- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.841
ceylom güle güle giy sırtında paralansınŞeniz
bende bugun parayı yatırabildimsempatiksalakcinniBen geldim canlarım kaydirigubbakcemile2
gene başvuramadım kuyrukta 500 kişi vardı akannehir
oof baydı artık yani! kafamçokkarıştı
oyy kıyamam güzelimeCanlar ben geldim ama 5 dakikaya çıkmam gerekli evde internetim kesildi zaten pek evde de duramıyorum buara annemlerin yanına gidip geliyorum sık sık annem inşallah çok çok iyi olacak geçen hafta hastaneye yatışında sorun çıktı bugün yatışı yapıldı inşallah hastaneden çıkınca hepimizden sağlıklı olacak sizde bol bol dua edin olurmu canlarım benim ya ben sizi cidden çokk özlüyorum aksi gibi bide evde netim kesildi ama en kısa sürede halletcem inşallah hem o zamana kadar annemde hastaneden çıkmış olur.
Buarada geçmişi okuyamadım fıstıklar ama hemencik bu sayfadan öğrendiğim kadarıyla İlarzum ve Tanrıçamın askerleri gelmiş gözümüz aydın o kadar çok sevindim ki Rabbim inşallah sevdiceklerinizi hiç ayırmaz sizden çilekli tütsülerim benim :asigim:
Bende aranıza geldiğimde herşey yoluna inşallah girmiş olacak şekerparelerim az kaldı bomba gibim gelcem ben de aranıza Rabbim büyük bu sıkıntılarda geçecek inşallah :Saruboceq:
8 saatten fazla oluyor makyajımı yapalı ama fotoyu şimdi çektim ve hiç tazelemedim.
Yaşasın far bazımhihoyyyt
[/url][/IMG]
güle güle sürüştür canım topraammbayanssulusmileKuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
fiyatı 4 TL. :lepi: :asigim:
yanına sizler için mis kokulu hanımeli çiçeği de koydum çiçeklerim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
beni sormuşsunuz
kötü günler geçirdimmm bi iki hafta, depresyondaydım şaka sanmayın ciddi anlamda
somut bi ndn tam anlamıyla yoktu! ama aslında çok neden vardı
aşk hayatım iş hayatım sosyal yaşantım hepsi sanki üstüme geliyordu
ama bu hafta iyiyim, yannıs fazlaca yoğunum sınavlar projeler iş güçç falan fişman boshayallersmile
bende bugun parayı yatırabildimsempatiksalakcinni
netten yapıcam ben basvuruyu kocam için
sınavlara ben başvuruyom kadrolara ben basvuruyom
dersaneye yazdırıyom
elime kıtap alıp çalıştırıyom daha ne yapatım kocama değilmii
hayırlı olsun ikimize de çiçeğim...:lepi:
beni de çalıştırsan ya azcık Nazom bee...off...hiç canım istemiyor çalışmak.:a015:
merhaba minito hoşgeldınnŞeniz
hoşgeldin zemuszemus
kızlar önlisansların da kpss ücretleri şu an yatırılıo dimi yoksa onlarınki daha sonramıbilmiyorumkismile
minikim teşekkürler balım.bebeğim güle güle kullan golden rose un bu rujlarına bende bayıldımm:asigim: nasılda zariff yanına koymuş çiçeğideeŞeniz:asigim:
her şey düzelicek cnmm çok daha iyi olucak inş hemen dönersin aramızaaa.s.
süperrrrrrrr:asigim:
hadi ben de mi ondan alsam hala almadım bekliyorumm:1shok:sempatiksalakcinni
teşekkür ederim barbimmopuyorumnanaktaneprılımmm aldığın rujun rengi çok hoş, güle güle kullann..
island eyelinerı harika çekmişsin tatlım bide şey şu çok memnun kaldığınfondötenin adını tam yazabilirmisin
Ayy barbim süpersin ya nası da tecrübeli kokoşzemuszemus:asigim:ayy taksit taksit aklıma geliyor yazcaklarım heee
kusura bakmayın yer işgaliyetim yüzündden ohaoldumsmile
ısland ben düzenli bir solaryum kullanıcısıyımm
bronz olma hastalığım var yazın , başladım yine
ben istanbulda tropical solaryum var oraya gidiyorum çok kaliteli bi mekan ve başarılı
paket alıyorum 100 dakkası 90 tl
ilk giriceksem iki seans iki gün arayla 10 dk giriyorum vücudumu alıştırıyorum
ondan sonra haftada iki gün arada bir gün bırakarak 15 dk giriyorum
mesela pazartesi girdim, salı boş, çarşamba tekrar giriyorum..
yatay solaryum hijyen açısından daha az hijyenik oluyor ama ben dikeyde 15 dakika giremiyorum
bayılacak gibi oluyorumm
yatay giriyorsam 15 dk, dikey giriyorsam 10 dk giriyorum..
solaryumu seviyorummm :icecream:
Canım beyu marka kullanıyorum. far bazı şeffaftır, renk vermez canım kapatıcılığı yoktur. Farı sabitlemek ve rengi daha iyi vermesini sağlamak için kullanılır.hangi far bazını kullanıyorsun bende clinique all about eyes concealer var onu sürüp farı oyle sürüyorum yine kalıcı oluyor ama far bazıda kullansam dahamı ii olur kapatıcı yeterlimi
Aprılım kokoşum nası bilio bu işleri yawbence kapatıcının yeri ayrı bazın yeri ayrı cnm.
kapatıcı ister istemez göz kapağında çizgilere dolar. farı kötü etkiler.
Nazomm gel kız sana da çekivereyimzemuszemusGüzeller güzeli tanrıçam yetenekli marifetli tanrıçam ellerine sağlık çok yararlı şeyler anlatmışsın kuzum:asigim:
ceylom güle güle giy sırtında paralansınŞeniz
bende bugun parayı yatırabildimsempatiksalakcinni
netten yapıcam ben basvuruyu kocam için
sınavlara ben başvuruyom kadrolara ben basvuruyom
dersaneye yazdırıyom
elime kıtap alıp çalıştırıyom daha ne yapatım kocama değilmii
oyy kıyamam güzelime
anneciğin iyi olacak pembe gülüm :teselli:
ekleyıp ekleyıp benı dellendiriyon
yiter yaa ben beceremıyommmmmm:umursamaz:
güle güle sürüştür canım topraammbayanssulusmile
topraam nerelerdesin yaa
yemişim depresyonunu bosver kuzum hayat guzel değmez kafaya takmayı ne kocayı ne işi ne parayı:lepi:
minikim teşekkürler balım.
Ya ben memnun kaldıysam herkesin cilde uyar heralde.
Benim cildim yağlı çok ve gözenekli biraz da her kremi süremem mesela matlaştırıcı krem kullanıyorum. Ama bu fondoten yağlı ciltler için harika bir şeykaydirigubbakcemile2
O yönden tereddüt ediyosan hiç düşünme al.
teşekkür ederim barbimmopuyorumnanaktan
fondöten maxfactor lasting performance adı canım. ben soft beige olanını kullanıyorum tam rengi tutturdumkaydirigubbakcemile2
Ayy barbim süpersin ya nası da tecrübeli kokoşzemuszemus
Canım ben sadece bacaklarım için 1-2 seans girmek istiyorum lekeler var batıklar yüzünde:gitme:
Ama iyi bilindik bir yer bulmam lazımCADIARZU
Canım beyu marka kullanıyorum. far bazı şeffaftır, renk vermez canım kapatıcılığı yoktur. Farı sabitlemek ve rengi daha iyi vermesini sağlamak için kullanılır.
Benim göz çevremde sorun yok kapatıcı kullanmak istemiyorum o yüzden ama renk farklılıkları var diyosan az miktar kapatıcı üzerine far bazı uygula pudraya falan gerek kalmaz
Kapatıcı gün içinde çizgilenme falan yapabiliyor o yüzden sevmiyorum ben ama o da farı kalıcı yapar.
Aprılım kokoşum nası bilio bu işleri yaw
Nazomm gel kız sana da çekivereyimzemuszemus
Ekliyomki size de şevk gelsin anacım 2 çizittir bak nası alışıyor elin.
Nerde bu topik ahalisi:sm_confused:
Ben nereye kayboldum biliyonuz mu:ecrin_bebek: Balo için saçıma model denedim foto ekleyeyim mi size:hulya:
heee bende bi şevklenşirimki sorma canım:ecrin_bebek:
beceremeyınce sinirlenip bırakıyom
ekle bakalımCADIARZU
Nazom ilk ben de öyleydim ama el alışıyor zamanla şimdi çok rahat sürüyorum.
Fotoları hazırlayayım o zaman.
Yalmnız makyajsızken çektim bir de makyajla uğraşamıcam dedim Azcık maymun gibin çıkmış olabilirimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?