazemuszemus

be burda aç bir öğrenci olaraktan kekleri görünce markete doğru yol alıorm , ellerine ssağlık çok gözel görünüyolar,şal da
minim zebahtan beri 5 kek yuvarladım zateneyvahedigeldismilevicdan azabındayım:gitme:kötükedihüso

kankam hemen geçmişe bakıp geliyorum sevgili Tanrıçam sırnaşık şey
Çoh mutluyum laaa :lepi: hihoyyyt

hani ben hani ben beni unutmussun ama :umursamaz:
bilmiyorumkismilepardon canımfisfisfismerhabaa.s.fisfisfis
teşekkür ederim tatlış minim..
bu arada tanrıça ,alıntı yapıp cvp yazmaktan, yine beyin şerbetlemesi geçirecek..kafamçokkarıştılaelaelaelaelaedelikafadulden

gacım şerbetleme geçirmedim henüz:smiley-cool:ama girmediğim günlerden bu yana yaparsam şişli etfalde gözümü açarım kanımca:hulya:

bir yerinden başlaman lazım ama
işin küçüğüne girip büyüğünü kapıcaksınsüprizzzzz
inşaallah güzel bir işin olur memnun kalırsın Şeniz

hee unutmam, bayatlamadan başka bişey bulak gıkaydirigubbakcemile3
ben de deniycm inşaallahvereliniortak
kekler bana da az göründü dişimin kovuna yetmez oaklinialirimsmile
bi de geçenki fırında kızartma tarifinden yapıcamcokacimcoook
sulandırılmış salçalı tam bana göre, yoğutlamadan olmazcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…