- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.481
arzuum ablam meleğim köpek değil hırkalar anamdan hedayeesırnaşık şeydelikafadulden
oku oku bitmedi yaa ne çenesi düşük hatunlarsınız sizzkaydirigubbakcemile3 şimdi okudukalrımı özetliyimmaklinialirimsmile:ecrin_bebek:
livimm sevgilinle ayrılmışsınız ama tekrar barışmışsınız çok sevindimm:1hug: allah nazardan sakalsın kredi krtı bilgilerin çalınmış bitanem aynısı arkadaşımında başına geldi yabancı bir siteden alışveriş yapılmış savcılığa gitti bankayı aradı suç duyurusunda falan bulundu ve parasını banka geri ödedi peşini bırakma canım sen bi kurşun döktür benceboshayallersmile
tanrıçam ya ben geldim sen gitmişsinnnmafoldumbenmafoldumben inş gelirsin yinee çok kaytardın sen topikiiiklava::roflol: cnm bende dün watsonsdaydım süper şeyler varyaa bayıldımm ama o senin dediklerini göremedim sanki bi daha gittiğimde iyi inceliyimboshayallersmile
minim cnm benm başın sağolsun çok üzüldüm arkadaşınamafoldumben allah ailesine sabır versin çok zor...
karabibertomm diyet nası gidio bakiimmmaklinialirimsmile cnm koltuğuna bayıldım ya süpermişş güle güle oturrrkaydirigubbakcemile3 renkler süperr:asigim: küpelerinde o şelkilde çok derli toplu duruyo aslında ben şey yapıyorum sonradan çekip eklerim bu hani not asmak için kullanılan tahtalar varya onların iğnesi var renga renk ona asıyorum oda duvarda asılı duruyo çok derli toplu duruyo cnm :1hug:
akitimmm arzuşla buluşmuşsunuz resimleri bekliyoruz ona göre:asigim:n internete giremiceksin demişsin kuzu evdede var net bırakırmıyım sizi hiçç peşinizdeyimm:dance:sengözlerimebaksanabsırnaşık şey
arzummm ben fenerliyim ama tebrik ediyim yinede sizi:dilcikar: şaka bi yana ne diyimm helal olsun tebriklerr:sm_cool:hihoyyyt çok içmeseydin kutlamalarda bebeğimmsırnaşık şey:jeyyar::jeyyar:
nikonumm nasıda bilmişş her şeyi biliyo bu hatun yaa:1hug: evet balım kuşadaındaydım ankaraya ailemin yanına dizinin dibine geldimm:asigim::teytey:
aprilimm sende bişiyler almışsın sanırım resimleri görmüştüm:ecrin_bebek: güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan sınav başvuruları içinde canını sıkma meleğim ya illa bi çözümü olur uamrım yani sıkma tatlı canını:1hug:
İslandımm sende saç için bi resim eklemişsin bebeğim bence o gün telaştan belki kendin düzgün yapaamzsın bence bi kuaföre git ama sen bilirsin bebeğima.s.
tatlıgacımm habire kek börekm kızartma ekliyim durmaz kı rejim girmye çalışsanlar var burdakaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık bu arada çok güzel
gözüküyoduopuyorumnanaktan
tosbişimm eklediklerin süper yinee ruja falan biittim ya güle güle kullan hepsiniiopuyorumnanaktan
ceylanım sen nasılsın nası gidiyo sınav çalışmaların 2. sınav nezamndııa.s.
haaaaaaaaaaaaa:uhm:
onlar da harikalar melekem üzerinde görsekboshayallersmile
canım benim hoşgeldin gittin mi memleketine annenenin ellerinden öperim aldıkları çok güzelmişboshayallersmile
çalışma nasıl gitsin be hayatım zor işte ite kaka:) 19 20 ve 26 haziranda sınavlarım var inşallah güzel geçer:Saruboceq:
tospam elbisen çok yakışmış
karabiberim koltuğa bayıldımkaydirigubbakcemile2
Burcummm opuyorumnanaktan
Minikom bayıldım aldıklarına güle güle kullan balım! opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
megom, yavruşum, şafakdaşım Şeniz :1hug:
biliyorum bitanem allah razı olsunolumunekankayizsmileteşekkür ederim tanrıça fıstıım iyiyim,senin de iyi olduğunu biliyorum ve çok seviniyorum buna..
Şenizbitanesinnnolumunekankayizsmile
arzumla ali eniştem gibihihoyyytarzum koç-ali aniştemiz kovahihoyyytKankam, kendisi ükela bir bilgin Kova burcudur...:hulya:
Eskiden aşçıymış kendisi, ondan mütevellit, arkasını birilerinin toplamasına alışkın.lmaz:
hele ki o tavada sebzeleri falan havaya atıp tutması var ki evlere şenlik. sempatiksalakcinni
soslar bütün fırın zemininde süper dekor oluyor. :roflol:
Benziyolar demek aşkom, hihihi hihoyyyt
tanrıçam ikisi kardeşi ya benziyor o bakımdan
akşama resim eklicem:sm_cool:
elbiseyi aldığımda 54 kg'dım düğün için almıştım ..Önceki kilonu bilmiyorum ama burada gayet güselsim tospikimmm. Çok hoş elbise ayakkabılada çok güsel çok zewklisin ... Rujun renginede bittim
anaaaaaaammmm tospik inanmıyorum ya o nasıl muhteşem bir tekolte...:asigim:aklinialirimsmile
bence çok farketmiş zayıfladığın balım. :lepi:
maşallah çok hoşsun! bayanssulusmile opuyorumnanaktan
elbise, ayakkabılar, hepsi on numero kuzum :lepi:
sağol tatlışımmmmmmmmmmmmmmmmmtosbişimm eklediklerin süper yinee ruja falan biittim ya güle güle kullan hepsiniiopuyorumnanaktan
ben bu ay sonu formula 7 alcamay bi dakka yaa geçimişi mi okua geleceğe mi adım atsam bilemedim yaa livitom nolmuş çiçeğim ya bankaya itiraz mı etsen
kkarabiber koltuk görüyom bol bol sevi... ay oturmak nasip etsin:))))) küpler süporsonik
tembelim onu bilmiyorum da kırmızı biber hapı alabilirim çok obur arkdaşım aldı memnunum diyip duruyo beynimi çok çeliyo ya
nişantaşında ki mangodan almıştım kuşumelbiseye bittiimmmm, nerden aldin tospikim, guzelimmm? yerimseniben
kızını yesinler emi ..
bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))
teyzeleri kzıımında slmı varrkaydirigubbakcemile3
hepsini güle güle kullan tospacım...
arzumla ali eniştem gibihihoyyytarzum koç-ali aniştemiz kovahihoyyyt
hava ateş:jeyyar:burç uyumlarımız süper kızlar..bizde su-toprak uyumuyuzbayanssulusmile
megom, yavruşum, şafakdaşım Şeniz :1hug:
elbiseyi aldığımda 54 kg'dım düğün için almıştım ..
sonra ayakkabıları aldım takım diyene ..
yazlıklarımı tam çıkarmadım çıkarınca elbise kombinlerimi koyarım çok seviyom ama pek giymiyom alsanaalsanasmile
sağol meleğim :kedi:
5 kg oldu sanırsam 60'a düşmüştür kilo
ama 53'e daha çok var ..
bi 57'e inemde gerisi kolau
sağol tatlışımmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bu ay sonu formula 7 alcam
bide yarın nesfiitle 14 günlük recim yapcam
6 haziranda kahvaltı var 58 i görmem lazım o tarihe kadar
nişantaşında ki mangodan almıştım kuşum
2 yıl oldu 80 tl idi..
elbise tiril tiril
düğün için almıştım ama düğün dışında da rahatlıkla giyilir diye düşünüyorum
kızını yesinler emi ..
lacivet bluz ve en sondaki renkli şeyi istiyom bana gömder
sadece güle güle kullan demişin güzel dememişin küstüm mafoldumben
:)
teşekkürler yavrummm
Hava ateş hmmm aklinialirimsmile erzumla aynı olduk yuppi hihoyyyt
toprak su: çok bereketli bir ilişki 30 tane kızanınız olabilü aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
eveet şimdi anladııım :kafasındaampulyananüyesmili: -tatlicadiarzu-
mesela bir ateş ile su grubu anlaşamaz değil mi ? su ateşi söndürür kanka :1no2: -tatlicadiarzu-
aayy çok akıllı birisiyim, hemen kaptım işi :lepi: sempatiksalakcinni şakkıdı
taşşakkür ederim kuzumm:roflol::roflol: yollarım tabi aşk olsun sende bana o ayakkabıların hepsini yollaacokacimcoookaklinialirimsmile ay ne aç gözlüyüm napıyım ama çok güzellerdiidelikafadulden
sen var yaa çok tatlısın çookkolumunekankayizsmile
kaderdaş vede şafakdaşız evett aprilımmmmkaydirigubbakcemile5
topiğimizin zeka küpü gel öpüjemŞeniza.s:roflol:
30 kızanmıohaoldumsmile:CüvCüv:eyvahedigeldismileevet toprakta verimli olur dimi kankaeyvahedigeldismile
ateşi su söndürür kankama.scayiz değildir
allıkla ruju görmüştüm,beğendiğimi söylemiştim zaten tospikkaydirigubbakcemile5sadece güle güle kullan demişin güzel dememişin küstüm mafoldumben
:)
teşekkürler yavrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?