- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.781
8 saatten fazla oluyor makyajımı yapalı ama fotoyu şimdi çektim ve hiç tazelemedim.
Yaşasın far bazımhihoyyyt
[/url][/IMG]
Burcumm:asigim: Allah nasip etsin bebişi de onun gözleri daha güzel oluropuyorumnanaktanhay masallah, anam Allah nasip ederse ikinci cocuguma hamileligimde senin gozlerine bakacagim kaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuş canım
islom çok gücel olmuşşş zemuszemus
Hanki hususu çiçeğim ?
tutuculuk şeysini mi ? guclubacismile
bizim bu topikte yok ya, ben de artık o konuları okuyup sinirlenmiyorum o yüzden algım değişti bebeğimkaydirigubbakcemile3
sen bloga alışana kadar pyzamdan veya başka yerden tema yüklemekaydirigubbakcemile5kızlar selam blog arka planda bana kım yardım edecek yapıyorum ama ustte soru işaretlerı falan cıkıyo beceremedım..pyzam dan aldım url lelerı tam ıstedıgm olmuo kendı pcmden resm yukluom kabul etmıo ..en ustte dıjıtal bozulma gıbı bıseler yazıo kaydettgmde bıle
afiyet olsun canım olumunekankayizsmileHoşbuldum nikonum bulmuşken öpiim yineŞeniz
4 mevsim yaşadım sabahtan beri :1ninca:
Teşekkür ederim bitanesi bu golden rose likit eyeliner ben çok memnunum.kaydirigubbakcemile2
Bişiler atıştırıp geçmişinizi okuyaciimm:hulya:
sen bloga alışana kadar pyzamdan veya başka yerden tema yüklemekaydirigubbakcemile5
"htmlyi düzenle"den altta "klasik şablona döndür" yap
sonra yantarafa "yeni şablon seç"e gir bloggerin klasik şablonlarından birini seç kaydetolumunekankayizsmile
deneme için kumanda panelinden gizli yeni bir blog açabilirsin
ama "ayarlar"dan ve "profili düzenle"den o deneme blogunu gizli tut
beğendiğin temanın urlsini ordan yapıştırıp dene, tutrsa normal bloguna ekleolumunekankayizsmile
ayrıca tam sornunu 1 cümle olarak googleya yazarsan seninle aynı sorunu yaşayanların blog uzmanı blogculara sordukları sorulara ulaşıp cevaplardan yararlanabilirsin a.s
eğer blog işinde usta olursan ilerde daha neler neler yapıcan, kurtu olucan gör bak, azcık sabır:lepi:sagol canım baya bı aradım ama ıstedıgım cevabı bulamadım sımdı eskı halıne dondurdum ama bende jiji biji ıstıom :gitme: neyse sımdı cıkıom tesekur ederımkaydirigubbakcemile5
ruj hakkaten harika görünüyor bebeğimdelikafaduldenaz çıkıyom gelcem canlarım
Nikon ne tatlısın laa:asigim:huffs boş durmayı hiç sevmem bari islonun mezuniyet elbisesini dikeyim
Manyah ya kopardın beni şu yalnız soframa keyif kattın canom çok güldüm ya gece yalnız kalınca iice cozutmuşunkaydirigubbakcemile3misafir
sen şimdi XO oynamayı da bilmiyorsunduraha işte, bilmiyorsun napcam ben şimdi, ah kankam burda olaydı nasıl güzel oynardısenağlama
kankam giderken böyle kollarımı açaydım:lepi: gitme diyeydim
Perim dualarımız seninle bitanem. Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun, afiyet versin canım.:Saruboceq:Burcum Aprilim Allah razı olsun canlarım çok çok sağolun :asigim:
teşekkür ederim canım. Beyunun far bazı nosu falan yok tek tip zaten ten rengi gibi gözüküyor ama süğrünce şeffaf renk vermiyor.island çok güzel olmuş yaafar bazının adını nosunu fiyatını felan yazabilirmisin canım bende alıyım
Burda soyuniimiiaklinialirimsmileafiyet olsun canım olumunekankayizsmile
dün gece oturdum mezuniyet elbiseni diktim git bir dene bakalım üstüne olmuş mu, prova alim:hulya:
arzum bugünkü cel eyeliner diil gülom goldenrose likit eyeliner şiddetle tavsiye ediyorum. Hele sen dehşet çekersin hazemuszemusof islom u eyelinerdan sitiyom yaaa
iglotta varmış bakacam ucuzsa ordan alacam yoksa orflimeden
Aprılım ne güzel renk o ölee ama ben hiç goldenrose'un 8-9 dan aşağı bir rujunu görmedim indirim neyin mi vardı canombilmiyorumkismileKuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
fiyatı 4 TL. :lepi: :asigim:
yanına sizler için mis kokulu hanımeli çiçeği de koydum çiçeklerim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Burcumm:asigim: Allah nasip etsin bebişi de onun gözleri daha güzel oluropuyorumnanaktan
Kuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
yanına sizler için mis kokulu hanımeli çiçeği de koydum çiçeklerim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
of islom u eyelinerdan sitiyom yaaa
iglotta varmış bakacam ucuzsa ordan alacam yoksa orflimeden
Kuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?