- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.801
sağol gülüm dikkat etseydin boğazına yemek neyin kaçmasaydıkaydirigubbakcemile3Nikon ne tatlısın laa:asigim:
Ölçülerimi alsaydın önce güzelimmaklinialirimsmile
Manyah ya kopardın beni şu yalnız soframa keyif kattın canom çok güldüm ya gece yalnız kalınca iice cozutmuşunkaydirigubbakcemile3
aha işte demedim mi daha bu saatte başladıaklinialirimsmileBurda soyuniimiiaklinialirimsmile
inşallah hastaneden çıkınca hepimizden sağlıklı olacak
bu ne güzel bir cümle işte bu canım olumunekankayizsmile
çok güzel anlattın, enerjin çok güzel
sevgiyle bekliyoruz canım Şeniz
hediyen gelmiştir inşaallahbenneyaptımki
canım, tanrıçam avene ve la roche göz kremlerini tavsiye ediyordu, daha doğrusu jel krem.
jel kremler göz çevresinde beze yapmıyor diyordu. ama kırışıklık için bilemiycem gelince öğreniriz:lepi:
ruj hakkaten harika görünüyor bebeğimdelikafadulden
çuk beğendim:asigim:
güle güle git güle güle gel bibemyerimseniben
ayh gacı hala uğramadı şimdiden ösledim valla:smiley-cool:
Aprılım ne güzel renk o ölee ama ben hiç goldenrose'un 8-9 dan aşağı bir rujunu görmedim indirim neyin mi vardı canombilmiyorumkismile
guzele benziyor nisanim, peki bir de tende nasil duruyor onuda cekeydin?? aklinialirimsmile
çok güzlboshayallersmile
eski evimizde hanımelimiz vardı mis gibi kokardı balkona çıkınca:lepi:
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sağol gülüm dikkat etseydin boğazına yemek neyin kaçmasaydıkaydirigubbakcemile3
ben de sana gülüyom:lepi:
ya işte öyle niko kaçar gelir demediniz gittiniz ben de oyalandım
gerçi sen o saatte +18 muhabbet isterdin ya neyse gene de beğendin:jeyyar::jeyyar:bilmiyorumkismile sırnaşık şey
aha işte demedim mi daha bu saatte başladıaklinialirimsmile
de kız yürü git islo:mymeka: ananı da al da gel ananı da al da gel:roflol: sırnaşık şey
Denk gelirse bak canım güzel bi ürünkaydirigubbakcemile2far bazını sormuştum okudum yazmışsın şekerim :)
Sağolasın kuzucanım, opuyorumnanaktan Gacı kafa iznine çıktı değil mi boshayallersmile
Yok bitanem indirimsiz böle bu seri. mor kapaklı seri diye sor kozmetikçide
Perfect Shine Lipstick yazıyor ama öyle mikemmel bir parlaklık yok yani simsiz hafif bir parlaklığı var, benim için de biçilmiş kaftan canom :lepi:
Bucummmmmm koluma sürdüm çektim ama hiç net çıkmadı ama rengini tam veriyor diyim kuzum. bir ara dudaamda fotosunu çeker albüme koyarım kuzum ekşın yaparık hihoyyyt aklinialirimsmile
oyy bitanem miss gibi gerçekten de... boshayallersmile
Kızlar bu arada The Body Shop'ta 23 mayısa kadar tüm cilt bakım ürünlerinde %30 indirim var hihoyyyt
Veeeeeeeee şutarafagitti
Az önce başvurumu yaptımmmmmmmm :lepi: hihoyyyt
La salak ben, kerizim ben ya valla :mymeka:
ahlaklıyım, dürüst olcam diye, sürünüyorum. benneyaptımki
bu liseden mezunum deyince anında yaptılar kaydımı.şakkıdı Sıradakilere üzüldüm ama...:gitme:
ama özlemişim hocalarımı, vefasız ben! :kedi:
Ohh çok şükür aprılım geç oldu bari sınav güç olmasın:Saruboceq:
Bugün eve gelirken her lisenin önü fuldü acıdım hallerine
Aklıma geldin nisanım naptı acep diye halletmene çok sevindim.
Hadi hayırlısı olsun balım başbakanlıklara gelesin
Bana uzun bir süre indirimlerden falan bahsetmeyinlmaz:
O kadar çok şey aldımki son zamanlarda mıçımı zor toplucam
Hee bu arada fondotene bayıldım ya yağlı cildime uyan tek ürün varlığı hissedilmiyor bile:lepi:
kaydirigubbakcemile3 Balım az daha sabredin, başbakan olunca kaldırcam aha bu sınavları toptan... aklinialirimsmile
Beğenmene sevindim kuzum, benim de aklımda o Max fondo... boshayallersmile
Kuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
fiyatı 4 TL. :lepi: :asigim:
yanına sizler için mis kokulu hanımeli çiçeği de koydum çiçeklerim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Canlar ben geldim ama 5 dakikaya çıkmam gerekli evde internetim kesildi zaten pek evde de duramıyorum buara annemlerin yanına gidip geliyorum sık sık annem inşallah çok çok iyi olacak geçen hafta hastaneye yatışında sorun çıktı bugün yatışı yapıldı inşallah hastaneden çıkınca hepimizden sağlıklı olacak sizde bol bol dua edin olurmu canlarım benim ya ben sizi cidden çokk özlüyorum aksi gibi bide evde netim kesildi ama en kısa sürede halletcem inşallah hem o zamana kadar annemde hastaneden çıkmış olur.
Buarada geçmişi okuyamadım fıstıklar ama hemencik bu sayfadan öğrendiğim kadarıyla İlarzum ve Tanrıçamın askerleri gelmiş gözümüz aydın o kadar çok sevindim ki Rabbim inşallah sevdiceklerinizi hiç ayırmaz sizden çilekli tütsülerim benim :asigim:
Bende aranıza geldiğimde herşey yoluna inşallah girmiş olacak şekerparelerim az kaldı bomba gibim gelcem ben de aranıza Rabbim büyük bu sıkıntılarda geçecek inşallah :Saruboceq:
8 saatten fazla oluyor makyajımı yapalı ama fotoyu şimdi çektim ve hiç tazelemedim.
Yaşasın far bazımhihoyyyt
[/url][/IMG]
Bana uzun bir süre indirimlerden falan bahsetmeyinlmaz:
O kadar çok şey aldımki son zamanlarda mıçımı zor toplucam
Hee bu arada fondotene bayıldım ya yağlı cildime uyan tek ürün varlığı hissedilmiyor bile:lepi:
bebeğim güle güle kullan golden rose un bu rujlarına bende bayıldımm:asigim: nasılda zariff yanına koymuş çiçeğideeŞeniz:asigim:
eprılımmm aldığın rujun rengi çok hoş, güle güle kullann..
island eyelinerı harika çekmişsin tatlım bide şey şu çok memnun kaldığınfondötenin adını tam yazabilirmisin
beni sormuşsunuz
kötü günler geçirdimmm bi iki hafta, depresyondaydım şaka sanmayın ciddi anlamda
somut bi ndn tam anlamıyla yoktu! ama aslında çok neden vardı
aşk hayatım iş hayatım sosyal yaşantım hepsi sanki üstüme geliyordu
ama bu hafta iyiyim, yannıs fazlaca yoğunum sınavlar projeler iş güçç falan fişman boshayallersmile
8 saatten fazla oluyor makyajımı yapalı ama fotoyu şimdi çektim ve hiç tazelemedim.
Yaşasın far bazımhihoyyyt
[/url][/IMG]
hangi far bazını kullanıyorsun bende clinique all about eyes concealer var onu sürüp farı oyle sürüyorum yine kalıcı oluyor ama far bazıda kullansam dahamı ii olur kapatıcı yeterlimi
ben geldim canlarım,
aprilim ruja bayıldım,çiçeğini de koymuş yirim yaaŞeniz
h.sonu hiç gelemeyebilirim sonraki 3 gün hayati önemli sınavlarım var ,yalayıp yutmam lazım eyvahedigeldismile
emmeeee sonraaaa 3 ay tatiiilllll beni kovana kadar burdayımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?