- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.441
Yaklaşık 4 saat sonra kalkacağım şekerlerkafamçokkarıştı
Sanırsam yatmam lazım gerci zaten yatıyom da uyumam lazımsempatiksalakcinni
Tanrıçam mezuniyette bu modeli yapıcam kendime becerebilim mi gııbilmiyorumkismile
[/url][/IMG]
Kızlarla toplaşıp yapcaz bişiler canom maşala topla basit bir model zaten ama deneme yapıcam tabiislom sen yapıcaksan belki heycandan yapamıyabilirsin..kuaföre yaptır derim..sen yapıcaksanda antreman yap,ekle bakalım olmuşmu..yorum yaparız..
madem herkez erken kalkıcak hadi topiği kapatıyorum,kimse kalmasınkaydirigubbakcemileben iremsuyla gidicemgamyoncuiremsuarzunun topiğine bırakıcak beni,bbertom geliyinmükaydirigubbakcemile
İslandım kız bu nasıl diyet yediklerimin hepsi yarayacak gibi duruyoboshayallersmile
Bu arada iyi geceler islandım ben de birazdan kaçıcam
ay sussssssssırnaşık şeysırnaşık şeybilmiyorumkismileşutarafagitti sırnaşık şeyKanka annenin lafları özelden istiyorum bakalım eşleşen başka laflar çıkıcak mı:smiley-cool:
Livim döktür tabe kurşun nazar değdi sana kim almış senin kart no nu
Kanka bilmiyom o an neye güldüğümü:roflol:
Ayy size bakınca ben hala pis kalıyorum:roflol: kızım 3 kere toz mu alınırakannehir hergün bi kere al yeter abowwww nasıl alıştınız bu duruma ben de alışayım baribilmiyorumkismile
bilmiyorumkismileşutarafagitti kanka bu smileyi görünce aklıma ne geldi bil bakalım:roflol:
ohaoldumsmile:1shok:kanka sorma bu ay ki banka ekstresinde yaklasık 105 usb lık bir yerden cekim oldugunu gordum ...çekilen yerin isime netten baktım arastrıdım ne goreyim sadece ben degilmişşim dolandıran kaç kişilerin basına gelmiş
yrna kartımı iptal ettircem ...artık kart flnda kullanmam =(
Hem hamaratız hem boğazımıza düşkünüz anacım
Tanrıçam albüme konser fotosu eklediydim bi ara bak sende.olumunekankayizsmile
Ben de yatayım artık kuzu çok öpüyorum tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
İyi geceler herkese
o zaman mutlaka deneme yap bizle paylaş kuzumkaydirigubbakcemile5Kızlarla toplaşıp yapcaz bişiler canom maşala topla basit bir model zaten ama deneme yapıcam tabi
Topiği kilitle kuzu zira 7/24 misafir var:1ninca:
Kanka beni eve bırak sen sonra pembe koltuğa uç
Livim durumuna çok üzüldüm bebem nerden bulmuşlar nasıl olmuş netten alışveriş yaptığın için mi olmuş?
annem toz alıyomu diye sorsana kankakaydirigubbakcemile3yani alıyoda...:smiley-cool:ya anam diye demiyorum ama aslında cayip pasaklıdır hekaydirigubbakcemile3anama göre ben,bana göre anam pasaklı:))anam çok hamarattır allah için ama benim kadar detaycı değildir...:smiley-cool:çok farklıyız,zaten beni kömürcüden almışlar:)Ne diyon kanka annen hala pasaklı sali mi diyo sana annen beni görmesin lütfen:roflol: annen kaç kere toz alıyo kanka :smiley-cool:
evet ne yazık ki biberim ben yabancı sitelerden çok alısveris yapıyorum güvenli olan olmayan o yuzden oldu (yani salaklıgımdan) =(
tanrıcam kankam sen en iyisi yapmıssın en mantıklısı o zaten paran varsa nakit alacaksın ...böldürme fln derken insan kendinden geçiyor ihtiyacı olmayan seyleride alıyor
Ahhh kolummm yavaş kanka nasıl attın beni öylekaydirigubbakcemile3o zaman mutlaka deneme yap bizle paylaş kuzumkaydirigubbakcemile5
hırsıza kilit dayanırmı be anamkapıdan kovuyon bacadan giriyolar:umursamaz:
sana bi kıyak yapıyım o zaman..bak domatez yerine snei atıyorum:tomato:gözünü bi açıcaksın evdesin..hoooppp:tomato::tomato: nası fırlattım ama seniguclubacismile
Hmm anladım bitanem ama bulurlar adamı mrk etme paran da ödenir...evet ne yazık ki biberim ben yabancı sitelerden çok alısveris yapıyorum güvenli olan olmayan o yuzden oldu (yani salaklıgımdan) =(
tanrıcam kankam sen en iyisi yapmıssın en mantıklısı o zaten paran varsa nakit alacaksın ...böldürme fln derken insan kendinden geçiyor ihtiyacı olmayan seyleride alıyor
Aminnnn:Saruboceq:gündüz tayfasına şimdiden mucuklardan bir demetopuyorumnanaktan
arzum,şampiyonluğu kutlıyım,arada kaynamıştır:jeyyar:
yarın resim bekliyorum ona göreburcumda gelir onuda öpemŞenizsabahçı kızlara devrediyorum nöbeti...
herkeze allaha rahatlık versin
allah sevenleri ayırmasın
bütün küsler barışsın
dertlilere deva,hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı nasip olsun:Saruboceq:çocuğu olmayanlara rabbim çocuk nasip etsin..tüm askerlerimizide rabbim korusun..
öfff kandil duası gibi moda girdim,amin diyin boşa gitmesin-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
annem toz alıyomu diye sorsana kankakaydirigubbakcemile3yani alıyoda...:smiley-cool:ya anam diye demiyorum ama aslında cayip pasaklıdır hekaydirigubbakcemile3anama göre ben,bana göre anam pasaklı:))anam çok hamarattır allah için ama benim kadar detaycı değildir...:smiley-cool:çok farklıyız,zaten beni kömürcüden almışlar:)
anam ağladı borcunu kapıcam diye..hiç gerek yok kankam..dediğin gibi varsa paran alırsın..bu kadar basit...zaten yıllardır kullanmıyodum,geçen çıkardım çıkarmaz olaydım,şükürki borcunu ödedim iptal oldu..ama banada giren girdi en kazığından:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?