- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.241
cecili aklıma yazdım minivereliniortaknikoşum normal de 14 tl indirimden 7 tl oldu ama indirimde olmasaydıda alıcaktım çünkü cidden iyi bir kalemopuyorumnanaktan
been hala ezber yapıorm biliomusundelikafadulden yoklamayı yeni gördüm daha deli lülülülülülü
ay bendee, canıma tak edincekaydirigubbakcemile5 yasakkelimeetraftaki fit hatunları görünce içlenip ,kendini cipse vuruyo..delikafadulden
geçende bende ööle yaptım..kendimi şokellaya vurdumbuyrunnnnnnnnngaşuk gaşuk hemide:teytey:bilmiyorumkismile
sen de hoşgeldin serm Şeniztanrıçam çokkkkkkkkkkkkkkkk özledim be kızanım seni,hade beklıoz gel bebemzemuszemus
gacı mı acabadelikafaduldenzılgıtçı mini die kim yazdı delikafadulden
ilarzuyla akiti unutmaaklinialirimsmilevallaha ya sen ya gacı ablam nikom delikafadulden
be burda aç bir öğrenci olaraktan kekleri görünce markete doğru yol alıorm , ellerine ssağlık çok gözel görünüyolar,şal da aklinialirimsmile
cecili aklıma yazdım minivereliniortak
benim yoklamam şaşmazkaydirigubbakcemile3
ay bendee, canıma tak edincekaydirigubbakcemile5 yasakkelime
fit hatunlara niye bakıyon aynaya baksana a güzelim. hemi bakımlı hemi zayıf hemi de asil gacısın vallazemuszemus
gacı mı acabadelikafadulden
lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok fenasın ha:jeyyar:
şşşşh cips yasak kelime biberim duymasınn sırnaşık şeysırnaşık şey
gamyoncuiremsu :1rolleyes:
şşşh öyle deme bize kızıyo sonra dedikodumu yaptınız diyo:smiley-cool: benneyaptımki sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
etraftaki fit hatunları görünce içlenip ,kendini cipse vuruyo..delikafadulden
geçende bende ööle yaptım..kendimi şokellaya vurdumbuyrunnnnnnnnngaşuk gaşuk hemide:teytey:bilmiyorumkismile
bende gayet fitim bi kerem hatta 1 kilo almaya çalışyorum bu aralar alayım diyincede alınmıyo yavguclubacismile
sen ne arıyon kız bu tatil zabahı, bando mu çaldın yohsamsempatiksalakcinni
epru sen çalışıyon mu kız, sana tatil yok mu gençlik:jeyyar:
gözümün nurlarıhihoyyyt
ciğerimin köşeleri:1hug:ve yüreğimin sızılarıolumunekankayizsmilesizi çoook özledim çoookkkdelikafadulden
inanın fırsat bulup gelemedim,yoksa hep aklımdaydınız:asigim:
nikom
arzum
aprilim
livim
islom
bibertom
sermim
burcum
nazom
tatlıgacım
ceylom
patim
minim
minikim
akitram..başka kaldımıfisfisfis
yok kamadısizi önce şapur şupur öpüyorum,kucaklıyorum vede bir kaç resim eklemeye gidiyorumhihoyyyt..memnun kaldığım ürünleri tanıtıcam kısaca
teşekkür ederim tatlış minim..vallaha ya sen ya gacı ablam nikom delikafadulden
be burda aç bir öğrenci olaraktan kekleri görünce markete doğru yol alıorm , ellerine ssağlık çok gözel görünüyolar,şal da aklinialirimsmile
mımmmmhh eline sağlık gacı sultanzemuszemus
nasıl, memnun kaldın mı pişirmeden
afiyet bal şeker olsun paşama
fular çok güzel hakkaten, güle güle takınboshayallersmile
tam gacının tanıdıpa göre değil miaklinialirimsmile
hem vuruyo,hemde kıyamıyo deli:roflol::roflol:o güzel güzel gözlerine ne asker makyajı yaptın en söz vereninden
çok geç şaplağı yedin bikere ay kankam acıdı mı
kıyamam
sen koy sen seç bakalım bilcen mi :umursamaz:
ceylo ceylom,zaten termal sular aynıdır..ben önceden avene ve vich gibi markalar kullandım,sonra bi baktım sarıkızın felanda var.hemde daha ekonomik..sonra bidaha baktım watsonsun ondanda ekonomiksüprizzzzzkısaca watsons termal sulardan memnunum bebeşimvereliniortaktanrıçam güle güle kullan watsons tan aldığın termal suları kullandn mı memnun musun
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilegeçmişte bu sefer pek içaçıcı şeyler yok malesef
minik, akit canı sıkkınboshayallersmile
islo iyi çok şükür, festivallerde kafa çeki:içelim:
karabiber ve liv sevdiklerinden ayrıldık gibi birşeyler dediler ama iyiler sanırımboshayallersmile
gacı sahte converslere 50tl para virdi ama aslı gelse anlamaz:jeyyar:
tembel tospa bir eli derste bir eli klavyede. bi de bi ayakkabıları var ki maşallah. işsiz kalsa ayakkabıcı açaraklinialirimsmile
april ve mininin yakın arkadaşları vefat etti
april kpssye sistemler yüzünden para yatıramıyo. düşünsene kanka devlete para veriyo devlette bi naz bi naz
kızların bi kısmı gece alem yaptılar
eda hediyesini gönderdiğini söylemişti ya
aradan 3 hafta geçti superisine hediye ulaşmamış. hala gönderdiğini iddia ediyor ama perim gelmediği için bilemiyoruz
ilarzum da bu hafta pimbe koltukta sorulara cevap veriyor
ne istersen sor patron hepsine cevap vermek zorunda
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/366547-pembe-koltukta-4hafta-ilarzu-bizlerle.html
bu arada yanlış bilmiyorsam ilarzuyla akit bugün buluşacak, resim bekliyoruz:lepi:
boşunamı sekreteryam onun adı:smiley-cool:zekaya bak ya maşallah
nasıl hepsi aklında öyle
özledinmi beni:jeyyar::1hug:heyyyt beeeaaa tanrıça cadum gelmiş..:sm_cool::dance:
hele anlat..neler yaptın neler ettin..:icecream::1rolleyes:?
özlettin kı, kendini..bi daa bu kadar arayı açama emi?:smiley-cool:
kaşarı niye kızartıp yazdınki kanka:roflol: :roflol:..yalnız ceyloda süper he,cips çikileta yanına kaşar..hani ne alakaysa:roflol:cokacimcoook:roflol::roflol:
melem çektin zılgıtı:roflol:liliililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii hayatımda attığım en uzun zılgıt delikafaduldendelikafadulden
bebeğim benim hoşgeldin,
çok özledik seniiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
ama mutlu olduğunu biliodum ondan bende mutluydum canımmmopuyorumnanaktan
kolyemiz sana hep uğur getirecek meleğimmm :asigim:
bağırmak istiyorum sayın seyircilerdelikafaduldendelikafadulden
sermo,senin sorularını bile özledim kızım:))nasılsın çiçek suratlıtanrıçam çokkkkkkkkkkkkkkkk özledim be kızanım seni,hade beklıoz gel bebemzemuszemus
anam zaten etiletlere koptum bu ne yadelikafadulden:roflol:zılgıtçı mini die kim yazdı delikafadulden
vay vay avyyycokacimcoookbunlar dün ağşamınan yaptığım fincanda keklerim..
bu da..böğün aldığım leopar şalım..zemuszemus--tatlicadiarzu--
minim zebahtan beri 5 kek yuvarladım zateneyvahedigeldismilevicdan azabındayım:gitme:kötükedihüsovallaha ya sen ya gacı ablam nikom delikafadulden
be burda aç bir öğrenci olaraktan kekleri görünce markete doğru yol alıorm , ellerine ssağlık çok gözel görünüyolar,şal da
bilmiyorumkismilepardon canımfisfisfismerhabaa.s.fisfisfishani ben hani ben beni unutmussun ama :umursamaz:
teşekkür ederim tatlış minim..
bu arada tanrıça ,alıntı yapıp cvp yazmaktan, yine beyin şerbetlemesi geçirecek..kafamçokkarıştılaelaelaelaelaedelikafadulden
bir yerinden başlaman lazım amaçalışmıyorum maalesef :sm_confused: tatlım iş arayan gençliktenim 30 lu yaşların gençlerinden malum 30lu yaşlardaki gençleri almıyorlar ya pek oyle bekliyorum iş arıyorum yani bana hergün tatil :teytey:
hee unutmam, bayatlamadan başka bişey bulak gıkaydirigubbakcemile3teşekkür ederim tatlış minim..
nikooooşş..aklinialirimsmiletam benim bi tanıdığa göre..:hulya:kaydirigubbakcemile3
ben unuttum o unutmamış..
fil hafızası...sositosositolülülülülülü
yafrim..pişiriminden tadından memnun kaldım, tavsiye ederim..:lepi:
nedense benim malzemeden 5,5 fincanlık çıktıkafamçokkarıştı..buçuk olanı,türkkahvesi fincanına oğluşumagamyoncuiremsu özel yaptım..:hulya:
bu arada tanrıça ,alıntı yapıp cvp yazmaktan, yine beyin şerbetlemesi geçirecek..kafamçokkarıştılaelaelaelaelaedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?