Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bi de bebekler,sevdiceğim mezun oluor 4 ünde mezuniyet balosu var saçımı

böle aşleyinki gibi (kızıl hatun) yaptırma istiyorum olurmu sizce ?
elbisem tabikide mikkemmel bir sırt dekoltesi var aklinialirimsmile orayı diktirecekmişim öle dior yarim ama ben kanatlarımı kapatamam kusra bakmasın aklinialirimsmile zaten son dakka söledi daha dün haberim oldu 4ünde olduğu Allahtan ben önceden düşünmüştüm almıştım aklinialirimsmile

Sağol birtanem. island'ın kullandığı fondoten, Max Factor Lasting Performans canım... opuyorumnanaktan zemuszemus

kıyamam topraama ben...:1hug:
geçer hepsi üzülme sen barbitom...
opuyorumnanaktan

tşkler kuşum
hımm şu fondötene bi bakim bendee

geçer tabi aprılcım herşey insanlar için
iyide oluruz kötüde

önünü o kadar dediğin gibi canım açık bırakmam çünkü çok oynak bi insan olduğum için kabarıverir,zaten saçlarımıda koyulaştırıcam önümüzdeki haftaalsanaalsanasmile

minikom bence de ön kısmını yana doğru kıstırırsan daha hoş durabilir. topuz çok hoş
kanatlarını da kapatma kız tabii aa! aklinialirimsmile
çok gücel olacaksın yavrumm
opuyorumnanaktan

bence kapatıcının yeri ayrı bazın yeri ayrı cnm.
kapatıcı ister istemez göz kapağında çizgilere dolar. farı kötü etkiler.

anladım peki bazı nasıl kullanıcam kapatıcıdan hemen sonramı baz kullandıgım zaman kapatıcıyı göz kapağına sürmeye gerek yok o zaman değilmi sadece göz altına sürmek yeterli olur oylemi acemiyim bu konuda

nisanımmmm rujun süper sanırsam aynısından bende de var a.s.

islandım makyajın her zaman ki gibi enfes

minicim kızıl saçları model çok tatlı

ayy inşallah nisanım kafamdaki gibi olursa ,bölüm kızlarından daha güzel olurun aklinialirimsmile zaten 15 kız var kaydirigubbakcemile3
oley tamam bunu yaptırcam hihoyyyt iresimde koyarım:jeyyar:

Canım eğer renk düzensizliği varsa göz kapağında, kapatıcı da sürebilirsin.
üzerine baz sürersin.
ama yoksa sadece baz yeterli olur. kapatıcıyı göz altına uygularsın.
opuyorumnanaktan

nisanımmmm rujun süper sanırsam aynısından bende de var a.s.

Kankam beniim, çok güzel ruj çok sevdim ben de yerum opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ayy inşallah nisanım kafamdaki gibi olursa ,bölüm kızlarından daha güzel olurun aklinialirimsmile zaten 15 kız var kaydirigubbakcemile3
oley tamam bunu yaptırcam hihoyyyt iresimde koyarım:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 En güceli sen olcaksın minişim heytt be :lepi:

teşekkürler tatlım dün gördüm art deco far bazı 20 liraydı sence nasıl sephorada kalmamıştı inglota bakmadım ucuz ekonomik güzel bişey olsun istiyorum

bencede aprilim kaydirigubbakcemile3

aşklarım ben şimdi gidiorm,biraz zıbarıp gececiliğe devam edeceğimsempatiksalakcinni
hepinizi çok çok ayrı ayrı öpüorm , tanrıçama da söleyin çok öptüğümüolumunekankayizsmile
kendinize dikkat edinn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…