- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.461
kanka sorma bu ay ki kredi kartı ekstresinde yaklasık 105 usb lık bir yerden cekim oldugunu gordum ...çekilen yerin isime netten baktım arastrıdım ne goreyim sadece ben degilmişşim dolandıran kaç kişilerin basına gelmiş
yrna kartımı iptal ettircem ...artık kart flnda kullanmam =(
canlar benim sevdicegim çok düzensiz ya dolabını fln bir görseniz içide temiz degil sanki =(((((( sizinkiler nasıl ? ben ilerde evlenirsem napcam bilmıyorum
bir de erkeklerin kılları çok dökülüyor ya oooooofffff elimden elektirik süpürgesi düşmez artık
canlar bende birazdan cıkcam yrna erken kalkmam lazım bankaya fln gidecegim oradan da savcılıgına =( kart no.m birilerinin eline gecmiş galiba oooooof
bir de kurşun döktüreyim diyorum ...son zamanlarda hersey üst üstte geliyor canlar =(
yok balım daha yarısını vermedim kilonun ..
salı günü tartınıyım belli olur ..
bi ürün var ender saraçın desteklediği belkim onu alabilirim ..
ya da zpora başlayabilirim ..
bu elbisenin içinde normalde sülün gibi duruyodum
şimdi şişko duruyom:)
Canlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine giriyo:umursamaz:
Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyimzemuszemus
:roflol:
İlarzum rütbenin de verdiği bir ağırlıkla pek bi hanımdı bugün keyfini sürsün dalaşmiim dedim yarım damlarım yine orayasempatiksalakcinni
oku oku bitmedi yaa ne çenesi düşük hatunlarsınız sizzkaydirigubbakcemile3 şimdi okudukalrımı özetliyimmaklinialirimsmile:ecrin_bebek:
livimm sevgilinle ayrılmışsınız ama tekrar barışmışsınız çok sevindimm:1hug: allah nazardan sakalsın kredi krtı bilgilerin çalınmış bitanem aynısı arkadaşımında başına geldi yabancı bir siteden alışveriş yapılmış savcılığa gitti bankayı aradı suç duyurusunda falan bulundu ve parasını banka geri ödedi peşini bırakma canım sen bi kurşun döktür benceboshayallersmile
akitimmm arzuşla buluşmuşsunuz resimleri bekliyoruz ona göre:asigim:n internete giremiceksin demişsin kuzu evdede var net bırakırmıyım sizi hiçç peşinizdeyimm:dance:sengözlerimebaksanabsırnaşık şey
arzummm ben fenerliyim ama tebrik ediyim yinede sizi:dilcikar: şaka bi yana ne diyimm helal olsun tebriklerr:sm_cool:hihoyyyt çok içmeseydin kutlamalarda bebeğimmsırnaşık şey:jeyyar::jeyyar:
[.
hee çok hanımdı en çingene konu oldu sanırsam
öncelikle çok teşekkür ederim minikim bizi geçmişle çaresiz bırakmaktan kurtardın. Kalın bir kitaba bakan ve sabaha saatler kalmış bir öğrenci gibi hüzünlü çaresiz bir dururmdaydım. çıkacak soruları getirmiş o ulu insan gibi çok sevindim gelmene.
yeteri kadar yalakalıktan sonra:icecream: konuya gelem akitramla buluştuk çok harikaydı foto eklicem çiçeğim akşam.
livitom çok sevindim çiçeğim barışmanıza eferim ddaaa kırmamaya özen gösterirsiniz çiçem.
miniim tebrik edecen tabi olm yendik la bikemediğin bileğ öp al elimivereliniortak:)))))))))))))))
reca ederüm bebeğim bende hatim ettim sayfalarııa.s:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3 tamam ya tebrik ettik helal olsun bursaya kestane şekeri ve iskenderin hatırnaaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
Hala yatıramıyorum ücreti.akannehir
Devletin küstahlığına bakın ya para verelim diye kıçımızı yırtıyoz, almıyo deyyusalsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
memnun kaldığım ürünleri tek tek eklemeye devam ediyorum:içelim:
WATSONS GREEN TEA(yeşil çaylı)serisizemuszemus
ben yüz yıkama jelini ve toniğini aldım..hemde şaka bi bir fiyatakendi fiyatlarıda 8 tl felan olması lazımdelikafadulden
bana 4 tl gibi komik rakama geldi ikisi..hem fiyatı,hemde ürün beni mutlu etti:smiley-cool:
yüz yıkama jelinin içinde hafif tanecikler var..pilink özellikli
resmen çay kokuyo ürün:))toniğide jelide harika..hatta dier ürünlerinide almak istiyorum kısmetse..karma ve yağlı ciltlere tavsiye edilirfiyatına göre çok başarılı..cilt ürünleri hassastır,her markaya güven olmaz,ama inanın ben çok beğendim vede memnun kaldımzemuszemus
buda avonun GÜYA DOLGUNLAŞTIRICI RUJU
bunu 15 tl gibi bir fiyata almıştık anamın arkadaşından..üstelik dudakları kurutuyo..bende rujlarda oynama yaparken kullanıyorum değerlendirmek için..ilerleyen günlerde farklı bişey yaparak değerlendiricem bunu
TAVSİYE ETMİYORUMkötükedihüsoparanızı çöpe atmayın..zaten kalıcı dolgunluk hiç bir ürün yapmaz..en azından anlık şişer yada bakım yapar..ama anlık şişirme yapmadığı gibi,bakımda yapmıyo..avon kullanıcılarına benden bir tavsiye..bu tarz bir ürün alıcağınıza rimel yada ruj vs..kampanyada ne varsa uygun fiyata onu alın derim
gündüz tayfasına şimdiden mucuklardan bir demetopuyorumnanaktan
arzum,şampiyonluğu kutlıyım,arada kaynamıştır:
yarın resim bekliyorum ona göreburcumda gelir onuda öpemsabahçı kızlara devrediyorum nöbeti...
herkeze allaha rahatlık versin
allah sevenleri ayırmasın
bütün küsler barışsın
dertlilere deva,hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı nasip olsun:Saruboceq:çocuğu olmayanlara rabbim çocuk nasip etsin..tüm askerlerimizide rabbim korusun..
öfff kandil duası gibi moda girdim,amin diyin boşa gitmesin-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
Canlarım bankalar hala sisteme erişemiyor. akannehir Düdük ÖSYM dötümü yee!
oku oku bitmedi yaa ne çenesi düşük hatunlarsınız sizz şimdi okudukalrımı özetliyimm
livimm sevgilinle ayrılmışsınız ama tekrar barışmışsınız çok sevindimmallah nazardan sakalsın kredi krtı bilgilerin çalınmış bitanem aynısı arkadaşımında başına geldi yabancı bir siteden alışveriş yapılmış savcılığa gitti bankayı aradı suç duyurusunda falan bulundu ve parasını banka geri ödedi peşini bırakma canım sen bi kurşun döktür bence
tanrıçam ya ben geldim sen gitmişsinnnmafoldumbenmafoldumben inş gelirsin yinee çok kaytardın sen topikiii cnm bende dün watsonsdaydım süper şeyler varyaa bayıldımm ama o senin dediklerini göremedim sanki bi daha gittiğimde iyi inceliyim
minim cnm benm başın sağolsun çok üzüldüm arkadaşınaallah ailesine sabır versin çok zor...
karabibertomm diyet nası gidio bakiimmmaklinialirimsmile cnm koltuğuna bayıldım ya süpermişş güle güle oturrrkaydirigubbakcemile3 renkler süperr:asigim: küpelerinde o şelkilde çok derli toplu duruyo aslında ben şey yapıyorum sonradan çekip eklerim bu hani not asmak için kullanılan tahtalar varya onların iğnesi var renga renk ona asıyorum oda duvarda asılı duruyo çok derli toplu duruyo cnm
akitimmm arzuşla buluşmuşsunuz resimleri bekliyoruz ona göre:asigim:n internete giremiceksin demişsin kuzu evdede var net bırakırmıyım sizi hiçç
arzummm ben fenerliyim ama tebrik ediyim yinede sizi:dilcikar: şaka bi yana ne diyimm helal olsun tebriklerr:çok içmeseydin kutlamalarda bebeğimmsırnaşık şey
nikonumm nasıda bilmişş her şeyi biliyo bu hatun yaa:1hug: evet balım kuşadaındaydım ankaraya ailemin yanına dizinin dibine geldimm:asigim::teytey:
aprilimm sende bişiyler almışsın sanırım resimleri görmüştümgüle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan sınav başvuruları içinde canını sıkma meleğim ya illa bi çözümü olur uamrım yani sıkma tatlı canını
İslandımm sende saç için bi resim eklemişsin bebeğim bence o gün telaştan belki kendin düzgün yapaamzsın bence bi kuaföre git ama sen bilirsin bebeğima.s.
tatlıgacımm habire kek börekm kızartma ekliyim durmaz kı rejim girmye çalışsanlar var burdakaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık bu arada çok güzel
gözüküyoduopuyorumnanaktan
tosbişimm eklediklerin süper yinee ruja falan biittim ya güle güle kullan hepsiniiopuyorumnanaktan
ceylanım sen nasılsın nası gidiyo sınav çalışmaların 2. sınav nezamndııa.s.
Hala yatıramıyorum ücreti.akannehir
Devletin küstahlığına bakın ya para verelim diye kıçımızı yırtıyoz, almıyo deyyusalsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
canim gule gule kullan hepiciginiii Şeniz
Aminnnnnn, tanricam, canimmm, kurabiyemmmm, bir de kiradakiler 2010 bitmeden ev sahibi olsun deseneeeee :kedi: :Saruboceq: simdiden ona da saglikla huzurla aminnnn insallahhhhh :Saruboceq:
elbiseye bittiimmmm, nerden aldin tospikim, guzelimmm? yerimseniben
ben nirdeyim??? :umursamaz:
:roflol: kiyamam sana :teselli:
şaka!!!böyle bi olay yok!!şimdi onu sorucaktım hallettinmi diye,ama sormama gerek kalmadıalsanaalsanasmileHala yatıramıyorum ücreti.akannehir
hepsini güle güle kullan tospacım...
kanka mutfak olayında resmen bizi anlattın-tatlicadiarzu-enişte ne burcu:1ninca:bakıyım benimkiylemi aynılarmı:1ninca:acayip benzettim çünkü:)kaydirigubbakcemile3 kanka, benimkisi dağınık bi kişilik üstelik o kıl tüy mevzusunda aşmış durumda..eyvahedigeldismile .valla 3 sene boyunca ne çektim bi ben bilirim kafamçokkarıştı
elimde devamlı süpürge. şarjı olan hep yanımda zaten kaydirigubbakcemile3
benimkinin bir de süpürge sesine tahammülü yok, habire tartışıp duruyoduk ben süpürdükçe :roflol:
hele ki mutfakta yemek yapmaya girer, anam çıktığında dersin ki 15 kişilik bi sofra kurulacak heralde...o derece dağıtır. ama güzel yapar dümbük. yedikten sonra temizlemek benim görevim olunca... :sinifsinif:
bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))
teyzeleri kzıımında slmı varrkaydirigubbakcemile3
ayyy miniikk köpüşüne bak yaaa
benim anam değil hediya sokakta sevsem yanıma yaklaşmaz yaaa tüylülerden nefret edii
babamı da ondan sevmiş sanırsam:)))
enem:kedi:teyzeleri yer onu:1hug:çok şirin len bu:1hug:
minikom güle güle kullan hepsini..hırkalara bayıldım:sm_cool:uzun zamandır eklemiyodun,notunu kırmıştım,ama telefi ettiğin için 5 i aldın :lepi:zemuszemus:hooray:
ayyy miniikk köpüşüne bak yaaa
benim anam değil hediya sokakta sevsem yanıma yaklaşmaz yaaa tüylülerden nefret edii
babamı da ondan sevmiş sanırsam:)))
kız ben de yatıracam ama param yok yaa napacaz
netten olmuyor mu acaba gülo?
şaka!!!böyle bi olay yok!!şimdi onu sorucaktım hallettinmi diye,ama sormama gerek kalmadıalsanaalsanasmile
kanka mutfak olayında resmen bizi anlattın-tatlicadiarzu-enişte ne burcu:1ninca:bakıyım benimkiylemi aynılarmı:1ninca:acayip benzettim çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?