Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar selam blog arka planda bana kım yardım edecek yapıyorum ama ustte soru işaretlerı falan cıkıyo beceremedım..pyzam dan aldım url lelerı tam ıstedıgm olmuo kendı pcmden resm yukluom kabul etmıo ..en ustte dıjıtal bozulma gıbı bıseler yazıo kaydettgmde bıle

sen bloga alışana kadar pyzamdan veya başka yerden tema yüklemekaydirigubbakcemile5
"htmlyi düzenle"den altta "klasik şablona döndür" yap
sonra yantarafa "yeni şablon seç"e gir bloggerin klasik şablonlarından birini seç kaydetolumunekankayizsmile
deneme için kumanda panelinden gizli yeni bir blog açabilirsin
ama "ayarlar"dan ve "profili düzenle"den o deneme blogunu gizli tut
beğendiğin temanın urlsini ordan yapıştırıp dene, tutrsa normal bloguna ekleolumunekankayizsmile

ayrıca tam sornunu 1 cümle olarak googleya yazarsan seninle aynı sorunu yaşayanların blog uzmanı blogculara sordukları sorulara ulaşıp cevaplardan yararlanabilirsin a.s

afiyet olsun canım olumunekankayizsmile
dün gece oturdum mezuniyet elbiseni diktim git bir dene bakalım üstüne olmuş mu, prova alim:hulya:

of islom u eyelinerdan sitiyom yaaa

iglotta varmış bakacam ucuzsa ordan alacam yoksa orflimeden

sagol canım baya bı aradım ama ıstedıgım cevabı bulamadım sımdı eskı halıne dondurdum ama bende jiji biji ıstıom :gitme: neyse sımdı cıkıom tesekur ederımkaydirigubbakcemile5

Kuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
fiyatı 4 TL. :lepi: :asigim:

yanına sizler için mis kokulu hanımeli çiçeği de koydum çiçeklerim
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

sagol canım baya bı aradım ama ıstedıgım cevabı bulamadım sımdı eskı halıne dondurdum ama bende jiji biji ıstıom :gitme: neyse sımdı cıkıom tesekur ederımkaydirigubbakcemile5
eğer blog işinde usta olursan ilerde daha neler neler yapıcan, kurtu olucan gör bak, azcık sabır:lepi:

huffs boş durmayı hiç sevmem bari islonun mezuniyet elbisesini dikeyim
Nikon ne tatlısın laa:asigim:
Ölçülerimi alsaydın önce güzelimmaklinialirimsmile

misafir
sen şimdi XO oynamayı da bilmiyorsundur
aha işte, bilmiyorsun napcam ben şimdi, ah kankam burda olaydı nasıl güzel oynardısenağlama
kankam giderken böyle kollarımı açaydım:lepi: gitme diyeydim
Manyah ya kopardın beni şu yalnız soframa keyif kattın canom çok güldüm ya gece yalnız kalınca iice cozutmuşunkaydirigubbakcemile3

Burcum Aprilim Allah razı olsun canlarım çok çok sağolun :asigim:
Perim dualarımız seninle bitanem. Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun, afiyet versin canım.:Saruboceq:
island çok güzel olmuş yaa far bazının adını nosunu fiyatını felan yazabilirmisin canım bende alıyım
teşekkür ederim canım. Beyunun far bazı nosu falan yok tek tip zaten ten rengi gibi gözüküyor ama süğrünce şeffaf renk vermiyor.
Ne kapatıcıya ne de pudraya gerek kalıyor.
Ben %50 indirim varken almıştım ama gercek fiyatı 25 küsur canım. Azcık bişi fotosunu ekledim hatta ama çok az sürüldüğünden baya gider.zemuszemus

afiyet olsun canım olumunekankayizsmile
dün gece oturdum mezuniyet elbiseni diktim git bir dene bakalım üstüne olmuş mu, prova alim:hulya:
Burda soyuniimiiaklinialirimsmile

arzum bugünkü cel eyeliner diil gülom goldenrose likit eyeliner şiddetle tavsiye ediyorum. Hele sen dehşet çekersin hazemuszemus
Aprılım ne güzel renk o ölee ama ben hiç goldenrose'un 8-9 dan aşağı bir rujunu görmedim indirim neyin mi vardı canombilmiyorumkismile

Burcumm:asigim: Allah nasip etsin bebişi de onun gözleri daha güzel oluropuyorumnanaktan

Şeniz

guzele benziyor nisanim, peki bir de tende nasil duruyor onuda cekeydin?? aklinialirimsmile

melekom
pandora da jel eyeliner almış 10-12tl gibi
şimdi makyaj malzemeleri blogunda gördümolumunekankayizsmile
te allama avatardan bile ben burdayım diyen 9 saat bana mısın demeyen bir eyeliner:lepi:
bi bak gülo istişare et ben danışmanlığımı yaptım kaydirigubbakcemile3

çok güzlboshayallersmile
eski evimizde hanımelimiz vardı mis gibi kokardı balkona çıkınca:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…