Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Geçmiş olsun canım nasıl oldu bu iş hangi kart korktum ben de heee

kaydirigubbakcemile3 kanka, benimkisi dağınık bi kişilik üstelik o kıl tüy mevzusunda aşmış durumda..eyvahedigeldismile .valla 3 sene boyunca ne çektim bi ben bilirim kafamçokkarıştı
elimde devamlı süpürge. şarjı olan hep yanımda zaten kaydirigubbakcemile3
benimkinin bir de süpürge sesine tahammülü yok, habire tartışıp duruyoduk ben süpürdükçe :roflol:
hele ki mutfakta yemek yapmaya girer, anam çıktığında dersin ki 15 kişilik bi sofra kurulacak heralde...o derece dağıtır. ama güzel yapar dümbük. yedikten sonra temizlemek benim görevim olunca...
:sinifsinif:

ayy kuzum çok üzüldüm yaa, sen bence kredi kartına bağlı ayrı sanal kart çıkar aşkom...:1ninca:
benim kredi kartımın limiti zaten 200 TL olduğu için ben çıkartmıyorum da...
akannehir

anaaaaaaammmm tospik inanmıyorum ya o nasıl muhteşem bir tekolte...:asigim: aklinialirimsmile
bence çok farketmiş zayıfladığın balım. :lepi:
maşallah çok hoşsun! bayanssulusmile opuyorumnanaktan
elbise, ayakkabılar, hepsi on numero kuzum :lepi:

Erzucanım hayatımın çiçeği, foto eklicen di mi Akita buluşmasının aşkom?
opuyorumnanaktan

Canlarım bankalar hala sisteme erişemiyor. akannehir Düdük ÖSYM dötümü yee! alsanaalsanasmile

Az çıkıyorum gelcem gene ballar

Koltuk çok tatlı karabiberim sende istanbulda mı yaşıuorsun? Bu koltuğun aynısı çok uygun bir fiyata İrfan Home'da var oradan mı aldın biberimm

oku oku bitmedi yaa ne çenesi düşük hatunlarsınız sizzkaydirigubbakcemile3 şimdi okudukalrımı özetliyimmaklinialirimsmile:ecrin_bebek:

livimm sevgilinle ayrılmışsınız ama tekrar barışmışsınız çok sevindimm:1hug: allah nazardan sakalsın kredi krtı bilgilerin çalınmış bitanem aynısı arkadaşımında başına geldi yabancı bir siteden alışveriş yapılmış savcılığa gitti bankayı aradı suç duyurusunda falan bulundu ve parasını banka geri ödedi peşini bırakma canım sen bi kurşun döktür benceboshayallersmile

tanrıçam ya ben geldim sen gitmişsinnnmafoldumbenmafoldumben inş gelirsin yinee çok kaytardın sen topikiiiklava::roflol: cnm bende dün watsonsdaydım süper şeyler varyaa bayıldımm ama o senin dediklerini göremedim sanki bi daha gittiğimde iyi inceliyimboshayallersmile

minim cnm benm başın sağolsun çok üzüldüm arkadaşınamafoldumben allah ailesine sabır versin çok zor...

karabibertomm diyet nası gidio bakiimmmaklinialirimsmile cnm koltuğuna bayıldım ya süpermişş güle güle oturrrkaydirigubbakcemile3 renkler süperr:asigim: küpelerinde o şelkilde çok derli toplu duruyo aslında ben şey yapıyorum sonradan çekip eklerim bu hani not asmak için kullanılan tahtalar varya onların iğnesi var renga renk ona asıyorum oda duvarda asılı duruyo çok derli toplu duruyo cnm :1hug:

akitimmm arzuşla buluşmuşsunuz resimleri bekliyoruz ona göre:asigim:n internete giremiceksin demişsin kuzu evdede var net bırakırmıyım sizi hiçç peşinizdeyimm:dance:sengözlerimebaksanabsırnaşık şey

arzummm ben fenerliyim ama tebrik ediyim yinede sizi:dilcikar: şaka bi yana ne diyimm helal olsun tebriklerr:sm_cool:hihoyyyt çok içmeseydin kutlamalarda bebeğimmsırnaşık şey:jeyyar::jeyyar:

nikonumm nasıda bilmişş her şeyi biliyo bu hatun yaa:1hug: evet balım kuşadaındaydım ankaraya ailemin yanına dizinin dibine geldimm:asigim::teytey:

aprilimm sende bişiyler almışsın sanırım resimleri görmüştüm:ecrin_bebek: güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan sınav başvuruları içinde canını sıkma meleğim ya illa bi çözümü olur uamrım yani sıkma tatlı canını:1hug:

ıslandımm sende saç için bi resim eklemişsin bebeğim bence o gün telaştan belki kendin düzgün yapaamzsın bence bi kuaföre git ama sen bilirsin bebeğima.s.

tatlıgacımm habire kek börekm kızartma ekliyim durmaz kı rejim girmye çalışsanlar var burdakaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık bu arada çok güzel
gözüküyoduopuyorumnanaktan

tosbişimm eklediklerin süper yinee ruja falan biittim ya güle güle kullan hepsiniiopuyorumnanaktan

ceylanım
sen nasılsın nası gidiyo sınav çalışmaların 2. sınav nezamndııa.s.

ay bi dakka yaa geçimişi mi okua geleceğe mi adım atsam bilemedim yaa livitom nolmuş çiçeğim ya bankaya itiraz mı etsen

kkarabiber koltuk görüyom bol bol sevi... ay oturmak nasip etsin:))))) küpler süporsonik

tembelim onu bilmiyorum da kırmızı biber hapı alabilirim çok obur arkdaşım aldı memnunum diyip duruyo beynimi çok çeliyo ya

:roflol:
İlarzum rütbenin de verdiği bir ağırlıkla pek bi hanımdı bugün keyfini sürsün dalaşmiim dedim yarım damlarım yine orayasempatiksalakcinni

hee çok hanımdı en çingene konu oldu sanırsam

öncelikle çok teşekkür ederim minikim bizi geçmişle çaresiz bırakmaktan kurtardın. Kalın bir kitaba bakan ve sabaha saatler kalmış bir öğrenci gibi hüzünlü çaresiz bir dururmdaydım. çıkacak soruları getirmiş o ulu insan gibi çok sevindim gelmene.

yeteri kadar yalakalıktan sonra:icecream: konuya gelem akitramla buluştuk çok harikaydı foto eklicem çiçeğim akşam.

livitom çok sevindim çiçeğim barışmanıza eferim ddaaa kırmamaya özen gösterirsiniz çiçem.

miniim tebrik edecen tabi olm yendik la bikemediğin bileğ öp al elimivereliniortak:)))))))))))))))

reca ederüm bebeğim bende hatim ettim sayfalarııa.s:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3 tamam ya tebrik ettik helal olsun bursaya kestane şekeri ve iskenderin hatırnaaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

Hala yatıramıyorum ücreti.akannehir
Devletin küstahlığına bakın ya para verelim diye kıçımızı yırtıyoz, almıyo deyyus
alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-

reca ederüm bebeğim bende hatim ettim sayfalarııa.s:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3 tamam ya tebrik ettik helal olsun bursaya kestane şekeri ve iskenderin hatırnaaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

:hooray::içelim::teytey::sm_cool:

Devletin küstahlığına bakın ya para verelim diye kıçımızı yırtıyoz, almıyo deyyus

kız ben de yatıracam ama param yok yaa napacaz

netten olmuyor mu acaba gülo?

canim gule gule kullan hepiciginiii Şeniz

Aminnnnnn, tanricam, canimmm, kurabiyemmmm, bir de kiradakiler 2010 bitmeden ev sahibi olsun deseneeeee :kedi: :Saruboceq: simdiden ona da saglikla huzurla aminnnn insallahhhhh :Saruboceq:

elbiseye bittiimmmm, nerden aldin tospikim, guzelimmm? yerimseniben

Canlarım bankalar hala sisteme erişemiyor. akannehir Düdük ÖSYM dötümü yee!

ben nirdeyim??? :umursamaz:

:roflol: kiyamam sana :teselli:

ayy kuzumm senin resim ekledini görmedim de ondan şey ettimmeyvahedigeldismile
mafoldumbenmafoldumben bi öpücük versem affedermisin beniiŞeniz:1hug:Şeniz

şaka!!!böyle bi olay yok!!şimdi onu sorucaktım hallettinmi diye,ama sormama gerek kalmadıalsanaalsanasmile
hepsini güle güle kullan tospacım...
kanka mutfak olayında resmen bizi anlattın-tatlicadiarzu-enişte ne burcu:1ninca:bakıyım benimkiylemi aynılarmı:1ninca:acayip benzettim çünkü:)
Selamlar arkadaşlaarrr:lepi:

miyaba benim fıstıımmmolumunekankayizsmile

benim sarı şekerime tatlı cadıma niye selam vermemiş kimse:umursamaz:hoşgelmişsin megom melekomŞeniznasılsın canımın içiolumunekankayizsmile

ayyy miniikk köpüşüne bak yaaa
benim anam değil hediya sokakta sevsem yanıma yaklaşmaz yaaa tüylülerden nefret edii

babamı da ondan sevmiş sanırsam:)))

bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))

teyzeleri kzıımında slmı varrkaydirigubbakcemile3

enem:kedi:teyzeleri yer onu:1hug:çok şirin len bu:1hug:
minikom güle güle kullan hepsini..hırkalara bayıldım:sm_cool:uzun zamandır eklemiyodun,notunu kırmıştım,ama telefi ettiğin için 5 i aldın :lepi:zemuszemus:hooray:

teşekkür ederim tanrıça fıstıım iyiyim,senin de iyi olduğunu biliyorum ve çok seviniyorum buna..
Şenizbitanesinnnolumunekankayizsmile

benim anam değil hediya sokakta sevsem yanıma yaklaşmaz yaaa tüylülerden nefret edii

:roflol::roflol:

cnm benm annem de öyleydi hatta annem aşırı titizdir kafamçokkarıştı taki ben bigün elimde köpekle çıkıp gelene kadar ilk başta evde kıyamet koptu yok olmaz falan ama duygu sömürüsü yaptım dedim sen nası insansın şimdi bu küçükük yavruyu sokağamı atalım büyük köpekler yer bunu araba çarpar etinden döner yaparlarr:roflol: neyse sonunda ikna ettim şimdi benden çok seviyoo:lepi:

yaşasınn 5 i kaptımmmmdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

puhahahaha allah cezanı vermesin emisırnaşık şeysırnaşık şeymanyah yemin ederimsırnaşık şeysırnaşık şey
kuzi benim anamda öyle-tatlicadiarzu-ayrıca babamıda ondan sevmiş sanırsam tabiri bizimkinede çok uyuyo:smiley-cool:

BURCUM amiinnn:Saruboceq:allah sanada istediğin evi nasip etsin sabah güneşimŞeniz
sen bu arada almadınmı bişeyler..eklemiyosun hiçhihoyyyt

kzıalr kıl mevzusu bizde de çok olmuştur.Bu sorunumuzu temizliği beraber yaparak çözdük. şimdi daha dikkatli canısım. Özellikle lavoboyu temizletiyorum daha iyi idrak ediyor ana gelince salmışçiçek gözlü yarim...

Dağınıklık konusunda da bu süperseka benden önce çok düzenliymiş emme bana gelince salmış. Ben topladım tabi onu bi güzel. Dağıtmıyor artık yatağımı bile o topluyor bazen.

Yemek konusunda da şöle alıştırdım; ben patates soyuyorsam o doğrar. ben yemeği hazırlarsam o kaldırır. Bulaiığa yardım eder.

Eğitin aşkitolarınızı ana kuzular alışık değildir böyle işlere eğitin kızlar..

kız ben de yatıracam ama param yok yaa napacaz

netten olmuyor mu acaba gülo?

Yok be aşkom, ösym nin sistemine girilemiyor ki...akannehir
ama ziraatn int. bankacılığını bir dene istersen gücelim...:1ninca:
çok pahalı meret. ben 3 oturuma gircem gitçek 75 TL.
:gitme:

Kankam, kendisi ükela bir bilgin Kova burcudur...:hulya:
Eskiden aşçıymış kendisi, ondan mütevellit, arkasını birilerinin toplamasına alışkın. lmaz:
hele ki o tavada sebzeleri falan havaya atıp tutması var ki evlere şenlik. sempatiksalakcinni
soslar bütün fırın zemininde süper dekor oluyor. :roflol:
Benziyolar demek aşkom, hihihi
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…